Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 316
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
краси, и моята беба много хълца!Едно като леко, равномерно пулсиране, трае поне минута-две...интересно, че усещам това хълцане все на различни места. Thinking Но може би се дължи на това, че не спира да шава,и може би се върти,  днес просто ритничетата не са спирали от обед!
Оффф, не знам с това течение...krisi4,и аз си мисля, че може и да течение примесено с някоя капка изпускане  Embarassed

# 91
  • Плевен
И аз имах миналата седмица малко по-обилно течение и то само сутрин и доста се бях притеснила,но от няколко дни нямам никакво и се чудя какво стана,но предполагам че това течение е на хормнална основа.
А за бебка усещам хълцуканията ниско долу,което ме кара да се надявам че се е обърнала с главичката надолу и вече не е напречно.А за движенията имам чувството че от няколко седмици са по различни,някак по-притъпено усещам ритничетата(но доста често) и си мисля дали е от предната ми плацента,сигурно и тя расте заедно с бебка и притъпява ударите,дали е така или е нещо друго?

# 92
  • Варна
ПростоАз , гледам снимката на бебето ти и в момента гледам тази на моето бебе което УЖ ще е момче-май не виждам разлика newsm78 , Преди малко говорих с една позната по телефона , която ми разказа за неина съседка че след преглед на 3Д и на 4Д където са й казали момче е родила момиче  #Crazy То и аз неискам вече изненади защото почнах  да си  пазарувам , искам към края на месеца да си купя и кошарата и количката и вече само да чакам , не ми се бяга в последния момент когато ще съм и по едричка ! Та съвсем се обърках с цветовете сега...!

# 93
Здравейте, момичета!
Какво ще ми кажете за колички хаук (hauck)?

# 94
Здравейте и от мен.Нямах време да ви чета тия дни.Да ви се похваля днес бях на преглед в ТК.Трябваше да ме гледат на 3Д ама както някоя от мамите беше казала не превключиха-  малко ме хвана яд.Таткото си направи устата ама отговора беше "Не гледаме на 3Д", странно защото като звъннах казаха лекция и безплатен 3Д!Както и да е.Всичко е наред с бебето тежи 1700кг. сърцето му бие с 136 удара в мин. изкараха ми снимка на пулсациите на пъпната връв newsm78 абе всичко е на 6.Какви са тея течения бе майчета?Аз за сега нямам а и докито ми е изписала някакви свещички (които още не съм си слагала ама съм ги купила) за бялото течение.Малко ме е страх да си ги слагам че пише да не се слагат от бременни и че са антибиотик, ама щом докито ги е изписала ще и се доверя.
krisi4 къде си била на 3Д и ако можеш да ми кажеш колко струва само да ме видят без записи и т.н.Евентуално само снимка може да искам.Много искам да си видя бебо на 3Д защото и пола още си го крие, само първия път казаха мома и от тогава не показва, даже докито изрази и съмнение на втория преглед.Даже и в ТК не можаха да я видят за да потвърдят беше си седнала на дупето в/у пикочния ми мехур.
И моето бебе хълца много и странното е че усещам пулсирането там кадето се намира дупето Crazy
Разписах се и аз сега отивам да чета назад че съм изпуснала много.

# 95
И аз имах доста обилно течение доскоро,сега като че ли понамаля.Това според мен е от гъбички и тем подобни гадини.Не се бойте не са води,само споко Peace
Вяра,много ми хълцаше в корема,ама извънредно много.Това засега не съм го усещала да хълца.И аз имам чувството,че сме заели различна позиция от напречната и най странното ми е как усещам движения едновремнно отляво и от дясно Thinking

# 96
  • София
Момичета, да се разпиша и аз за лека нощ....Нещо ме боли главата и не ми харесва тая работа, ще се гътам, пък дано заспя бързо и безболезнено. Спокойна нощ ви пожелавам!

# 97
И аз да кажа- от видеозона няма доказана вредност, т.е. смята се за безвреден. Правих проучване по въпроса.

Сладурка, важното е, че доктора ти казва, че всичко е наред. Но това, което е изтърсил като изказване ми се вижда много несериозно. Това, че канала е затворен не те предпазва от риск, защото и моят е затворен, но шийката е къса и ако се скъсява прогресивно ще отвори и канала. Да не говорим, че има куп други неща, които могат да се объркат, но за тях няма да говорим и мислим. Така, че и на мен, доколкото ми казват, че всичко е ок, значи всичко е ок  Grinning Успех с очите, знам как е, много неприятно.

ДитаLaughing старата генерация ще сложи бебето на 6 месеца в гърнето  Laughing Аз няма да си усложнявам живота толкова рано. За момчетата наистина има опасност, защото памперсите много загряват. Аз съм купила пелени и ще ги ползвам в един момент, нещо ще редувам, ще измисля.

Просто Аз, това за мен си е чисто момиче  Grinning Нащта пишка знаеш ли каква е голяма  Laughing с едини лъскави големи топки  Laughing /извинявам се, но на снимката изглеждат точно така/. Съжалявам, че доктора така те е притеснил. Аз много мразя такива подхвърлени недомлъвки...какво значи това- не си знам работата, я виж и друг доктор...само където те притесняват!!! Много ти е сладък корема, и моя е такъв малък и надолу като твоя. В сряда ще питам колко тежи бебето, че взех да се притеснявам. Аз съм качила 9кг.

И аз имам по-воднисто течение и също допускам и изпускане  Mr. Green Май си е нормално, предвид хилядите проби, които ми взеха преди седмица, а околоплодните води ми бяха ок.

За Сашка Васева-1600гр. е много малко, милата, какво й е сега...Сигурно е преждевременно, не вярвам да е в термин с толкова малко бебе. Лоша работа, дано бебчето се възстанови и да расте здраво.

