Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 311
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • БУРГАС
Добро утро и от мен, мамчета! Аз пък явно от преумора и недоспиване последните дни, тази нощ спах като заклана! Сега пия кафенце с млекце.
За плановото секцио - да, мойта докторка при последния ни разговор в болницата каза, че заради кръвното няма да чакаме бебун, а ще го "извадим" към 6-7-8.11 (той щял да си покаже). Термина е на 15.11, което ме навежда на мисълта за около десет дена по-ранно. Ох, веднъж да стигнем до там!
За хълцането - и мойто бебе хълца напоследък ама мноооого! Даже мъжо онзи ден се притесни да не би да не се чувства нещо комфортно че толкова да хълца. newsm78
TIHA VODA, честита ви нова каравана! Със здраве да си я ползвате и само хубави емоции с мея да имате! А колкото до задявките, на мен ми излезе име "Шишо-бакшишо"!

# 106
Добро утро! Hug
Благодаря за съветите. Май ще се ходи на заведение все пак  Wink
И аз имам тачение, кога ли да си поискам изследване да не са гъбички. Утре съм на лекар и ще я попитам. И ние имаме проблеми с пола. До скоро казваха момче, сега момиче, после пак се надупи и нищо  #Crazy Да е живо и здраво, но честно да си призная ме гложди любопитство newsm78
Лек ден, без болежки на всички   bouquet

# 107
Добро Утро  

Пумпал ... и аз хич не ям месо.И на мене само ми се карат ... и моя корем е малък. Дали да не почна и аз да пийкам протеини  newsm78   И всъщност колко грама месо на ден трябва да яде една бременна? Да знам,поне да се го меря и да се насилвам да го ям!

За пола... абе аз нищо не разбирам и вярвам,че моето малко съкровище е розово! И наистина НЕ искам изненади,та се надявам да няма.  Пуснах снимката за да може да кажете и вие мнение...да сравните с вашите снимки.  Това предполагам са си лабии,но дали не са прекалено големи?(което докито ми в последствие отрече) И,ако може да питате вашите лекари,ако се сетите дали прекално силно изразените полови органи и по-големите са признак за бъбречни проблеми

TIHA VODA  каравана а Simple Smile  Винаги съм обичала екстремните преживявание и дивото - все ме зове  Laughing  Ама за жалост милото не си пада много по такива неща - ако не му е на разположение постоянно обхват,душ,удобна тоалетна и равен път(асвен ако не е с АТВ-то) за да не си драсне бронята някъде - не може!  Аааа и по възможност - платен паркинг  Laughing  Та...от както сме заедно почти се разделих с палатките

Моята беба не хълца,но ме дращи ниско долу все едно с ръчички рови Simple Smile  

За пулса - на беба пулса и в момента е 140,но моя лекар още първия път като го мери (преди 2-3месеца) каза,че това са били глупости за пулса Simple Smile

# 108
  • София
добро и от мен  Laughing
madchen , вълнуващ ден, бъди обичана и не го мисли толкова-може пък да те изненадат теб вечерта. Wink
TIHA VODA , честита ви каравана-да си изкарате страхотно и после да покажеш снимки Party
лек ден засега!

# 109
Здравейте мамчета  Hug
Не съм се включвала последните 5-6 дни, но се старая да чета всичко. Всички, които имат притеснения, болежки, проблеми с кръвно и контракции -  Naughty никакви такива повече! Полежавайте си, почивайте повече, мързелувайте на воля, че сега сили трябва да се събират, после ще наваксате с останалото /ако остава време  Wink/
Нямам време да се включа по всичко, което сте коментирали. От днес си имам нова колежка, която трябва да обучавам докато изляза в отпуск и болничен след това, та няма да имам възможност да влизам в и-нет толкова често Sad обаче, ще се постарая да се намърдвам пред компа вкъщи вечер, ако сина ми ми отпусне малко време. Иначе, сигурно чак сл.месец ще се наместя за по-често писане и досаждане  Mr. Green
Прегръщам ви всички! Пазете се и се глезете!! наистина много ще ми липсвате!   bouquet  bouquet  bouquet

