Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 468
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
   Момичета на мен ми е удобно в събота за срещичка ама ако речете в неделя ще се постарая

# 241
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен ми е удобно и двата дни.

предлагам заглавие за новата тема -
"Тичат НОЕМВРИйските деца върху килим от есенни листа!"  или "Върху килим от есенни листа  тичат НОЕМВРИйските деца",
както и "Лятото отмина надалече, а пък НОЕМВРИйчето прохожда вече"

# 242
здравейте и от нас Hug
в Самоков е страшен студ -незнам колко ли студена зима ни чака
честита месечинка на мама Мария-да ти е жив и здрав юнака  bouquet
Дени благодаря за закуската при мен е за обяд
За общия рожден ден -ние ще бъдем само на 01,12,-защото на 30,11 имаме празник на който трябва да присъстваме
За детска кухня Ози-Ина хапва с удоволствие а и на мен ми харесва какво и как готвят-утре има зелен фасул затова ще пропуснем но после пак
Гадамер-първата тема ми харесва и гласувам за нея
И ние в неделя най-после ще кръстим Илина -кумът й вече е по-свободен и няма да се мотаем повече-кръщенката ще е в дворец "Царска бистрица" и ще похапнем сладко в ресторанта на х-л"Ледени ангели"-препоръчвам Ви го ако идвате насам
приятен студен следобяд

# 243
  • София, Дианабад
Добър ден, мили мами  на най-сладки ноемврийчета Laughing
Ние се завърнахме от пътешестивя засега и май 2 седмици няма да има мърдане от София. Както казвам малко почивка  Laughing
Дени, благодаря за кафенцето Heart Eyes
Честити ви християнчета!  Laughing Laughing Laughing
Честити ходещи крачета на Каан и почти на Дани на Карил!
Добре дошла, Клю  Laughing
Ради, магазин на Минимен има на Плиска от страната на хотела. Но преди няколко месеца питах за малки номера и нямаха, дано сега имат вече. Аз подкрепям мнението на Цвети и опита й за буйките на К&К. Друга моя позната се беше оплакала, че с буйките се е изкривило едно краченце на детето й.
За общия рожден ден за всичко съм съгласна и за играчки и за торти, мен ме няма по идеиите, но ще се радвам да помагам с каквото мога Laughing
А за среща в Мола съм навита също, но другата седмица и имам предложение да се видим в Южния парк в неделя при Мерилин и акцията ако искате?
Много поздрави от Мони на всички мами и да ви кажа, че другата седмица в сряда ще правят сондажче на очето на Митето и всички да се молим да мине успешно  Praynig
Отивам да храня мъника. Приятен ви обяд  Grinning

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 15:17 от Дари М

# 244
  • София
Добре дошла на Дари М!

Честити нови крачета на Дани на Карил!

Ама то ако в килима му е майката казвайте от къде да го купя. Тия дни търсех килими. Понеже ми трябва голям, около 2,40 на 4 м., първо беше много трудно да открия и второ намерих един в Домко за 900 лв.  Айде по-добре НЕ! И сложихме паркет. Като гледам обаче и без килим няма да мине.

За срещата   - наистина ще е по-добре да се видим в Южния парк, естествено, ако времето позволява!

# 245
  • Бургас
Здравейте отново и от мен!В Бургас малко се постопли и към 11 ч излизахме за кухнята, за кафе и малко разходка.Сега вече се нахранихме и дребния си играе в кошарата САМ как така и аз не знам.

