Иначе пъпеш и диня съм давала, нямаше реакции, но тя не беше в особен възторг. От плодовете яде много праскови и грозде, най ги обича. И ябълка и стържа. Давах и сурова краставичка да си гризка, хареса и. Но всичко мия много добре и беля, махам семки и т.н.
Jeny_b, нормално е да нямаш цикъл след като кърмиш активно. Не се притеснявай. По принцип е хубаво година след раждането да се направи един профилактичен преглед при гинеколог, така че ако до 2 месеца все още нямаш отиди да се консултираш. Но наистина при всяка жена е различно.
Много са сладки новите христянчета, да са живи и здрави!

За фотоапарата, ние сме с Pentax, но е на 4 години вече и се замисляме да го сменяме скоро, но не знаем с какво все още. Много ми хвалеха Сони, мъжа ми е гледал един, но не знам кой модел. Иначе от Пентакса сме супер доволни, но малко големичък ни идва вече, с тия миниатюрни дето ги правят.
Gadamer, Merelin, как е храната от ОЗИ? Харесва ли им на малките госпожици? Чакаме отзиви

на нас пюрета като вашето количество за 24 часа 

Мина, знам че Марти е фен на вашата кухня също и затова изреждам разни бебешки деликатеси, които ни се услаждат
Ран е на градина от понеделник, в първа група и е много доволен, не плаче, даже казва, че му харесва. Порасна си детето...

Ако някой има желание да дойде още на 30 ноември за общия РД да казва...ще му направя резервации за две нощувки...

Иве, разчитам на теб!
Аз се надявам да е такава, че днес Тедката ми е спал само 40 минути следобед и след това рев, рев 

каска е най-добре да му турна
Нямаше да имам нищо против, ако се беше забавил