# 110
  • София
ProstoAz, а пък ти ме изненада пак /предишния път беше като изкара тая поезия.../, а сега с любовта си към палатките  Wink

# 111
  • София
Добро утро и от мен, маменца! Hug Ама как сте се развихрили снощи и тая сутрин, харесвате ми така! Grinning Аз голямо спане му ударих допреди малко, даже и още съм можела, ама кученце дойде и ме събуди дискретно с близване по ръката, че то зор има милото. Ама ще чака да си пийна кафенцето първо. Не знам вас, но мен вече доста ме наболяват кокаляците - де що има стави, особено нощем и сутрин като се събудя. Но не само там, откъдето ще минава бебето, ами и китките на ръцете ме болят даже... newsm78 Явно вече се получава дефицит на калций, бебораната си смуче яко от мама, ще питам докито какво да започна да пия, че после....
Днес ще си направя още покупки за дома, че не съм се обзавела докрай с разни джунджурийки, за кухнята най-вече. За бебето няма да купувам - аз като взех креватчето, и се успокоих някак си.

TIHA VODA, честита каравана, да си я карате със здраве с цялото домочадие вътре! Еееех, как ти завиждам, ако знаеш, и на мен това ми е голяма мечта!!! Айде догодина из Европата да обикаляте с нея!

Хубав ден на всички!

# 112
Благодаря за пожеланията! Нещо почнах да се зареждам на романтична вълна за почивните дни-каравани, палатки, годишнини от сватби... Айде народе, само аз и Стела ли си имаме прякорчета  в семейството?

# 113
Добро утро.Вчера както се похвалих,че контракциите ми намаляха и вечерта се почна....Имах чувството,че корема ми се втвърдява през 10 минути.Към 11 вече се успокои и до сега слава богу нямам нито една.Много се притисних снощи и дори си поревах.Момичета,вие как сте с апетита?При мен хич го няма и вече много се притеснявам,понеже и на килограми хич не качвам.Дори днес като стъпих на кантара съм с 1кг.по-малко,та сега съм 58кг.от 54 кг старт.Това нормално ли е според вас?Пия витамини и хапвам по малко,защото толкова мога.Та всъщност съм качила4кг или максимум 5 кг.

# 114
TIHA VODA,честита ви каравана! Блазе ви сега ще си пообикаляте Wink Аз това лято за първи път не отидох никъде,нито с мъжо,нито със някой друг от семейството..по ред причини,а вече наистина от миналия месец ме е страх да пътувам.Карай ще устискам тая година(а може би и следващата Twisted Evil)
Силно ли ви ритат бебоците? Моята ще ми издъни корема,наистина вече стана болезнено,а пикочния ми мехур жален...все имам чуството,че ми се пишка и като отида-нищо! Ма то то тия танци и ръгане

