Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 080
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Angeliha, относно гостите си представям колко гадно ти е било. Откакто се е родила Лина съм много "чувствителна" към присъствието на хора и съобразяването ми с тях. Общо взето доста саможиви сме в къщи. И без това ми е доста напрегнато сама с малката и когато трябва да обслужвам други хора, се чувствам като Пепеляшка.
Интересно, но и аз изпитвам същото.
Много се радвам, че Лина вече  е по-добре.

nadi_mishi, MagieA, добре дошли!

nadi_mishi,ако ще ти е по-спокойно моят син е 20-21 номер.

# 166
Да са здрави и честити християнчетата Мария, Ема и Теодор!   bouquet
Честито на месечковците!  bouquet
nadi_mishi, добре дошла!   bouquet
Да споделя с вас нещо хубаво: Вечерта/към 23.00/, преди заминаването ни за балкана, се звъни на вратата. Отварям, а срещу мен непознат подпийнал момък. На въпросителния ми поглед той отвърна с въпрос - Нещо да сте губили??? Вие ли сте Диляна? Ето намерих ви портфейла с всичките документи - сигурно много сте се притеснили...   Аз онемях  Shocked Всичко си беше на мястото - и пари и документи... Хукнах към кухнята и му подадох бутилка водка  Embarassed /за това се сетих, може би защото беше пийнал /с хиляди благодарности... Ама съм патка  Embarassed-  не го попитах как се казва, а дори не бях разбрала, че съм си изгубила портфейла... Обещах си да го намеря и да му се отблагодаря на младежа. Да е жив и здрав! Дано срещаме по-често добри хора, като него  Praynig
 Лека нощ и сладки сънища!   bouquet

# 167
# 168
  • Плевен
Добро утро на всички Simple Smile Dil, благодаря!
Да кажа малко за Миши. Роди се на 22.11. и беше 3, 600 кг, 51 см. А сега на 9 м. беше 9,200 кг., 71 см.
Ето и няколко снимки :
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3939404
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3939444
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3939405

# 169
  • Отвъд алеята зад шкафа

Айде на кафето и закускатаааа  Hug

# 170
  • София
 Ммммммм, благодаря за закуската, беше много вкусна.

Мами, здравейте от мен във втория ми работен ден  Sad . От септември съм на работа, а бубенца ги гледа баба им за сега. колкото и да ми е тъжно, това е положението... Опитах да започна работа миналата седмица, но още в понеделник вечерта пипнах вируса в повръщане и си останах вкъщи. За щастие малките го изкараха сравнително леко - без повръщане, само разстройство.

Да се похваля - Стаси си сдоби с първия си зъб - горе вдясно... явно и тя като вампирче ще е в началото  Laughing

Айде, хубав ден и хубава седмица!

# 171
Здравейте сладки ноемврийски мами и бебоци.
Аз малко се позагубих, но не съм ви забравила. Имам да изчитам поне 4 теми назад, тия дни ще наваксам.
Накратко да разкажа как са при Ники нещата към момента. С храненето - кърмим се на поразия през нощта, сутрин и вечер, през деня само по време на сутрешния и/или следобедния сън. За закуска яде попара/каша, на обяд зеленчуково или месно пюре, следобедна закуска плод с бебешки кисели млекца (от АМ). Лятото на морето опита и истинско БГ кисело мляко, но си тръгнахме насам с много пъпчици, та не знам дали не беше от това и го спрях. Хапва си добре човека общо взето.
На  1 юли пролази - доста късно седна сам и пролази сам, но вече се опитва да ходи за мой ужас. Не го насърчавам по никакъв начин, оставила съм го на пода да се оправя сам. МНого е активен, не се спира по цял ден. Търси много да си играе с баткото, затова постоянно трябва да съм нащрек че стават бели големи.
Батко му от миналата седмица е на градина, трудно се адаптира, затова засега това ми е притеснението. Дано да свикне бързичко.
За лятото не съм разказвала - успях да си почина при мама, много ми помагаше с децата, аз се поглезих сама себе си. На морето също беше прекрасно, но много кратичко. Бяхме на Константин и Елена, плажа беше чист и нямаше много хора, сутрин водата беше кристална - рибки, рачета, живи рапани....идилия. И на баткото и на Ники морето много им хареса. Вилата която бяхме наели също беше ОК, чиста и с ъсякакви удобства, далеч от лукса, но аз съм много доволна. Особено доволна съм от малкото басежнче в двора, където се плицикахме докато децата спят.
МНого, много исках да се запозная с Варненския отбор, но не успях. Също така и с някои софийски мами не успях, а бях обещала. МНого ме е срам, но наистина нямаше никаква възможност.
МНого ми липсвахте и обещавам вече да съм редовна в темичката.
Целувки от нас!

П.П. Снимки почти нямаме, развали ни се фотото. Сега усилено търся нов фотоапарат, засега пак сме се насочили към Канон, но ако някой има наблюдения върху по-нови модели апарати да свирка.

