Софко, точно се чудех и аз това къде да го напиша, от няколко дни все повече стават - всяка втора мама е с такъв аватар
Ама мен ме мързи. Инче имам много сладки и смешни снимки от едно време.. 
добро утро,къде сте днес?В Добрич е много мрачно,вали силно,не става за разходки,как ще се усмиряваме не зная
.
днес аз да ви черпя с кафенце и палачинки,да ви е сладко.Дано пътя на всички пътуващи да е лек и спорен,всички болни бебоци се оправят и ако има празнуващи месечинкичестито.
весел и спокоен ден мами.
нали е празник,педиатрите почиват,Криси го лекувах с подсолена вода и зехтин:капвам по 1-2 капки в нослето и сополите започват да излизат,но тази хрема изглежда е доста упорита държа ни цяла седмица.В момента сме по-добре,в понеделник сме на консултация ще видим какво ще каже педито. 
Може би е понастинала Лина, дано не е вирус
За капки - последния път капах Виброцил - 4 пъти на ден по 2 капки в ноздра. Все пак най-добре да я види педи 

, днес е денят на Съединението на Княжество България и Източна Румелия .. доколкото си спомням от учебниците по история 

на годинка съм била 10 кила и половина.
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА БОИЛ И ОТ НАС!!!
! Трогнати сме
!
!
!
Чувствам се много виновна, защото въпреки че знам, че стои прав не го вързах.
. Голяма съм патка
Чак се разплаках като ревна. Какво ли не ми мина през главата.
Ами днес през деня нямахме температура, но сега вечерта бе 38! Промивките помагат явно - току кихне и изкиха солидно количество слуз. Иначе си бе живнала през деня. Пропуснахме банята днес за всеки случай.
Дано таз вечер мине добре. Днес не съм давала нищо освен кърма, дали е ок 

Като за вечер, 38 също е ОК, в смисъл, че не е много висока
По принцип следобед и вечер е най-висока температурата. Аз лично не мисля, че е от зъби, но явно малко е настинала малката душица. От моя горчив опит, бих те посъветвала да видите гърлото как е. Дано всичко мине леко и безпроблемно 
А иначе запазихме стаи на Фенерите в Кметовци, тъй като навсякъде е фул.
Мисли положително - и за двете ви ще бъде добре