Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 264
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
Стават и грешки септемврийките имат вече 2 бебета на които докторите са сбъркали пола,така че  ще се откажа от изцяло розовите дрешки засега,пък каквото дойде нали си е моето бебе,само с имената ще трябва да измисля 2,а аз едно немога още.
Медхен ти не беше ли писала че си си правила тест за овулация,тъкмо мислех другия път да пробвам и аз за да е момче,а то виж изненада.Поздравления и от мен за малката принцеса,радвам се че са те изненадали толкова приятно

# 226
Краси, как тест за овулация? newsm78 Я, кажи...

# 227
  • София
Eхееее, madchen, само така, няма да се даваме женския отбор! А това, че и двамата сте си искали момиченце, е чудно просто! Радвам се за теб! Аз сега да не обидя някого, ама да ти кажа какво каза мойта лична лекарка като разбра, че ще имам момиченце /тя има един син/ - че майките с дъщери са благословени от Господа, а момчетата били само за фукня на татковците Laughing  Малеее, верно не искам никого да обиждам, да не се разсърдят сега сините щъркелчета!!!
И на патерица - честита годишнина, че аз се бях залисала в мойте сърдечни проблеми и съм те пропуснала. Догодина да си празнувате тримата!

# 228
Simple Smile Ох тоя пол напарво ме побърква вече май наистина е най-добре да си оставяме изненадата за накрая - и без това бебче ще се гуши непрестанно,ако ще да от трети пол  Laughing 

Но Мадхен поздравление! Дано не са объркали и да се радваш на малка принцеса!   Praynig Моля се и на мен да не са объркали вече!  Hug

Аз преди малко се прибирам от Свищов...такъв порой ме пра по пътя,че не виждах по-далече от носа си !  Crossing Arms Това време непараво не знае какво иска  Twisted Evil

Дита има магазин за бременни - даже май са два.Аз в единия само съм влизала и имаше сравнително интересни неща,но все пак не са кой знае какво.Аз си взех един летен панталон от там,който и в момента ми е голям и не нося.  Ще изровя адреса да ти го дам или пък звънни да те заведа и до двата  Peace

Мечтание  Hug  След 2 седмици... ати даже след една ще си преполовила третия триместър  Hug 

# 229
Деска, не знам пак как ще сме с времето, че тоя моя баща малко припряно го дава Crazy ...Я ми обясни на две на три къде са, в центъра ли са някъде? Пък ако имаме време-кафето ни е сигурно. Wink

# 230
madchen,честито момиченце,за сега Partyпък и щом това сте си искали Wink аз много исках момченце,ама то верно грижите са си грижи и вече ми е все едно,каквото се пръкне.Само дето си мислех,че с тия модерни техники гешки не стават newsm78 И аз като вас сигурно бих се почудила,ама така категорично са ми го заявили Laughing

# 231
Ами единия е до РДВР - Плевен  или по-точно в комплекс Глория Палас,който е много нов и се намира до кафе Монако. Магазина се казва 9 Месеца и предполагам,че няма как да не го намериш и трите неща ги знаят в града.Питай - ще ти кажат.

Другия се намира.... значи тръгваш по главната (пешеходна улица) надолу  и вървиш...вървиш... минаваш ресторанта за бързо хранене Сийди,после минаваш и покрай Драматичниа теятър и продължаваш все надолу.Ще видиш (вдясно) магазин на... Риплей,след него на Рийбок. Веднага след тоя магазин свиваш в уличката надясно и вървиш напред и се оглеждаш леко вляво - магазина е граражен тип.Не съм ходила в него,ама казаха,че имало интересни работи. 

# 232
Благодаря, Деси! Hug

Аз ще се хоризонтирам вече...Лека и спокойна нощ! Hug

# 233
Краси какво са им объркали на тези септемврийки? Аз не се отказвам от розовите дрешки - ровозвото вече е модерно и сред мъже,гледам в Плевен доста батковци с цикламени фантелки има  Joy 

Дита няма защо - успех в откриването  Peace

И на мен ми казаха,че господ ме бил обичал,че си имам момиченце

# 234
Здравейте банда  Grinning Не съм ви чела, оставям си "десерт" за утре, нали по цял ден лежа и да имам какво да правя.
Само да ви кажа, че бях на лекър и имам допълниелно скъсяване от 2.5 на 1.7см. Страх ме е, но какво да се прави...дано успея да издържа по-дълго. Сега пия хапчето задължително вечер, за да спира контракциите. Днес пих даже две хапчета, но си помислих по-добре аз хапчета, отколкото бебето на антибиотици.

Лек ден на вас, само позитивни мисли, да си ядете закуската, обяда и вечерята  Laughing а аз отивам да спя.

# 235
Добро утро!Как сте мамита аз не съм писала от доста време но ви чета редовно.Гледам че доста от вас имат проблеми със кръвното я се стягайте и повече почивка.Ние с нашия бебчо сме добре доста е активен и не оставя мама да спи през ноща.Днес ще ставаме кръсници и сега ще се приготвям за църквата.Тук при нас стана също доста студено и снощи цяла вечер валя дъж.Сега ви оставям отивам да си гладя дрехите пращам ви прегръдки Hug Hug Hug

# 236
Здравейте и от мен, пия кафе и тръгвам на работа. Желая ви успешен ден, само хубави неща да ви се случват! newsm10

# 237
Пумпалче пази се! Сигурна съм,че ще издържите до подходящ момент!     bouquet

# 238
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile И аз сядам да бачкам, обаче да видя до къде сте стигнали снощи след като съм си легнала Simple Smile

Ние с бебо си лягаме и заспиваме много рано - към 10:30, почти не се будим нощем, обаче в 7:30 като часовник започва да ме рита да ставам...И аз се слушам Simple Smile Работливо ми е детенце още от малко, не е поспаланче Wink

Пумпалче, дръж докато можеш и много се пази Simple Smile

Хубав ден на всички ви Simple Smile

# 239
Добро утро! Вече разходих кучето, закусих и сега имам дилема - да лягам или да будя любимия да се разхождаме някъде  newsm78
Пумпал, задръж още малко! Подкрепяме те и стискаме палци  Praynig
Тук е доста хладно за сега - сутринта разхождах кучето със зимната шуба  #Crazy Много ми се иска вече да купя някои неща за бебчо - едвам се удържам.  Wink
m_face, ами ти си имаш бебе мечта - дано и като се роди да е толкова кротко и спокойно. Моя бебо ме оставя без ритници само в интервала 22.30 - 4 часа. После щом стана за поредното пишкане и край - от корема ми започват да стърчат разни"неща"  Joy Хем се радвам, хем умирам за сън.

Общи условия

Активация на акаунт