Че е готин НОЕМВРИйският отбор, всеки знае - няма спор!!!

• 11 074
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
   Честито на малките християнчета- Ема, Теди и Мария!!!
 Добре дошла и на теб,Карил HugРадвам се,че ти е харесало на Русалка-и аз имам афинитет към северното Черноморие WinkДавай още снимки Grinning
   И София вече се сдоби с чорапогащници и обувки-не купих за прохождане/то,тя не прави опити да пълзи,та камо ли да ходи Crazy/,а по скоро декоративни,колкото да й пазят краката.В това шантаво време просто не зная как да я обличам Confused-днес е хем топло/от време на време/,хем ветровито...Нали беше на гости при баба си,та тя я доведе облечена като за върла зима Crazy-с два чифта гащи Shocked,с боди,блуза с дълъг ръкав,елече и поларен суитчер #Crazy-а аз я питам :"ако така я обличачаме на 23 градуса,то значи на зима ще трябва с пет ката дрехи да я извеждаме"-абе,луда жена/свекърва ми,де Mr. Green
  Роня,пробвай или със Стеримар,или с вит.С-аз капвам по няколко капки в нослето на София и сополите/когато ги имаше/ изчезнаха.
  Вени,страхотни снимки HugМного се надявам да успеем да се присъединим към общото парти PraynigДени,ще ти пиша допълнително на лични Peace
  Крео,много работлив и подреден мъж имаш WinkХммм... Thinking,аз такива много ги тача,за знаеш Wink
 Май пак пропуснах някой newsm78,но така е,като се опитвам и да ви пиша,и да работя Grinning
 По-късно пак ще се включа  bouquet

# 181
# 182
Hug Здравейте момичета!
Много ми липсвате, но имам работа и не мога да пиша напоследък!
Да се фукна и аз: на 8 септрмви ни изби първото зъбче  Party  горе в ляво  Sunglasses
Честити християнчета и от мен на Ема, Теди и Мария
Есма, как се справя бабата самичка с двете лудетини?!?!
Аз едвам се опраям със сам Виктор, пък какво щях да правя при два броя такива  ooooh!
Гадамер, как ми се дояде такъв сандвич  Crazy
Софко, дано татко ти е добре  Praynig
Ех, все повече мами се връщат на работа, а на мен от сега ми е мъчно че догодина ще свърши майчинството  Tired толкова хубаво започва да става, Виктор ме разбира /когато му изнася/, комуникираме си по някакъв начин и е един сладък, сладък ... но пък не мога да стоя и цял живот домакиня, не е за мен тази работа  Naughty
От няколко дни Вики само ми сочи и показва какво иска, къде иска да отиде... Като шеф ми е  Mr. Green Сочи с един пръст и вика "А!а!а!"   Знае къде са му обувките и чорапките, очичките и зъбчето, лампичките и часовника... и още куп сложни неща, много ни е богат репертоара   Mr. Green
Крео, някой по-лесен пъзел с готина кола, или нещо такова  newsm78 Знам ли, те вече децата май само пред компютрите стоят. Каквото и да вземеш - успех!
Момичета до скоро  Hug

# 183
здравейте и от мен
честити християнчета в отбора на ноемврийските деца
сега ще ви почета и после ще пиша пак

# 184
Диманка - калпазанка много е пораснала и има големи и топли красиви очи  Grinning А Габи ме впечатли със способностите си - повтаря звуци и срички !!!
Мдаа, казва и на телефона Ало, и на дистанционното също казваше Ало, че има много копчета като телефона, но й обясних, че то не е Ало  Laughing Линка маслинка пък е много спокойно дете .. пу пу пу!
По време на разходката Габи плака много и в чудо се видях с нея, но милата вадила три зъбчета наведнъж ...  ooooh! Долу си има двенките в средата, днес е пробил горе вдясно, другия до него е на път, освен това долу вляво отстрани зъбчето е цепнало леко венеца и то също ще се показва ... горкото ми дете  Tired Гледаше ме в очите и ми се жалваше, а аз й се карах, че не спря да мрънка.

Сбъдваща мечти, добре дошла  Hug

# 185
Ауууу, тук днес бомба е паднала...къде сте бре, мадамки?!? search

Моя син днес се скъса да спи  sleepuu що не може всеки ден да е така? Tired Хубавото е, че вече се събужда към 8ч. и мога да си поспивам повече newsm44
От утре минаваме на т.нар. "червени" купони от Млечната кухня, т.е. ще му взимам супа, ястие и десерт...та АМ ще пие само един път дневно - сутрин към 4-5ч. Crazy Кога ли ще го откаже това хранене?!? newsm78
Вчера малко му поорязох косата, че бретона вече му влизаше в очите smile3553...сега направо си е като момченце...чак не мога да повярвам колко е пораснал... Simple Smile

dil, имала си късмет документите ти да бъдат намерени от съвестен човек yes Евала на младежа!  Hands Clap
esma, честито зъбче на Стаси! tooth
nadi mishi, вече сте в списъка! Grinning А Михаела е голяма сладурана...както всички останали ноемврийчета! Flutter
Добре завърнали се на Мишенце и ivichebouquet
И Цвети се изгуби нейде!!! Sad

Момичета, ще повторя за тези, които са пропуснали:
Тези, които са сигурни, че ще присъстват на общия РД на ноемврийчетата на Старозагорските минерални бани на 1 декември, нека ми пуснат по едно ЛС, за да се ориентирам за бройката! В четвъртък смятам да ходя до хотела, за да резервирам сигурните стаи и да питам за срок за останалите, които още не са потвърдили

До момента са потвърдили : gadamer, МЕРЕЛИН, bubalina, jenny_b, Дари М, Цветина, ЗЛАТИ, М и н а, Angeliha, T@LI, Весето s, benighted, lightblue, Вени, ronja и iviche!

Спокойна нощ и много целувки от мен! lovekiss

# 186
Верно, че тук бомба е паднала ...  baby_neutral

Все забравям да попитам и сега се присетих - Давали ли сте не мъниците диня и пъпеш и ако да по какъв начин сте им го предлагали? И каква е била реакцията след това?

Лека нощ!  bouquet

# 187
Изабела, и диня, и пъпеш съм давала на Тедката, но от пъпеша не остана очарован...давам ги: пъпеша - пасиран, а динята - на ситно нарязана Peace Реакция не е имало Praynig

# 188
Все забравям да попитам и сега се присетих - Давали ли сте не мъниците диня и пъпеш и ако да по какъв начин сте им го предлагали? И каква е била реакцията след това?

Давала съм мънички парченца, той си го смуче и дъвче. После -  Simple Smile имаме пълна пампа.

# 189
Здравейте, мами от една работеща Ечи! Ние пак пътувахме и изкарахме 10-я месец в габрово, а от днес съм на трудовия фронт, така да се каже. С колежките - майтапи, пък и сега главно се ослушвам, но ми е едно чоглаво и само руси главици си представям!!!

Роня, аз не съм против яслата, защото социалицира доста. Всъщност не знам против ли съм, не съм, ли - имам ужасен спомен как ми реве детето и протяга ръчички , но пък и не знам - такава зависимост има към мен сега, на мен ми харесва, то пък искам да общува с всички..Аз вече кърмя два пъти и се опитвам да спра, на първо време сутрешното. Вечер се дохранваме също с отбиваща цел (имам три кила кърма още в хладилника!) вие как успяхте?

Изабела, ние ядем ВСИЧКО, на морето докапа и едно кюфте и мноо се разсърди като му го взех! Пъпешъти динята му ги късам на парченца и той някак си ги мачкоти с винци и тук таме зъби. Яде и грозде - много обича, а после ака ципите, особено на мискета!

кисело мляко не сме опитвали, знам че ще му харесвау изчаквам отбиването. Я масло ядем от 8я месец, май

За обувките и аз съм в проблем - нахулваме едно от бати, ама ай има по-голям крак, пък и сезонно се разминават. Направо шах на цалицата с тва застудяване - изведнъж ме хвърлиха на есенен гардероб, а той, естествено е по-скромен!

Кръщелничетаа са страхотни! Ей, бяло-розова Ема - да я схрускаш! А при вас, Дени, ми наистина малко е тъмно качеството на фотото, ам затова пък твоите коментари като го оживяват!

То и настроението на варненската група е ярко-видно!

а за фотоапарата - едни разбирач ми препоръча да избягвам Каноните, но при видеокамерите, ще били с някакви пластмасови чаркове вътре. Аз съм фен на Пентакс (такъв беше първият ми лентов апарат) и Сони, оф корс! Ноо, готиви снимки си правят всичик, то сега фотоапарат да искаш!

Още, още, да! Каан - много е сладък, да е жив и здрав и да спазва маршрутите на мама!

ами, имаше май още, но позабравих! шие се опитам да чета редовно, то пак и се натрупа много с пътуването!

А, кой беше в Кметовци - там е нашия регион за разходки в габрово, семейството на мъжа ми има вила в село Харачери (ма кво име, а!) Иначе тоя път се разходихме до Люляците - екс-почивна станция, понастоящем - спа! и си примомнихме нашата сватба там преди 7 години - ама е много готино място за сватба, смятам да направя едно повторение след 3 години и да свикаме пак приятелите! Ееех!

Ети, обаждай ке - 9811901 - тва е на работа!!

# 190
Пъпеша знам,че е алерген и се дава след годинката-не съм пробвала.Но май напоследък доста "непозволени " неща му дадох-слава Богу няма реакция.Динка съм давала-не му е присърце.

# 191
Дарко е хапвал пъпеш, и нямаше реакция.
А гроздето му го беля, и без семки - и така му го давам Wink
Аз от много време не съм виждала Габи и Димана и Гошко,  и съм се затъжила... ама само почивните дни можем да се виждаме.

# 192
Привет и от мен!

Честито кръщене на Теди и Емка! Нека мама и тати се радват на добри християнчета!

Нашето кръщене мина много добре, оправи ми се настроението веднага. Дори се чудя защо толкова се бях втелясала ама от недоспиване ще да е.
Мария се държа чудесно, изобщо не плака.В църквата казаха че почти не се случва толкова малко бебе да не плаче, и  че така приемала вярата с отворено сърце.После отидохме на ресторант където почерпихме гостите. Ние също попълнихме есенния и зимния гардероб от подаръците.Получи също и няколко златни украшения и едно сребърно с камъни сваровски.
Дени и ние се поизложихме със снимките, уж щеше да идва един съсед дето по разбира с хубав апарат да снима, но не дойде и се наложи брат ми да е фотограф, ама той като че ли хваща апарат за пръв път. Но какво да се прави, каквито такива...

Успях да разгледам снимките, всички ноемврийчета са страхотни сладури.
Благодаря и на Гадамер за страхотната фото разходка из Рим.

Аз не успях да кача снимки, нещо имах проблем ще пробвам утре.
успях само две да кача,утре повече
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156057&photo=62
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156057&photo=63

Сега ставам че мъжо нещо препира да сяда той на компа.

Утре ще пиша повече.
Лека нощ!

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 22:42 от Angeliha

# 193
Чак сега сколасах да седна на компа . Прочетох ви амаааа съвсееем по диагонал.  Embarassedче пък цяла нощ не съм мигнала и съм гроги. Дани се буди и ВЕЧЕ го взимам до мен на спалнята Shocked, което досега не се е случавло откакто се е родил. Кво му стана на това дете ?!?!?!

МИШЕ, ние сме с ЛЮМИКС и още не съм го "разучила" ..снимам само на ауто. ама доколкото знам е страшен. Дано изберете най-доброто. Не се срамувай, че не успя да се срещнеш с нас или пък с мами от Варна, живот и здраве - всичко е пред нас! Доста наЕКС ти беше всичко ..така че...догодина

ЗА ПЪПЕША - давам на Дани отдавна и в неограничени количества - не се е обривал от него. Даже напоследък отказва да яде КАКВОТО И ДА Е БИЛО - така че захапе ли пъпеш - изяжда по две парчета \като за възрастни\ Mr. GreenТази вечер също яде, защото освен сутринта половин попара и на обяд АМ - нищо друго не беше ял. Rolling EyesЗъби ли са ...не знам  CryЗа останалите ЧОВЕШКИ Mr. Greenхрани, на морето прояде всичко, защото просто го искаше. ЯДЕ частици филия с пастет, сутрин в ресторанта ядеше кифличка топната в чай. На  обяд от ястията от инклузива, подходящи за него - супа без застройка, картофи, ориз. От компота от праскови се обрина, може пък и да беше от гроздето дето на плажа му давах. Макар че беше без семки и махах и кожата... newsm78грозд по грозд..

Есма, лека ти работа. хубаво е че има кой да ти помага. Бубите ще израстат - не се притеснявай. Тогава и ти ще имаш повече време за тях и те по-адекватно ще оценяват присъствието ти. Честито ви зъбче, Дани има шест ...ХАПЕ ме ужасно на снимките ще ви покажа синката ми. Crazy

Деничка, блазе ти за спането, аз немога да се похваля, като гъз съм в лицето от безсъние \с извинение за думата - г.з\ Запознах се с Хера, Злати, Сладка Хапка - мноооого симпатични заралийки са, пък и половинките им... Wink

За сополите, най -готините помпички явно са  не механичните, а тези които дали чрез засмукване \егати думата\ с уста, дали чрез прикачане към прахосмукачката...всъщност така е при аспирационните системи в болниците - централна вакумна инсталация, помага да се аспирират секрети и пр. прелести. Tired

ето още снимки от нас и моретоhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=171
и нататък.....

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 23:06 от Кaril

# 194
Честито на всички кръстени бебчета Simple Smile
Други честитки на кой за каквото има също Blush

И един въпрос - към другите мами, дето още кърмят много. Има ли още някой като мен без цикъл? Щото вече взех да се притеснявам....  Rolling Eyes

Иначе - Сашко упорито се мъчи да ходи, не пълзи и не се изправя. Но иска да ходи и днес с каишки се мъчихме с него, че е АААД направо. Кръст не ми остана, защото е нестабилен. Клатушка се насам натам.. 
Ще пусна снимка някоя друга след малко - от прохождащите  baby_neutral Joy
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3948818

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 23:34 от jenny_b

Общи условия

Активация на акаунт