# 115
Здравейте мамита.  bouquet
Аз както винаги се включвам от дъжд на вятър, ама просто не ми остава време.. Tired
До сега четох старата тема и сега започвам с тази, но понеже съм много разстроена реших първо да ви се оплача и тогава да продължа с четенето. И така като за начало да започна с това, че имам доста проблеми с моята свекърва. ooooh! Момичета не знам как ще я карам. Тая жена била много злобна бе. Ужас направо и сега като почвам да ви пиша пак ми се пълнят очите със сълзи... Cry Да знаете снощи какъв скандал ми вдигна, то приказки то чудо...
Подреждам си аз дрехите в спалнята /в момента приключваме огромен ремонт/ и милото влиза и слага един работен гащеризон при дрехите, които са му за излизане и аз се вбесих, защото два часа съм си играла да ги сгъвам и подреждам. Направих му забележка, а той нищо и почнах да мърморя, той се изнерви и той почна да мърмори и така лека по лека почнахме и тон да си повишаваме...нещо нормално, то не може само с усмивки и целувки и изведнъж пристига тя разгневена и почва да ми крещи, какво съм се заяждала с мъжа ми, как не ме било срам, аз съм трябвало да го слушам #Crazy да бе той ще ми вика, а аз да мълча ooooh! И после като почна, че къди съм се намирала аз, че да викам така, да не би да съм си била в къщата #2gunfire боже откачих #2gunfire #2gunfire #2gunfireпосле ми вик, че съм и разрушкала цялата къща с тоя ремонт /че аз ли го правя този ремонт бе #Crazy/После взе да бе обижда, не че някоя грозна обида, но мен ме обиди - нарече ме инатка /няколко пъти и то с такъв яд, че направо не и се разбираше какво говори/.И сега мили мамита си представете гледката - аз стоя на леглото разревана и цялата треперя, а тя продължава да нарежда...нямам думи просто, при условие, че знае в какво състояние се намирам и че недай си боже може да ми се случи нещо лошо. Аз обаче не и мълчах през цялото време, но лично към нея нищо не съм казала. За мъжа ми няма да коментирам той се опитваше да раздава контрол на двата фронта, като на мен крещеше, а на нея и казваше да се успокои и да си вземе хапче Shocked. Не знам дали някой разбира какво ми е в момента.
Извинявайте, че ви занимавам, но в момента наистина няма на кой друг да споделя. Майка ми е на почивка и не искам да я тревожа, а и тя днес се прибира, така, че...ще поплача на нейното рамо. Cry
Извинете ме за дългия пост, но просто исках да излея всичко... Sad

# 116
bilba1,пак ли почнаха тия контракции Confused Ти нали пиеше нещо за това? Защо тогава пак имаш?
Относно апетита-моя е все вълчи,при все,че като сравня с по предишни месеци,като,че е по нормален(ако моя апетит изобщо може да се нарече нормален).Аз също стартирах около 54 кг,последно бях 59,сега ще видим след няколко дни кво ще е,ама определено ще е отгоре.Не е нужно да се тъпчем,според мен,спокойно за апетита. Месо пък на мен напоследък ми се яде,а като се сетя до 6 месец хич не ми се поглеждаше.

# 117
Zvezdy,само спокойно мила,аз много добре те разбирам,защото първите 4 год живяхме при родителите на мъжа ми(и сега се чудя защо толкова време..),та тя е/беше същото чудовище,неведнъж ме е разплаквала и ми е идело да се гръмна,изобщо никога не се е съобразявала с мен.Не стига,че се скапвах да помагам и да чистя и да готвя и все бях крива и един ден ми писна,ама много ми писна и си съставих режим:спане поне до 10ч,душ,грим и цял ден навънка покафета,докато не дойде време мъжо да се прибира,хапване,най-много да измия чиниите и пак навънка с него.И така след няколко месеца благодарение на мен вече живеехме отделно,сега се обичаме много с нея Laughing

# 118
Добро утро и от мен.Пожелавам притесненията на всички да изчезнат съвсем скоро и да си износим бебоците на спокойствие.
Искам да ви попитам как усещате че бебоците ви хълцат?Ние сме много активни в ритането и въртенето но  хълцане не усещам

# 119
Zvezdy, гледай по-отвисоко на тези неща, винаги има повод да се ядосаш за нещо, но така наказваш само себе си - обръщай всичко на шега и не се вживявай. Сигурно не е лесно да се живее със свекърва, но пък няма да е вечно. Миналото лято една позната се оплаква от снаха си и още се подиграваме с култовата й реплика "И ключ от апартамента иска, сякаш е у дома си!" #Crazy - Ами къде да е, като е омъжена за сина й и имат4-годишен син, естествено, че е у дома си, на нея ли да й звъни, за да й отвори /живеят врата до врата/. Цялата олелия, защото свекървата е купила апартамента.

Общи условия

Активация на акаунт