Не само, че те помня, ами и ми липсваш със свежите си постинги!
Браво на Ачето...да я нацелуваш и нагушкаш от нас!

Изабела, надявам се всичко при вас да се нареди и "да се класирате" за РД!
Пожелавам ти това да е едно от последните събития на българска земя!

За кухнята - при нас понеделник и петък са постните дни, т.е. и супата и ястието са без месо...останалите три дена и двете са с месце

За обувките - Тедката щъка с КиК 17-18 номер от тези с връзки и цип, но без стелките...с тях отказва да върви...иначе съм му взела едни обувки само за количката, аз ги наричам "декоративни"...все още от време на време се сеща да си лапа краката, та затова...

Иве, стискам палци бързо да разрешиш проблема с гърдата, а Макка да оздравява!

Нашият тати отиде да гледа мача
, Тедката е почти заспал, а аз смятам да се паркирам пред ТВ-то да изгледам някой филм
ама първо трябва да изгладя дрехите на Пламен за утре 
Приятна вечер и спокойна нощ!
...ще надничам аз от време на време тук...
Вечер като се върна много ми се радва, протяга ръчички и започваме една игра! Дърдори нещо мам-мам-ма, ама сме далеч, все още! Започва да се заиграва седнал сам за повече от 5 минути, откога го чакам и се бях отчаяла вече, но не иска да седи в стаята саааам
. Много искам да е самостоятелен - всъщност двете неща, най-важни за мен след това да е здрав, са да се оправя сам и да прави добри приятели... Май надалеч се загледах 

Ама такова давене, цялата червено-лилава, очичките й опулени, а тя рита с краченца и маха с ръчички много уплашено
Веднага започнах да я тупам по гръбчето, защото ядеше солетки, а понякога макар и рядко се задавя.Уж спре за секунди да се дви, но в следващия момент си пое въздух и отново започна 
..Ако мога да си позволя съвет към мамите на момиченца, защото съм имала две малки такива....Не слагайте шнолки, фибички дори и с обеците внимавайте, АКО СА НА ВИНТ!!!