Софко не се притеснявай за Дани.Те другите мамета са те поуспокоили като гледам, но и аз да си кажа, че нали свеки ще ставам живот и здраве  Sick Щом детенцето си е жизнено, не плаче от глад и си ака редовно мисля че няма проблем.А ако и вие с баща му не сте едри, то на кой да прилича.Велизар яде по-мало, защото не се кърмим и вечер в 9 ч. като си изпие АМ чак сутринта в 9 яде попара.През другото време не яде.Той не се и буди, само от зъбите но му давах бибата, гушвах го ако се налагаше и така.Не се притеснявай мила, като го гледам на снимките какъв юнак сладък е със сигурност не изглежда на гладуващо дете  Simple Smile

Пети  да ти е честита малката християнка и все такава красива кукла са си остане.Трябва да се организираме и ние пак за една срещичка, че аз предния път много бързах и не ми стигна въобще времето да се поопознаем.Трябва да се разберем кога, другата седмица май по-топло го дават.Аз за сега нямам никакви ангажименти, вие предлагайте дни.

Гадамер на мен и трите заглавия много ми харесват.Аз като не съм такава стихоплетска натура само мога да гласувам за вашите предложения.Ай де третото сякаш най-много ми допада  Peace

Много поздрави от Мони на всички мами и да ви кажа, че другата седмица в сряда ще правят сондажче на очето на Митето и всички да се молим да мине успешно  Praynig

И аз се моля всичко да мине добре с детенцето  Praynig

Карил като чета как го описваш Дани той направо си е проходил.Честито на малкия мъж, той май е вече третото проходило ноемврийче.

Е то май това от мен за сега, лек и спокоен студен следобед момичета!

# 246
Добре завърнали се на Дари и Борис! Hug
gadamer, страхотни заглавия! На мен най-много ми допада първото! Peace
Peti_n, да ти е живо, здраво и праведно малкото християнче! Simple Smile
mariya, честита месечинка на Велизар! Нека расте здрав и силен!  Party Time
karil, честито ви прохождане! Да е жив и здрав Дани! newsm68
клю, и на Тедката не му е любима процедура смяната на памперса Sad ...на маймуна ставам Monkey gadamer беше споменала, че Ема се занимавала с пелена и така успявала да смени пампата Crazy
За тортата - и аз си мислех за колаж, ама дали няма да стане много размазано?!? newsm78

В Стара Загора пече слънце  Nature Partly Sunny, но от време на време подухва вятър и ако се задържиш по-дълго време на сянка направо ти става студено cold

# 247
Сетих се какво щях да казвам снощи - Сашко на собствен ход стигна до магазина пред блока, може би повече от 30 -40 метра ги мина само за ръчички хванат. И тича ли тича напред... а днес майка му е с мускулна треска яка.

# 248
Привет!

Голям студ днес  Sad

Карил, браво на Дани.И аз мисля, че направо си е проходил.  Peace
Миленка, и ние сме така на памперса.Аз и давам да си играе с един друг памперс, защото винаги посяга към този, който ще й обувам.
Марианка, много са сладки и трите заглавия.  Peace На мен третото сякаш най-много ми допада.
Жени, браво на Сашето  Hug Виж колко бързо премина от изправено положение към вървящо  Simple Smile
Крео, аз вчера също купувах килим за хола, че на Теа все й е студен носа, като седи на ламината.Взех го от Карпет Хаус, който е на бул.Александър Малинов във Младост, срещу спортен център "Дема".Не взех от най-дебелите й скъпите, че и без това няма да ни върши работа в новото жилище, но смятам, че е доста добър.Синтетичен, размер 1.33 на 1.90 струваше 130 лв. и видях, че имаше едни много големи, може би ще ти свършат работа.Ръчно тъканите, които са от пан са най-скъпи, иначе другите са на нормално високи цени.На фона на 480 лв, които дадох за килим за стаята на Теа, този ми се видя без пари.Можеш да видиш и в "
"Карпет макс" на околовръстното.

Благодаря на всички за отговорите за обувчиците  Hug Днес ще ходя до МОЛ-а и ще видя там какво има в КиК и на място ще преценя дали от тях или да отида до Плиска.

Тя и Теа направи няколко самостоятелни крачки в Ямбол, ама още се страхува да се пуска сама и все търси ръцете ни  Simple Smile Иначе в къщи бута уолкър-а съвсем сама и ме вика само като катастрофира в някоя мебел  Laughing

Аз в неделя намя да се класирам за среща, но в събота или друг ден бих могла.

