Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 056
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Наде, здравей, душата! Hug Не само, че те помня, ами и ми липсваш със свежите си постинги! Wink Браво на Ачето...да я нацелуваш и нагушкаш от
нас! Heart Eyes
Изабела, надявам се всичко при вас да се нареди и "да се класирате" за РД! Praynig Пожелавам ти това да е едно от последните събития на българска
земя! Peace
За кухнята - при нас понеделник и петък са постните дни, т.е. и супата и ястието са без месо...останалите три дена и двете са с месце Simple Smile
За обувките - Тедката щъка с КиК 17-18 номер от тези с връзки и цип, но без стелките...с тях отказва да върви...иначе съм му взела едни обувки само за количката, аз ги наричам "декоративни"...все още от време на време се сеща да си лапа краката, та затова... Crazy
Иве, стискам палци бързо да разрешиш проблема с гърдата, а Макка да оздравява! fingerscrossed

Нашият тати отиде да гледа мача red, Тедката е почти заспал, а аз смятам да се паркирам пред ТВ-то да изгледам някой филм tv ама първо трябва да изгладя дрехите на Пламен за утре 1ironing

Приятна вечер и спокойна нощ! lovekiss ...ще надничам аз от време на време тук... Rolling Eyes

# 271
Добър вечер мами, останали без кръст!

Браво на проходилите и на прохождащите и здрави кръстове на мамките!

Кой ме питаше за гроздето -а, Карил - не, не беля люспите, само семената и затова намерих една-две в памперса. Абе, викам се, каква е тая умряла нощна пеперуда (че беше изакано), ма като разгледах отблизо разпознах гроздето! Сигурно не бива, щом го ака и спрях - вече гроздето го дава таткото и го бели!

Трети ден работя и сигурно пропускам много неща през деня, които прави моето момченце  Cry Вечер като се върна много ми се радва, протяга ръчички и започваме една игра! Дърдори нещо мам-мам-ма, ама сме далеч, все още! Започва да се заиграва седнал сам за повече от 5 минути, откога го чакам и се бях отчаяла вече, но не иска да седи в стаята саааам  newsm78. Много искам да е самостоятелен - всъщност двете неща, най-важни за мен след това да е здрав, са да се оправя сам и да прави добри приятели... Май надалеч се загледах  Crazy

Днсе налетях, опа, Цвети налетя на мен - добре че се обади, че аз каквато съм разсейка! Ей, готино да се срещаме на живо! Аз нищо,че съм на работа - ще отскачам, ако сте в центъра най-лесно, нали приемате и мами без бебетата   Rolling Eyes

А, за килимите - ние си купихме разни второ качество, ли брак ли, от съответния завод в Сливен и смятам да ти сменям всяка година. ми то излезе 27 лева, по-малко от една вечеря!!! Е, не е кой знае какво, изкуственяк, ама да цапат децата и двете - става! След 3-4-5 годити може да си купим от тия по 900  Grinning

Хайде, лека нощ

# 272
А, и Наде - браво за опитите за второ! Аз съм навита за трето, но тая идея оцъкля таткото!

И - хайде на благотворителното събиране в неделя! Че и аз ще ви предлагам скоро  Embarassed Embarassed

# 273
  • София
Здравейте мами на ноемврийски юнаци и сладурани!

Благодаря за поздравите за рожденият ми ден!

Честито на всички кръстени мъници /ние не сколасахме тази година, така че живи и здрави догодина/.

Ето и по-важното от Иветка:
   8.450 кг и 71см беше миналата седмица. Според мен е задоволително пухкава.
   Има 3 долни и един горен зъб.
   Пълзи навсякъде, сваля на земята всичко до което стига изправена, и естествено много обича да рови в чехмеджета и шкафове.
   Задържа се права без опора и се катери на всякъде където може.
   Не мога да я накарам да седи докато я къпя, а каква борба става при смяната на памперса знаете и вие.
   Тръшка се когато нещо не й изнася /понякога се чудя как можах да родя такова дзверче Mr. Green/.

Това е на кратко.
 Hug

# 274
Само не си казах резултатите от днешната консултация;
71.5 см., 9 050 кг.

# 275
Здравейте отново за днес  Hug

Не съм много в състояние да чета и пиша, само влизам да ви разкажа какво преживяхме днес с Теа  Sad

Както си се разхождахме в МОЛ-а с мойта хубавица и с една приятелка с нейното бебе, изведнъж поглеждам Теа и виждам ка тя се дави  #Crazy Ама такова давене, цялата червено-лилава, очичките й опулени, а тя рита с краченца и маха с ръчички много уплашено  Sick Веднага започнах да я тупам по гръбчето, защото ядеше солетки, а понякога макар и рядко се задавя.Уж спре за секунди да се дви, но в следващия момент си пое въздух и отново започна  #Crazy Направо щях да умра на място.Исках да й бръкна в гърлото, за да извадя солетката, но тя миличката вече едва дишаше и се беше паникьосала и стискаше устата.Аз отново започнах да я тупам по-силно по гръбчето , за да изкашли солетката, а приятелката ми през това време й разкопча коланите, за да я наведем.Но докато аз тупах, тя повърна и какво да видя...МАХНАЛА СИ ЛАСТИЧКАТА ОТ ГЛАВАТА(беше с две опашчици) И Я НАГЪЛТАЛА  Cry Съответно ластичката и е застанала някъде по-навътре в гърлото и й пречи да диша, а и детето не може да я преглътне  Cry УЖАС  Embarassed Никакви фиби и ластички вече, само ленти.  Naughty
Сега докато я хранех и приспивах отново се наревах, като си помислих какво можеше да се случи.Ами, ако не бях я видяла на време, че се задушава, тя не кашляше, а само зяпаше и се пулеше.Благодаря на Господ, че реагирах навреме и адекватно и че малкото ми съкровище е добре  Praynig

