Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 263
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, мили момичета!   bouquet

Аз доста време не съм писала, но при всяка възможност чета какво става около вас  Hug Ние най-после акостирахме в София и набързо разбутахме къщата за сериозен ремонт. Само дано успеем да приключим преди да е дошла беба сред нас  Party Незнам за вас, обаче аз се чувствам перфектно в хладното време! Не мога да се надишам на кислород  Grinning
Бебунка е добре, ритка сериозно, вече е станала 1800г  #Crazy Засега ми казаха, че върви с 2 до 3 седмици напред. Явно пак ще има бебе-гигант  Mr. Green То ако се роди по-голяма от батко си, сигурно ще влезем в новините  Laughing
Иначе мойта свеки ни изправи пред голям проблем. Беше обещала да се пенсионира от 1 септември и да гледа баткото, дума не даваше да се издума да го записваме на ясла, ама не си проверила нещата овреме и сега... не й стигали точките, не си подготвила документите, тинтири-минтири... и в крайна сметка сега ще си гледам двете деца вкъщи след секцио. Хич не ми побира главата как ще стане тая, ама само дано Бог ни пази да не стане някоя беля.  Praynig Пък след Нова година живи-здрави, дано можем в някоя ясла да го вкараме.  Praynig
Пумпалче, дано устискаш още мъничко, стискам палци всичко да е наред!!!   bouquet
На всички останали желая мнооого любов и прекрасни почивни дни!  Hug

# 241
Добро утро!

Брей, ама че студ сви! Днес ми се очертава скучен ден, ще ви наглеждма често.

Пумпалче, с теб сме!Дръжте се още малко с бебчето и никакъв страх!Страха е гадна емоция! Hug Мисли си само как всичко ще е наред и така ще бъде!

madchen, и с нашата беба е така. Събудя ли се да пишкам към 3-4 и след това започвам дълга серия кихане (тази алергия дето ми се появи през бременността още не е отминала  newsm78) и после пък започва дълга серия ритничета и салта и вълнички.. Heart Eyes Heart Eyes

# 242
Нунка веднага след секциото ще ти помагат - няма къде да идат.Поне десетина дена ще те гледат вкъщи теб и двете слънца! ,а после съм сигуна - ще се справиш!

Някой гледал ли е вчера "тази сутрин" по Бтв? Говорили са нещо задетски и майчинство...

А иначе и моята беба си бълбука почти постоянно Simple Smile

# 243
Добро утро и Честит празник, момичета!
На почиващите желая по-малко скука Wink Жалко наистина, че точно сега се застуди, провалиха се доста планове, но дано си намерим приятни занимания и на закрито.
На работещите - лек ден и да минава по-бързо!
madchen, ти по принцип след раждането ли мислиш да пазариш? Ако така или иначе си решила да е преди това, няма смисъл да чакаш - купувай каквото си си харесала и си създавай приятни емоции. Дали ще го го купиш в седмия или осмия месец - все тая.  Simple Smile
Пумпал, късмет! Стискай кълки, както вече в трета тема си пожелават октомврийките  Laughing
Пази се много, минимум движение и дано всичко е наред!
Ех, тук слънцето се показа  Simple Smile Да видим дали ще се радваме на още един топъл ден  Simple Smile

# 244
И мойта беба постоянно шава,ама защо все си избира пикочния ми мехур и яйчниците не знам,само като легна и виждам по-високо бабунките,имаме и време на почивка,ама не е много ясно установено и обикновено е твърде малко Laughing
Пумпалчееее,с тебе сме fingerscrossed fingerscrossed,а и удръж поне оше 2-3 седмици Naughty Малко останаи то повечето се оплкваме от нешо,я сърце,я кръвно,я болки и контракции,само дето не са ни гледали шийките Crossing Arms
Завиждам на майчетета,дето имат сили и още ходят на работа,то и аз мислех да съм така,защото се чувствах ок,ама като ме принудиха заради бъбреците...но сега както ме поболява оттук-оттам и вече нямаше да мога.Навънка  е разкошно време,ама какво ли ще облека newsm78,ау нямам нищо,ама наистина.

# 245
  • Плевен
Краси какво са им объркали на тези септемврийки? Аз не се отказвам от розовите дрешки - ровозвото вече е модерно и сред мъже,гледам в Плевен доста батковци с цикламени фантелки има  Joy 

Дита няма защо - успех в откриването  Peace

И на мен ми казаха,че господ ме бил обичал,че си имам момиченце

Просто аз на 2 от септемврийките момичетата излязоха момчета.Но това са редки случаи ние не вярвам да сме от тях,но мога да се обзаложа че ще имаме накрая и ние някоя изненада. Laughing
Пумпал много да лежиш и да си почиваш,още няколко седмички да издържите поне.То има мами със разкритие които издържат по няколко седмици,ще стискаме палци целия отбор ноемврийки и всичко ще е наред.

