С най-голямо удоволствие ще помогна за украсата и каквото друго е необходимо.
Вчера изкарахме много добре на детското парти. Ники се държа геройски. Игра си с какичките през цялото време и за 40 мин. почти забрави за мен. Това много ме учуди, защото напоследък само да ме изгуби от поглед и следва рев, рев, рееееееееееееев.
Жени, на мен вече ми дойде. Даже вчера за трети път. Но нещо много ми се скъсява периодът между цикъла.
Софко, и аз като теб не съм много сигурна в храненето. Не давам почти нищо от нашата храна, въвеждам храните бавно и славно. Чудя се как да му разнообразя менюто. Иначе напоследък му се е отворил апетит. Яде по 5 пъти на ден Сутрин кърма, после попара с два сухара, на обяд зеленчуково пюре или месно - 130- 180 гр. + плодово около 50-70 гр., следобед каша 180 гр. и вечер кърма, като почти след всяко ядене се дохранваме с кърма. А откакто започнаха зъбите яде и нощем по 1-2 пъти.
Диня давах на сокче и на големи парчета, които Ники си нагризваше, обаче докато ги стискаше ставаше локвичка около него

Тръшка се, прикляква и плаче и се държи направо много странно - мисля че някак си израства емоционално или не знам как да го обясня ... Не съм чела нищо по темата за тази възраст има ли, ако някой е чел моля да сподели... Също и това че взе да ходи пак е от тази нова вълна в развитието му. Сърди се за играчките, вчера си ги дърпаше докато играеше с други 2 дечица.. Знам че малко като попорастнат тогава стават такива и се сърдят за щяло и нещяло, ама на 10 м.. 
Последно слагах и Виброцил, но Моника имаше много обилна хрема.