Момичета, много внимавайте с мъничетата си  Praynig

Сега ви желая Лека нощ!   bouquet

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 23:00 от lightblue

# 276
Lightblue  мила настръхнах направо. Praynig Hug

# 277
Ох, Лайтблу, какво си преживяла, даже и не искам да си представя как си се чувствала...  Hug Важното е, че те е добре, а пък ти ще си поплакваш още известно време като се сетиш - аз две седмици Марти след като се изтърси от кошарата само като се сетех и си поплаквах.

# 278
Ради, много страшно нещо е това задавянето. Добре че си реагирала наистина навреме ..   Praynig Praynig

# 279
ЛЕЛЕ РАДИ, изтръпнах от написаното. ooooh!..Ако мога да си позволя съвет към мамите на момиченца, защото съм имала две малки такива....Не слагайте шнолки, фибички дори и с обеците внимавайте, АКО СА НА ВИНТ!!!
опасни са и ластиците, копчета хлабаво зашити, дори и тик-так копчета. Малките батерии от играчки, особено тези евтините китайски\защото на капачетата над гнездото за батерии НЯМА и не са заключени с винт, както са да речем ЧИКО музикалните играчки.\...може капачето да се свали и да се погълне батерията, а те са доста опасни, защото се окисляват в стомаха.. Tired
Добре че си реагирала адекватно, при задавяне винаги ТРЯБВА да се погледне в устата и ако има нещо СЕ ВАДИ КАТО СЕ ПЪХНЕ МАЛКИЯТ ПРЪСТ ПОКРАЙ БУЗАТА И КАТО КУКИЧКА С НЕГО "ЗАКАЧАТЕ" каквото има. Ако се бръкне направо в средата на устата А НЕ ПОКРАЙ БУЗАТА може да се вкара предмета навътре, вместо да се извади. Детето ВИНАГИ се навежда НАДОЛУ с главата преди да се потупа между плешките!!!
ОХ, БОГ ДА ГИ ПАЗИ мъниците!!!   Praynig
Преживяла съм както безкрайно много пъти съм ви разказвала, ...едно задавяне почти фатално , с едната от дъщерите ми. Не дишаше, беше синя, и абсолютно неадекватна в продължение на минута, две, след което освободих дихателните пътища и продиша. Не искам да се връщам към това, но...цял живот няма да ми излезе от ума  Tired

Божкеее, нищо направо не ми се пише...

ЛЕКА И СПОКОЙНА НА ВАС И ДРЕБОСЪЦИТЕ!!!

# 280
  • София
Лайтблу, радвам се, че Теа е добре.  PraynigТи си се справила чудесно.
Майчинският инстинкт е голяма работа. Погледнала си точно навреме и си реагирала адекватно.

Карил, благодаря за съветите. Това за бъркането отстрани не го знаех. На Ники все в средата на устата му бъркам и често го дера горе по небцето.

# 281
КРЕО, ние също търсихме голям килим 3\4 метра, но не отркрихме такъв . Та взехме на прИмоция два от Карпет срещу ПИги хаус. Единия е 2.00 2.90,м  а другия е по-малък но същия - 2.40 \1.60. Първия е с 200 лв намаление, и струва 232 лв, а по-малкия е 153 лв. Има прИмоция и в Домко, но там цените не ги помня..Мъжо сега ми подсказва, че голям в Домко е бил 107 лв, само дето не е толкова пухкав.

За всекидневното месо. Аз съм на мнение че не вреди да се дава всеки ден пюре с месо, защото процента в него е доста малък. А вече от кухня ако е ...диетолози определят кво-що..

ИВЕ, стискам палци бързо да се оправи цицата Praynig

Наде, браво на хулиганката. Браво и за къщата!!! Да сте живи и здрави!

# 282
ОХ, това с ластичето е било ужасно... да пази господ!!!

"Девойки"  Laughing , днес водихме Данни на нещо като "Патиланци"... най- хубавото беше, че за деца, които не могат да ходят е безплатно  Mr. Green... Та сложих малко снимки, които за съжаление все в бебешорския кът ги щраках, та не показват кой знае какво... но пък се наприказвах на воля с майки, с по- малки бебчета... естествено- на всички други децата спяли нощем от известна възраст натам... само нашия не! Вече се чудя да вярвам ли на всичко, което чувам  newsm78.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148821&photo=68 ето малко снимки, ако на някой му се гледат... на първата Данни е под един пластмасов дъб и гледа много сърдито...  Laughing Laughing Laughing

Да чукам на дръвце, напоследък малко по- добре сме нощем, ако може изобщо така да се каже...

# 283
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро   bouquet

Ради, добре, че всичко се е разминало с Теа и е добре малката  Praynig И аз колко пъти я хващам Ема в момента, в който лапва я стотинка, я счупен цип, я някаква жълта пластмаска, взета не знам откъде  #Crazy и бъркам веднага и вадя....

Софко много е порастнал Дани - така като гледам на снимките си е като проходило детенце  Party

Та какво остава за срещата?

# 284
Добро утро ви пожелавам с нова тема!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт