Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 267
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
СЛАДУРКАА, видя ли го това http://dnes.dir.bg/2007/09/05/news2073135.html. Дано си го прочела вече  Praynig

Ох, а понякога имам чуството, че само си хабя силите да пиша по дадена тема  ooooh!

# 211
СЛАДУРКАА, видя ли го това http://dnes.dir.bg/2007/09/05/news2073135.html. Дано си го прочела вече  Praynig

Ох, а понякога имам чуството, че само си хабя силите да пиша по дадена тема  ooooh!
ауууу Shocked #Crazyама какво е това,ти пък сега откъде го изнамери ooooh!,малиии....
какво имаш впредвид,че си хабиш силите за дадена тема

# 212
  • София

И аз не разбирам какво искаш да кажеш....

# 213
  • София
От къде...чета новините  в дир-а и като го видях веднага се сетих за теб! Пий само минерална вода...ужас...дано след минаване през пречиствателна станция това ДДТ да изчезва. Направо ми писна от абсурди в тази държава  Sick

# 214
  • Плевен
Сладурка пий само минерална това е много над допустимото,над 100 пъти.И кой ще отговаря за това както винаги в нашата държава ще си прехвърлят топката и в крайна сметка никой.

# 215
  • София
Леле навън си е направо зима, а сутринта като излизах и ми се стори дори приятно времето.
Сега хапнах хубаво и чакам мъжо да ми звънне, че имаме да ходим по задачи, а в това време само с колата мърдам.
За таза - разширява се, но до 1 година трябва да се върне в предишните граници.
Днес успях да си купя и една блузка с дълъг ръкав, че в това време...да не вземем да настинем нещо.
Каката сутринта се беше наточила за една рокля с презрамки и хубаво, че успях да я разубедя, че щеше да умре от студ в градината.
Ние се отказахме да пътуваме по пранзниците и дано времето да не е такова, че поне да поизлезем на разходка, че иначе ще луднем в нас.
Хайде лягам да гледам ТВ в очакване да ме изстрелят за секунди след като мъжо забрави да ми звънне като тръгне и се сети като е пред блока  Laughing Laughing Laughing Mr. Green

# 216
Сладурка, без да всявам паника те съветвам докато се изясни случая ти и близките ти да пиете и готвите само с минерална вода. Аз съм агроном и знам какво е ДДТ, но акъла ми не побира как се е замърсила водата (освен умишлено). Стискам палци да се окаже някоя предизборна простотия, защото иначе - лошо, много лошо. ДДТ-то не се разгражда туко-така, остатъци от ДДТ са открити в мозъка на белите мечки, правете сметка, как е стигнало до там (дъжд и т.н.) и колко дълъг е срока за разграждането му. #Cussing out

На фона на този проблем, ми се вижда много неподходящо да ви разкажа за прегледа ми днес, но не мога да се сдържа. Нали знаете, колко исках момиченце, а ми бяха казали, че е момченце. Днес лекарката ми заяви, че е 99% сигурна, че е момиченце. Това е чудо!!! Praynig Още не мога да повярвам. Разбира се може и де е сгрешила, но никой не може да ни спре да се радваме с таткото. Въпреки, че вече се бях настройла вече за момче, сега съм в еуфория. Дано да е права лекарката  Praynig Иначе бебчо е 1,400 кг и всичко си му е наред.
Дес, моля те смени ми щъркелчето (надявам се за последно).

# 217
Здравейте момичета аз имам един въпрос може да ви се стори тъп но не разбрах и питам ако някои от вас знае какво е "компрес " това го искат за в болницата а аз нямам идея какво е   Rolling Eyes

# 218
  • София
Здравейте момичета аз имам един въпрос може да ви се стори тъп но не разбрах и питам ако някои от вас знае какво е "компрес " това го искат за в болницата а аз нямам идея какво е   Rolling Eyes
Това ти го искат за теб като ще раждаш ли? newsm78

# 219
  • Варна
Jutoo нали мислеше да си купуваш колана за кръста за бременни - какво стана? Някакви впечатления?

# 220
Ох,наплашихте ме вие с тая вода,ама като знам колко време сме пили и готвили с нея ooooh!Днеска се бях настроила за разходка,ама мъжо пак изморен Confused,а аз исках с него да изляза..почва се пак старата история...а за капак навсякъде нещо ме придърпва и боли от кръста дискомфорт,та до стомаха и корем и аз вече не мога да определя,ама се улавям,че като ходя из къщи все се придържам.
Diana_T,сега ти разглеждах снимките и определено ще ни служиш за пример Wink

# 221
Моята доки ми даде списък с нужните неща за в болницата и това е едно от тях и за това ви питам дали знаете нещо . 

# 222
  • София
[ Днес лекарката ми заяви, че е 99% сигурна, че е момиченце. Това е чудо!!! Praynig Още не мога да повярвам. Разбира се може и де е сгрешила, но никой не може да ни спре да се радваме с таткото. Въпреки, че вече се бях настройла вече за момче, сега съм в еуфория. Дано да е права лекарката  Praynig Иначе бебчо е 1,400 кг и всичко си му е наред.
Дес, моля те смени ми щъркелчето (надявам се за последно).
Леле [/b]madchen[/b], поздравления - това си е истинско щастие - представям си колко се радваш! И аз се радвам много защото макар и да свикнах с мисълта че мойто е момче, ако докторката е сбъркала, въобще няма да и се сърдя Simple Smile)) Даже като се роди да е момиче, пак няма да се сърдя Simple SmileЗначи има шанс да е станала някаква грешка и при нас Simple Smile))

sladurka, наистина се пази и пий само бутилирана вода... Дано се окаже в крайна сметка, че не е истина...

# 223
Хихи, медхен, поздравления и от мен! То и аз викам на моето бебе - бебка - ама Плевенския ми доктор последния път каза, че е момче, а Търновската твърди, че е момиче...другата седмица пак съм в Плевен и ще видим какво ще каже. Wink За мен наистина няма никакво значение..мисля, че и татито ни доста се е привързал вече към мъника в корема и дали ще е момче или момиче - вече за него също ще е еднакво щастие. Да са ни живи и здрави!  cheersHeart Eyes

Ох,тук настана дивна есен... Sad такъв студ сви! cold Сега съм заредила едно ДВД със "Секса и града"  newsm53и мисля да метна първия сезон, че съм гледала само откъслчени неща и накарах милото да ми го дръпне от нета. Wink

# 224
  • София
Jutoo нали мислеше да си купуваш колана за кръста за бременни - какво стана? Някакви впечатления?
Да, мислех, обаче нито в Штъркела, нито в Пигис, нито в Малчеко имаха, а пък исках да го пробвам преди да го взема - иначе в нета го има. Сега през почивните дни пак ще пообиколя и дано го открия някъде.

Общи условия

Активация на акаунт