Момичета аз ям много, защото съм решила че корема ми е малък и май не качвам  newsm78 Даже и протеин взех да пия, защото ми е голям проблем този протеин, все не ми се яде месо...и го карам на поне 30гр млечен протеин на прах с прясно мляко. Не ми е любимото питие, но се трае.

Бебето иначе хълца много, дупи се, боксира и рита, голяма активност пада. Нямам против, както мъжа ми казва имаме си с бебчо "време на привързване един към друг", нали по цял ден се опитвам да лежа.

Лека нощ на вас!

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 23:09 от Пумпал

# 98
ladybebi аз ходих в Мед.център Фемина,при д-р Марков.Него ми препоръчаха, като добър специалист специално за 3Д.Тогава(в 20г.с.)го попитах ,какъв е процента на познаване на пола и тои каза"Щом си слагам подписа ,значи е 100%''.Наистина е добър и е много любезен,ако решиш отиди там.Аз платих 60лв за прегледа и за снимки(без видеоклипче).

# 99
Пумпалче,ама защо пиеш протеини,можеш рязко да качих кг и то не в корема точно newsm78 малкия и големия корем не говорят нищо доколкото знам.Ти си хапвай нормално според мен,няма нужда от друго Peace
Моята беба също хулца,доста се чудех по едно време как така точно на равни интервали го прави,но факт Mr. Green
ladybebi,бях чела някъде,че на момченцата пулса им е под 150 newsm78Дали не бъркат пола,май мъжко ще е,на мен единствения път,когато ми мериха тоновете(и ми ги казаха де) бяха към 156 или нещо такова.
течение имам и аз,но не е толкова течно,че да си помисля друго,надявам се да не ми щукне такава идея,че с моя проблем с консултациите може да си отнеса доста време в АГ-то на безсмислени и гадни системи,а не ща да стъпвам там докато не дойде "момента".
И все още ми е чудно защо искат да си ми почнат контракциите,че тогава да ме режат? Отначало моя гении ми беше казал,че евентуално таза ми бил тесен(не,че го е мерил де),а след това по един хвърлен поглед заключи,че даже се бил поразширил...ох,не няма да го мисля тоя да не се дразня Twisted EvilА като ходех за други манипулации преди години ми се стори добър(то и така си го водят,не знам доколко е вярно). За снимката на бебчето на ProstoAz, на мене ми стана мило,че се вида така голямко,ама как разбрате лавии ли се виждат или тестиси #Crazy

# 100
  • София
ladybebi, аз ходих на първия си 3Д в ТК /както обикновено не превключиха на 3д, лекарката беше супер ядосана и само обясняваше на колежката си за скандала, в който била участвала и т.н/, аз казах, че съм си представяла по друг начин нещата, че нещо не го виждам 3-тото Д и ми казаха, че не е нужно аз да го виждам, а те... Cry-там ми взеха 50 лв /нещо пак сложно се изразих  Embarassed/
миналата седмица ходих при мазнейкова, аз даже писах, бях много доволна /, а доста време се чудех дали да прежаля тия пари -80лв или да ги изхарча за бебка/, но си струваше.успокоих се много и ми изчезнаха притесненията дали е добре и тем подобни, даже си имаме и клипче  Wink
Дес , ти внимавай с тия подритвания и от двете страни, че да не направите едно голямо женско царство  Joy.а може и да искате, де-тогава стискам палци  Peace
sladurka, а защо трябва да чакаш да започнат контракциите-секциото не се ли планира десетина дни преди термина... newsm78-аз не съм много наясно, но си мислех, че е така.

# 101
sladurka, а защо трябва да чакаш да започнат контракциите-секциото не се ли планира десетина дни преди термина... newsm78-аз не съм много наясно, но си мислех, че е така.
и аз си мислех така Twisted Evil

# 102
  • София
Добро утро,
Днес нещо много рано се събудих, каката дойде преди един час да се гушне и да доспи на спалнята и аз се въртях, въртях и станах, че да не ги събудя и тях. Сега си пия кафенцето на спокойствие  Wink Днес съм пак на работа, но до обед ще остана, после може да видя някоя по-плътна дрешка за мен да си взема, че нещо нямам с какво да ходя.
За плановото секцио - да, 10 дни преди термина го планират обикновено.
Хълцукане не усещам, обаче как рита това бебе...мести ми целия корем  Simple Smile, преди по-често вечер се обаждаше, а сега и през деня - сигурно се опитва да се завърти вече с главата надолу  newsm78
Приятен и прохладен ден ви желая   bouquet

# 103
Добро утро и от мене днеска по-раничко! Аз свикнах  да пия кафе и сега много ми се иска,но ще се въздържа,отивам по хладното до някой и друг магазин.

# 104
Добро утро и от мен!Вчера не ми остана време да се включа, но изчетох всичко...И аз станах много рано тази сутрин, пих кафенце, даже успях да се задавя зверски, сякаш имам сто гърла, добре че всички спяха, та никой не разбра, защото след всички добронамерени задявки от рода "леко да не се заклещиш в коридора", " да не смачкаш някого"," титаник", сега щях да се наслаждавам и на други, свързани с лакомията ми напоследък /имам в предвид последните 5-6-7 месеца/.Ние онзи ден се сдобихме с каравана, ама вчера забравих да ви се похваля, а уж акъла ми е само там, и сега кроим планове къде да закрием летния сезон с нея. Толкова много съм си мечтала за нея, че сега не знам кое по-напред...Желая ви лек и приятен ден!
Добро утро и от мене днеска по-раничко! Аз свикнах  да пия кафе и сега много ми се иска,но ще се въздържа,отивам по хладното до някой и друг магазин.
Дано не те дразним с нашите кафета!

Общи условия

Активация на акаунт