# 246
  • София
И на мен не знам да са ми мерили шийката на матката, ама сега на 11 ще искам да ми я измерят пък ще видим Simple Smile

sladurka, аз съм твърдо решена да ходя на работа до деня, в който тръгнем да се раждаме, защото иначе ще седя в къщи, ще си мисля глупости и ще мия и чистя, а то от миене и чистене не е ясно каква беля мога да си докарам. А и болницата дето ще раждам е от другата страна на улицата, където ми е офиса - разбирай 10 метра. Та по добре да ме завари тук, отколкото в къщи Simple Smile) А и не мога да седя в къщи аз...

Ditta, каква алергия ти се е появила през бременността? Щото моята пролетна дето си я имам от малка тази година не се прояви? Ама че интересни хормони . . .

Обаче днес ми е студено при все това че съм се облякла като пашкулче...Реших да дойда да поработа днес, че нашия тати има един изпит и учи в къщи, а аз ако бях останала щях да започна да го юркам да садим цветя, да чистим, да перем . . .

# 247
  • Плевен
Нунка веднага след секциото ще ти помагат - няма къде да идат.Поне десетина дена ще те гледат вкъщи теб и двете слънца! ,а после съм сигуна - ще се справиш!

Някой гледал ли е вчера "тази сутрин" по Бтв? Говорили са нещо задетски и майчинство...

А иначе и моята беба си бълбука почти постоянно Simple Smile

Увеличават детските на 30 лв. и помоща при раждане на дете от 200 на 250 за първо и от 200 на 600 за второ дете,но мисля че от 01.01.2008

# 248
m-face, и аз не знам от къде се появи това чудо! Аз по принцип не кихам. Даже като съм болна, много рядко. Вкъщи мъжът ми е с алергия, като твоята- пролетно-лятна от цъфтящи неща. Да ама от както забременях започнах да кихам като невиждала! Mr. Green По едно време кихах като по часовник - в 6 сутринта и после към 10...сега кихам нощно време...А милото така се шашна с това мое кихане, че този сезон не се е обадил ни веднъж! LaughingАма аз като почна откарвам двайсетина пъти...Питах докторката си, тя каза- ще кихаш, нищо неможем да направим сега. Като родиш ще видим. Wink

# 249
Абе я аз да попитам мамите с палново секцио дали ще ходите на тест за упойките или ще се доверите на този преди смата операция? Питам,защото  една от септемврийиките се оказала с алергия към някои от упойките и било хубаво,че е отишла предварително.

# 250
  • София
Sladurka, аз ще отида отново на тест. Страх ме е да не се е отключила някоя алергия. Ще го направя средата на октомври някъде.

Пумпал, пожелавам ти да устискаш максимално дълго Simple Smile  Нека бебока постои още малко на топличко и да понатрупа още малко маса. Wink

Нунка, а обмисляли ли сте варианта за частна ясла, напр. на половин ден или пък жена, която да идва до обяд...или пък татито да си пусне по-дълъг отпуск. За теб и бебето е добре да можете поне до обяд да си почивате.

# 251
Мами,как сте?някой да си е копувал сутиен за карма4ки?аз мерих в4ера ,но ми седят ужасно.обиколката им е малка а 4ашките големи.колкото и да са ми наедрели гардите немога да изпалня 4а6ката. Whistlingтрябва да потарся в някои друг магазин newsm78 открих 4е ги продават в тези по заредени бебешки магазини newsm78

# 252
  • София
Мами,как сте?някой да си е копувал сутиен за карма4ки?аз мерих в4ера ,но ми седят ужасно.обиколката им е малка а 4ашките големи.колкото и да са ми наедрели гардите немога да изпалня 4а6ката. Whistlingтрябва да потарся в някои друг магазин newsm78 открих 4е ги продават в тези по заредени бебешки магазини newsm78
На пазара Димитър Петков има едно магазинче за бельо и има сутиени за кърмачки по 6 лв. Мисля да пробвам да видя как стоят и дали ще си уцеля размер изобщо.

# 253
  • Плевен
Аз мисля да използвам малко по големи с предно закопчаване и без банели,защото каквато съм мъничка със сигурност няма да намеря такъв за кърмачки с подгръдна като моята,пък и гърдите ми не са особенно големи.

# 254
Моите гърди бяха доста наедрели до 6-ти месец,а сега са спаднали,защо така? Само зърната са ми огромни...И няма ли друг вариант освен тия грозни сутиени за кърмачки?
Diana_T,ти къде ще си правиш тестовете? В болницата където ще раждаш ли? Аз мислех да взема направление то джипито и да ида на алерголог да видим как се процедира.

Общи условия

Активация на акаунт