Момичета, на вашите детски кухни колко пъти в седмицата дават месо  newsm78 На нашата само в понеделник беше постно(но съпата беше с месо) и до края на седмицата всеки ден месно ядене  Shocked Не че слагат по много месо, ама все пак.Чудя се дали да не готвя аз нещо постно през ден, а да и давам месна супа от кухнята  newsm78 Ще видя какво ще е менюто другата седмица и ще преценя

Целувки от нас с Теа

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 14:39 от lightblue

# 249
Ради, и на нашата ДК има всеки ден месо, откакто преминахме на купон 3. Един ден супата е месна, а пюрето постно, а на другия ден - обратното. И аз се зачудих отначало, ама си ги давам  Peace

# 250
Ради, във всички кухни доколкото знам е така с месото -един ден изцяло постно, всички останали дни се редуват пърово да е с месо, второто постно, на другия ден обратното.
Сашко току що пропълзя  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy и ме вика - мам.. мама, мам.. мама..и т.н.. да се изфука все едно Simple Smile

# 251
Клю, радвам се че вече сте тук  Heart Eyes
Цвети  Joy егати и продължението на майчинството! Аз май ще поизчакам няколко години докато отново се сетя за бебе... Първо искам да се наспя и после ще видим. Да те питам ти на Ран нощното мляко до 2 годинки с биберон ли му даваше или в чашка с накрайник? Защото нощно време все още давам на Виктор вода с биберон.
Гадамер, много съм навита за среща. Проблемът при мен за сега е, че Вики вече е на един сън от 12.00 до към 15.00 и нямам как да успея за среща. След като се е наспал вече е късно, а преди това е много рано...
Мерелин, миналата година гледах по новините за това което правите в южния парк. Браво на вас! Ще опитам да дойдем с Вики.
Аз също купих за стаята на ситния килимче /от същото място от където и lightblue/. Симпатично е с герои на дисни, голям е около метър на два и дадох около 55 лв. Определено децата ги е страх да се отпуснат на твърдото!
Карил, браво на малкия смелчага!
п.п. Гадамер, ползваш ли още Ози или не остана доволна?
Хайде, хубав ден от нас!!!

# 252
Ради, и на нашата ДК има всеки ден месо, откакто преминахме на купон 3. Един ден супата е месна, а пюрето постно, а на другия ден - обратното. И аз се зачудих отначало, ама си ги давам  Peace

Петя, странното е, че при нас и супата, и яденето са с месо  newsm78 Нямаме постна супа тази седмица, а яденето само в понеделник беше бял боб, тоест постно.

# 253
  • Бургас
lightblue В детската кухня в Бургас постно е само в понеделник а през останалите дни и супата и основното са с месо.Аз всеки ден давам на Велизар от кухнята и сме нямали проблеми че яде месо всеки ден.То при нас до 1 г. месото е само пилешко и не слагат много.В събота и неделя му давам постни пюрета понякога, за разнообразие

# 254
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами тази седмица не ми харесва менюто в Ози и няма да поръчвам. Иначе може и да е вкусно, ама Ема е малка още за "кюфтета с доматен сос"  Shocked Иначе в Ози редуват един ден супата е постна, а второто ядене е месно, на втория ден супата е с месо, а второто е без. Това, което не ми харесва са десертите - компот, нишесте с вода...не й ги давам на Ема. Иначе аз й сготвих днес много хубава постна манджичка, стана много вкусна и замразих още 3 порции. Отделно си има и готови пюрета.

Лайтблу а ти даваш ли вече бял боб  newsm78 Защо си мисля, че е още рано за боб, леща, зеле и т.н храни? Ако някой знае кога започват да се дават да каже.

Тали иска ми се и на мен да дойдеш, ама  Rolling Eyes

А за срещата - нямам нищо против да е в парка, но само ако е хубаво времето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт