Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 067
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Деничка, за общия рожден ден, пиши ни и нас трима. По възможност за две нощувки - петък и събота.
  С най-голямо удоволствие ще помогна за украсата и каквото друго е необходимо.

Вчера изкарахме много добре на детското парти. Ники се държа геройски. Игра си с какичките през цялото време и за 40 мин. почти забрави за мен. Това много ме учуди, защото напоследък само да ме изгуби от поглед и следва рев, рев, рееееееееееееев.

Жени, на мен вече ми дойде. Даже вчера за трети път. Но нещо много ми се скъсява периодът между цикъла.

Софко, и аз като теб не съм много сигурна в храненето. Не давам почти нищо от нашата храна, въвеждам храните бавно и славно. Чудя се как да му разнообразя менюто. Иначе напоследък му се е отворил апетит. Яде по 5 пъти на ден Сутрин кърма, после попара с два сухара, на обяд зеленчуково пюре или месно - 130- 180 гр. + плодово около 50-70 гр., следобед каша 180 гр. и вечер кърма, като почти след всяко ядене се дохранваме с кърма. А откакто започнаха зъбите яде и нощем по 1-2 пъти.

Диня давах на сокче и на големи парчета, които Ники си нагризваше, обаче докато ги стискаше ставаше локвичка около него Mr. Green. Пъпеш давах, но не му хареса. Грозде му беля и вадя семчиците и го давам да си гризка.

# 226
  • на странно място ......
lightblue , магазин на Минимен има в хотел Плиска, от страната на булеварда има няколко магазинчета, мисля че е предпоследното в посока Студентските общежития! Такова обяснение направих, дано си ме разбрала Hug
Продължавам темата за обувките, има страхотни в Скай сити в магазин Napies или нещо такова, само че най-малкият номер е 19 и на нас ни е голям, но моделите са просто върховни и цената на всички е 35лв., естествена кожа, май все пак ще си купим един чифт пък когато ни станат все ще ни порастне крачето!
Току що четох, че детето в момента в който направи няколко самостоятелни крачки, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да носи вече обувки с твърда подметка и да е стегнато в глезена за да се развие нататък правилно крачето и да има опора на мусколите!
Кaril , къде ги продават тези обувки на "Капчица" в Софето?? Има ли ги изобщо?

Лека нощ и умната  luvbed

# 227
Включвам се по 2 теми.
Такаааа. Първо за обувчиците на Капчица - днес купих едни за 30 лв, много сладурски, ест. кожа, набук е, мекичка, отзад твърдо на петичката, подметката мека. От пазара на Красна поляна, по стълбичките, веднага в ляво има едно магазинче.
Друг един, който ми е по-близо до нас, почти на ъгъла на Димитър Несторов и бул. Булгария - магазинчето е само за детски обувчици, но вече купих онези и изобщо не съм спирала с колата. Иначе трябва да се спре малко след спирката на тролея 2-ката, след тази спирка на Центъра по хигиена- в дясно и пак в дясно примерно.. та там има доста обувки. А иначе за тези обувчици - на 2 мами около мен дечицата са проходили с такива и са доволни от тях много. Не са се изкривили крачетата или нещо подобно..

И второто какво беше.. май беше за нощувките и нас за 2 да ни пишете, ама не съм гледала и календара, сигурно 01.12.2007 е събота, ако е така и нас и за 30.11.2007 Simple Smile
И за подаръците за размяна - ДА, ЗА сме Simple Smile

Още нещо се присетих.
Сашко от десетина дни е станал неузнаваем.  #Crazy Тръшка се, прикляква и плаче и се държи направо много странно - мисля че някак си израства емоционално или не знам как да го обясня ... Не съм чела нищо по темата за тази възраст има ли, ако някой е чел моля да сподели... Също и това че взе да ходи пак е от тази нова вълна в развитието му. Сърди се за играчките, вчера си ги дърпаше докато играеше с други 2 дечица.. Знам че малко като попорастнат тогава стават такива и се сърдят за щяло и нещяло, ама на 10 м..  newsm78

# 228
Добро утро! Hug

Хайде на закуска и кафе!!!

Слънчев ден! Heart Eyes

# 229
  • Плевен
Добро утро ! Толкова съм гладна,че тази закуска ми идва да я изям заедно с компа  Laughing
Тази сутрин Миши има запушено носле.Какви капки слагате?

# 230
Добро утро ! Толкова съм гладна,че тази закуска ми идва да я изям заедно с компа  Laughing
Тази сутрин Миши има запушено носле.Какви капки слагате?

Физиологичен р-р и Стеримар  Peace Последно слагах и Виброцил, но Моника имаше много обилна хрема.

# 231
  • Плевен
И аз й сложих Стеримар,но много се дърпа и не дава като види флакона. Ще пробвам да сложа с капкомер после.

# 232
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро  Hug

Дени мерси за закуската, мммм! Жалко че ми е свършило нес кафенцето, а аз друго не пия  Confused

И аз слагам Стеримар в нослето.

За подаръците и аз съм съгласна. Аз лично мисля, че е най-добре всеки да купи някаква играчка, защото първо, че децата ще се радват повече на играчките, второ ще има с какво да се занимават, трето - ако е дрешка е трудно да се уцели размерът, защото между децата има големи разлики в ръста и теглото, а и в пола също  Laughing

Ради добре дошла и ти  Peace

Мами не ви ли се иска да си спретнем една МОЛ-ска среща тия дни? На мен лично ми се среща много с вас да поклюкаме, особено с мамите, които дълго ги е нямало. Какво ще кажете?

# 233
  • Бургас
Добро утро и от нас!

Да почерпя че днес ставаме на 10 мес.

# 234
# 235
  • Бургас
Най-накрая стана.Да ви е сладко а сега пак трябва да ви чета и после пак ще пиша.
Чао   love001

# 236
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мария86 честита месечинка и мерси за хубавата торта   bouquet

Карилче браво на Дани. Да не е второто проходило ноемврийче в отбора, а?

# 237
   Дени мерси за закусчицата  bouquet
   Мария честита ви десетачка  ura
   Лайтблу-не се притеснявай,че не се обади-знам какво е ,аз нали бях там месец и половина ,а не успях да се видя с много хора,дори с варненските мамчета  се видях само един път за мое съжаление.
    Карил-не съм чела назад ама какво си правила в Каварна бе мила-аз съм от там-почти.
   Жени и Ивайло сякаш израства всеки месец когато наближи да започва нов месец от своя живот-и един капризен и се нервира когато му кажа "НЕ"-даже стиска юмручета и се стяга от яд.
     Я кажете как стои въпроса с памперсите при вас:голям рев-голямо тръшкане е всеки път -направо се виждам в чудо като трябва да го сменям-дайте някаква идея-как се справяте.Дори стигнах до там да му позволявам да ми гризе телефона(но вече и това не помага)
      Гадамер аз съм силно "ЗА" срещичка ако е в МОЛА на Стамболийски-за подаръците съм "ЗА".А за тортата имам идейка- да е със снимка на ноемврийчетата.Имам и още една идейка ама малко е сложно да си купим някакви малки тениски или едноцветни блузки и да щамповаме снимките на ноемврийчетата. Има такава хартия която се продава за снимки върху тениски ама си трябва принтер иначе във фото е скъпо.А щеше да е хубав спомен  superuu

# 238
Добро утро!

как гледате на среща през почивните дни и по- точно в неделя по обед. Защото Ран ще ходи с тати на кино да гледа Шрек 3, а ние с беба ще обикаляме МОЛ- а. Така че ако има желаещи само ще се радваме Simple Smile

# 239
момичета,позволявам си да ви поканя на една наша акция в неделя-16.09 от 10 до 13  в Южния парк-организираме я всяка година преди първиятучебен ден-събираме всякакви учебни материали за децата от домовете,които им трябват за  да тръгнат на училище-тетрадки,химикали,боички,блокчета и т.н.
повече инфо тук  -    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=219762.0

аз ще съм там и ще се радвам да ви видя Peace

Общи условия

Активация на акаунт