# 172
  • Плевен
Да се похваля - Стаси си сдоби с първия си зъб - горе вдясно... явно и тя като вампирче ще е в началото  Laughing
И Михаела е така,много е смешна Laughing Но гледам,че и лявото пробива,ще бъде като перфораторче Joy

# 173
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито зъбче на Стаси  Grinning

nadi_mishi - на мен не ми се отварят снимките, които си пуснала  Peace

Добре дошла на Мишенце  Hug

За фотоапарат - мисля, че Канон е най-добрият избор - оттам нататък зависи дали търсите професионален фотоапарат или любителски, защото професионалната серия са доста обемисти и с огромни обективи, започват от около 1500 лв., а любителските са доста мънички, може да си го носите в джоба. Ние сме с Canon Ixus 5.5 и сме много доволни. Прави страхотни снимки, а е и страшно мъничък.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 10:44 от gadamer

# 174
  • София
Привет и от мен в този студен ден!

ЧЕСТИТО НА ХРИСТИЯНЧЕТАТА ЕМА, ТЕДИ И МАРИЯ!

Добре дошли на nadi_mishi и MagieA!! Приятни минутки /часове/ при нас!!

Аз се позагубих тези дни, защото правихме лек ремонт вкъщи. Слагахме паркет в хола, че много студено на тия плочки. Та три дена опаковаме, изнасяме, чистим, внасяме и все още не сме подредили. Но здраве да е скоро и това ще направим. А пък и Ники много помага. Тъкмо напълня кашона с книги и като се обърна той вече ги е извадил и сложил на земята. Mr. Green / на мама подредения човек/
        Сега се сещам, че като бяхме при нашите отиде при стилажа със зеленчуците и започна да подрежда картофите горе, лука долу, а най-едрите неща в първото чекмедже. Shocked

Ама на паркет си е друго. Топличко, малко се пързаля, ама ще купувам чорапки със силикон.

Сега отивам до Младост, за да търся подарък на двегодишно момиченце. Ако някой има идеи да споделя. Иска ми се да му взема някаква играчка.

Сбъдваща мечти, нашият фотоапарат е Canon IXUS 40. Подарък ни е за свадбата.Много е добър. Лек, с метален корпус. Прави страхотни снимки. Вече има и по-нови модели. Наскоро гледах 60.

# 175
ехеееееееееееееее! То за вълка питам, а той в кошарата Wink

Иве, Мише, добре дошли!  moresmile

Добре дошли и на Карил и Дани  Hug Чакаме още снимкиииии!

Мишенце, Жалко, че не си имала възможност да се обадиш, но напълно те разбирам.
Иначе и ние с кърменето сме така - вечер почти не мога да спя напоследък - Лина цока нон-стоп!

nadi_mishi, добре дошла - не си задала правилно линк към снимките - копирай не от адрес бара, а от Properties na снимката  Peace

Честит зъб на Стаси sohappy

Лина е все още сополива - изкихва едни гъсти вече сополи, като бързо-съхнещо лепило. Вчера съм излязла от 10 часа и  толкова хайманосвах ( до 20 ч.), че днес съм като препила. Затова пък видях Изабела и Габи, Ели мама и Димана, Вени и Дарин и още куп народ - не съм мигнала от толкова впечатления! Диманка - калпазанка много е пораснала и има големи и топли красиви очи  Grinning А Габи ме впечатли със способностите си - повтаря звуци и срички !!!

Купих на лина много чорапогащи, все едно сме в отбора по гимнастика. Днес отивам най-сетне да пробваме и обувките на К&К с връзките, че май те ми се струват най-ок.

Да се похваля - нашият татко се прибра  newsm76 Лина мнооооого му се зарадва и сега чакам мистериозните сополи съвсем да изчезнат Simple Smile

Дени, брой ни за Общия рожден ден - днес ще пусна на ЛС детайли.

# 176
Марианче,Kreo -  благодаря!
 Абе Канон ще е, няма какво да се чудим. Само модел да си харесаме. Професионален чак не ни трябва, но някой наистина добър любителски ще свърши работа. Стария ни беше Канон от Powershots серията, купуван преди 4 години, беше му време да сдаде багажа. Супер си беше апаратчето.

# 177
Лина, за сополите - единственото спасение при нас е промивка с физиологичен разтвор (или стеримар) 3-4 пъти дневно и почистване на нослето с помпичката за нос на Бебе Конфорт. Мисля че бях пускала линк към нея, изглежда малко странно, но върши страааааашна работа. Обикновенните помпички ряпа да ядат!
Сега ще поровя да я намеря пак. гарантирам че за 2-3 дни сополите са изчезнали.
http://www.aubert.fr/la-toilette/mouche-bebe-par-aspiration-bebe … 18841,444838.html

# 178
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да ви кажа помпата за нос, която съм виждала с очите си, че действа безотказно и вади страшно много е с обикновен вид, обаче се слага на маркуча на ....прахосмукачка. Ама е купувана от Будапеща  newsm78

# 179
Марианче, то е на същия принцип - по-силно всмукване. При тази на Бебе Конфорт се всмуква с уста, има тук и едни други електрически помпички, които са като мини-прохусмокачки.
http://www.aubert.fr/la-toilette/mouche-bebe-electrique-beaba,318841,357657.html
 Скъпички са и мамите си купуват само накрайниците за тях и пак ги ползват чрез всмукване с уста. Много са ефективни!

Общи условия

Активация на акаунт