Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 262
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Добре дошла, Galaxy 25! Hug
Дес, така както го описваш ми прилича на моите болежки - нещо май се прищипва нерв за малко  Sick Нека някоя мама, която е раждала вече и е имала контракции да даде едно рамо по темата.
Някой има ли представа кога ще пуснат зимните дрешки за бебчета? За момента попадам на летни варианти.
Една позната ми разказа, как й свършили тези подложки за кърма и докато чакала да й донесат си изрязала кръгчета от дамска превръзка  Laughing Явно майчиния инстинкт ще ни направи по-изобретателни и съобразителни Peace

# 271
Сладурка,имам предвид това,че преди да забременея за първи път аз никога не бях стъпвала по доктори (освен на зъболекар,разбира се) и просто изпитвах ужас от това нещо.Всичките тези суетни около прегледи,изследания,некадърни изказвания... и какво ли още да кажа се чудя,абе всичко свързани с болници доктори и прочие ме плаши до полуда.Аз си бях казала че втори път никога няма да бременея,може би именно поради тези причини и глезотии вероятно.
Другото което страшно ме мъчи, е че ще трябва да се отделя от малката докато съм в болницата,направо ще се побъркам - 5-6 дни без нея Rolling Eyes
Пак ще кажа,не тая лоши спомени от раждането си,но сякаш ми се иска да заспяи да се събудя с бебе отколкото да мина отново по тоя път.Бушуващи хормони може би,знам ли......Абе не ми обръщайте внимание,все едно нищо не съм казала Wink
А това точно за контракциите ,мисля че Пумпал го беше казала на теб когато говорехте за скъсяване на шийката и нейните проблеми с контракциите.....Абе може и да греша и да съм изръсила някоя глупост,карай Outta Joint
madchen,сигурно и ти и сладурка сте прави за тоя нерв,дано да е така.Мисля че всече всеки момент би трябвало да са пуснали есенно-зимните дрешки Peace
А на мен в болницата хич не са ми трябвали такива подложки,не ми течеше още толкова силно кърмата.

# 272
Добре дошла и от мен Galaxy 25!   bouquet  Приятно прекарване сред нас и никакви проблеми!

madchen на мен ми казаха,до средата на септември трябва да са изкарали почти всичко! Поне в магазините,в които влизах,а това е почти навсякъде  Blush

И аз не харесвам безшевните сутиени и подкрепям абсолутно Дес,че не придържат добре.... даже според мен - какъвто и да било бюст и поради тая причина съм с обикновени и подплунки заради кърмата. Поне това е моят избор

# 273
  • Плевен
ОХ и аз днес нещо не съм добре,едно ми е дезориентирано,вървя все едно през мъгла,много ми се вие свят и ми се губят моменти направо,а за капак ме понаболява коремчето.Много ме е страх с мойто ниско кръвно да не колабирам,или може би съм вдигнала кръвно,направо незнам,а съм самичка вкъщи,нямам апарат за кръвно и умирам от страх вече.Пих кафе,но не помага,чакам милото да се прибере че така като съм сама още повече ме е страх.

# 274
sladurka , ....Ами сега на 25 септември ставам на 26г Simple Smile нямам си друго бебче и много ви се радвам тук на всички.Отивам да хапна няма да ви казвам какво и после пак ще донапиша нещо:) чао

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 21:42 от Galaxy_25

# 275
Ох, златни сте bouquet Благодаря за подкрепата!

Дес, болката тръгва от гърба, но трябва да иде и отпред. Не е контракция било. Не се тревожи. А и ти си раждала, знаеш какви са ти контракциите. Аз ви изпорпитесних с моите глупости, но поне знаете сега Simple Smile)))
Мерете шийките и тва е Simple Smile) /мери се с вагинален доплер да знаете да не се чудите/

Едно момиче от октомврийския е родило в 32седмица, изтекли са й водите....дали не е имала тънка шийка и тя, или просто се е пукнал мехура...никой нищо не й казва. Гинекологията е толкова мъглива работа...

И на мен ми стърчат разни "неща"  Laughing и нали по цял ден се "гледаме". Един крак се движи напред назад от дясно, а друг се изтяга над пъпа и седи така изпънат в бабунка. Много е готино. Само не е готино през ноща, когато искам да спя, а бебето е решило да си направи среднощна гимнастика.

И аз исках да работя до последно. Защо не, след като се чувстваш добре. Верно и къщна работа се намира в изобилие. Тук се казва "гнездене"  Laughing Оправяш си гнездото за птичето. Аз колко неща за хвърляне намерих, сега съм ги натрупала на една купчина за ужас на мъжа ми. Той хич не обича да се хвърля, а аз не обичам да събирам боклуци  Mr. Green

# 276
Galaxy 25! добре дошла Разбрах че си се насочила да раждаш в Селена Пловдив каква е цената там за секцио Казаха ми че в СОФИЯ от 1 септември цените са се вдигнали за раждането с 300 лева в Пловдив има ли подобно нещо
лека вечер на всички

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 23:00 от Мечтание

# 277
То взело, че станало сто часа докато успея да попиша и аз. От известно време много се умарям и всяка свободна минута гледам да поспивам иначе направо се превръщам в зомби Sick И ме мъчат едни такива черни мисли, ама се опитвам да ги игнорирам-само тук си позволявам да похленча.
Имам и въпросче към мамите с повече опит за ФМ и 3D-ехографията. Майка ми, дали от любопитство или притеснение реши да спонсорира такъв преглед(всичките и познати бременни били ходили). Аз само се питам дали има смисъл -вече в 32 седмица съм и нищо тревожно не са видели на "нормалния" ехограф до момента.Пък и не е ли по-важно кой гледа, отколкото на какво гледа?

# 278
Bobi2mama  аз ходих онзи ден на 3Д ...
Да правва си,най важното е дали специалиста е добър. Моята Беборана не можа да се види хубаво,защото плацетата ми е предна,но пък за разлика от това ехографът,който има възможност за 3Д сканиране има и страхотни 2Д възможности! Много е яко,защото гледат всичко всичко - сърце,клапи,мозъче,полукълба,пръстчета броят,пол ... абе всичко.

Та мисля,че си залужава да се иде.А що се отнася до седмицата - в 30-32 седмица стават най-хубавите снимки на самото бебоче.Вземи си диск в теб и бъди сигурна,че това ще е най-хубавия му подарък за пълнолетието например  Peace

# 279
Краси,мери си кръвното,ако можеш си вземи апарат,не са скъпи,но трябва да се внимава-твоите оплаквания ми намирисват на проблем с кръвното май,ама ниско или високо не знам.Но се пази! И аз не обичам мерене на кръвно и болежки,ма като ти дойде на главата...дано си се оправила Praynig
Абе момичета я ми кажете защо не мога да спя,всички вие спите почти нормално,само аз не,защо така,вече ще полудея от липса на сън и ни следобед,ни вечер става номера...а и наистина и мен ме подгонила една лека депресия от доста време,та не ми се вижда никой и нищо...

# 280
Я да видя докъде сме с темата Grinning
Тъкмо се върнахме с мъжо от кръчма,лелееее схванах се на тоя стол превита.Ама хич не ми се ходеше,но заради една приятелка се съгласих да поизляза.Та и казах,че сега чак след Нова година ще изляза пак Mr. Green
За утре сме замислили да заведем малкта на зоопарка,ще бъде вълнуващо само времето дано е хубаво Praynig

Дес, болката тръгва от гърба, но трябва да иде и отпред. Не е контракция било. Не се тревожи. А и ти си раждала, знаеш какви са ти контракциите. Аз ви изпорпитесних с моите глупости, но поне знаете сега Simple Smile)))
Аааа хич не си ни изпопритеснила,напротив когато има инфп е много добре,значи все пак нещо съм запомнила Laughing.А иначе и аз незнам що е тва контракция,както вече казах Wink,само на теория съм чувала - така и не ме сполетяха с предишната бременност.

Пък и не е ли по-важно кой гледа, отколкото на какво гледа?
За мен точно това е най-важното Peace

Краси,понякога и времето играе лоши шеги на кръвно и туй онуй,но все пак намери някой да ти го измери това кръвно и ако е перманентно ниско се консултирай с доктора си да закрепите нещата,то не остана,стискай Wink

Сладурка,това неспане си е често срещано при много бременни.Аза засега спя,но сестра ми (вече в края на 8мия месец е)много се оплаква,че неможе да спи.
Лека и мека на всички Hug

# 281
Ето я и новата тема,че утре незнам кога ще се спра Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221228.new#new

Общи условия

Активация на акаунт