СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 46 283
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 570
Цомбинке, да, ма! Поръчахме го с мъжо, от Арон, много як, како, ще дойде другия месец.... Crossing Arms Ща поканя на кафе да го изтърбушиш  Joy

И то, ти не знаеш, ма първия път като отие да го поръчва и един тъпак го блъсна...  Cry нищо му няма де, ама ни помля колата  #Cussing out

# 571

Алоооооооо,малката не мога да те скивам бе newsm78
Първо с тоя тен,второ с тая снимка,трето без цицести атрибути....е как да те забележа ooooh! Wink Joy
Ама те познах по свирката Wink hahaha hahaha hahaha
Къв тен ма, нещо ме бъркаш Mr. Green
ааааа да, имам тен....фон дьо тен Joy
Естествено, че по сварката ще ме познаеш Mr. Green

по сварката познавам Руска.Тебе по свирката.Даже мисля,че може и в подписа си да туриш"По свирката ще я познаете" Wink
Гадна си Crossing ArmsТъкмо бях тръгнала да се поправям Mr. Green
Кво си правите вие?Котьо?Ще дойдете нали?Не ми казвай, че е на работа, щот ше ода и ше го гръмна Close

Така мисля...да вземем да дойдем Rolling Eyes Wink
А Котьо не е Котьо вече-не видя ли newsm78...и понеже взе да барманствува в нащо кръчме,та по принцип трябва да е на бачкане,ноооооо действаме да се освободи,иначе трябва да дойде след бач  Confused

# 572
Ела без него,той после ще се присъедини.

# 573
Цомбине ти минаваш през Пазарджик,не аЗ през София тъй 4е барем един път са отбий да ма видиш. Crossing Arms
Тц, минамавам през Ракитово.

# 574
Похвалих ли ви се аз,че съм вече червенокоса? 4470
http://images19.snimka.bg/003880765.jpg

Здравейте,всички! Hug
Гласите се за срещичка,а? Party
Здрасти  Heart Eyes Hug

love001  love001  love001

# 575
Цомбинке, да, ма! Поръчахме го с мъжо, от Арон, много як, како, ще дойде другия месец.... Crossing Arms Ща поканя на кафе да го изтърбушиш  Joy

И то, ти не знаеш, ма първия път като отие да го поръчва и един тъпак го блъсна...  Cry нищо му няма де, ама ни помля колата  #Cussing out
Надявам се до другия месец да съм отслабнала поне 1 кило Mr. GreenМирси за поканата, ще ти го напомня, ако забравиш Twisted Evil
Ба му мамата ShockedТва кога е станало, че не съм разбрала.Добре, че нищо му няма Praynig

# 576

Е ако се наложи така ще стане,ама той се цупи,че щял да е изморен,нямало да му се пие Rolling Eyes,така че може би ще цъфнем заедно  Wink

# 577

Надявам се до другия месец да съм отслабнала поне 1 кило Mr. GreenМирси за поканата, ще ти го напомня, ако забравиш Twisted Evil
Ба му мамата ShockedТва кога е станало, че не съм разбрала.Добре, че нищо му няма Praynig

Да, нищо му няма,ма ни строшиха готината колица ..фу... върви де, не е смачкана, ма е обелена бая опред, мигачО не бачо....

И..тцъ, с едно кило по-малко у нас тъ не шъ, поне с 2.  Crossing Arms

# 578
Да взема да дойда и аз с моя,ма той не пише тука,а и като ме види пред компа и позеленява

# 579

Алоооооооо,малката не мога да те скивам бе newsm78
Първо с тоя тен,второ с тая снимка,трето без цицести атрибути....е как да те забележа ooooh! Wink Joy
Ама те познах по свирката Wink hahaha hahaha hahaha
Къв тен ма, нещо ме бъркаш Mr. Green
ааааа да, имам тен....фон дьо тен Joy
Естествено, че по сварката ще ме познаеш Mr. Green

по сварката познавам Руска.Тебе по свирката.Даже мисля,че може и в подписа си да туриш"По свирката ще я познаете" Wink
Гадна си Crossing ArmsТъкмо бях тръгнала да се поправям Mr. Green
Кво си правите вие?Котьо?Ще дойдете нали?Не ми казвай, че е на работа, щот ше ода и ше го гръмна Close

Така мисля...да вземем да дойдем Rolling Eyes Wink
А Котьо не е Котьо вече-не видя ли newsm78...и понеже взе да барманствува в нащо кръчме,та по принцип трябва да е на бачкане,ноооооо действаме да се освободи,иначе трябва да дойде след бач  Confused
Дано да се освободи Praynig
А ако трябва да дойде след бач, тнва след колко часа е?

# 580
Похвалих ли ви се аз,че съм вече червенокоса? 4470
http://images19.snimka.bg/003880765.jpg

Здравейте,всички! Hug
Гласите се за срещичка,а? Party
Здрасти  Heart Eyes Hug

love001  love001  love001
Убавица както винаги Hug
Ама и мъжо и той Twisted Evil

# 581
Да взема да дойда и аз с моя,ма той не пише тука,а и като ме види пред компа и позеленява

ми вземи го де,то там компютери по масиъте няма....редат ни саладки и чашета Wink Laughing

# 582
Ония ден се върнах от София.Жалко,че срещата не беше  мин.седмица. smile3518

# 583

Е ако се наложи така ще стане,ама той се цупи,че щял да е изморен,нямало да му се пие Rolling Eyes,така че може би ще цъфнем заедно  Wink
Кажи му, че шамаро му е на врато Mr. Green

Абе ти ела, па с мъж, без мъж, няма значка.

Да, нищо му няма,ма ни строшиха готината колица ..фу... върви де, не е смачкана, ма е обелена бая опред, мигачО не бачо....

И..тцъ, с едно кило по-малко у нас тъ не шъ, поне с 2.  Crossing Arms
Аре бе, ти за една кола ли си.Ела щи продам друга Mr. Green
Уф, добре, заради теб ще се помъча да сваля две.Преди да тръгна от нас, ще се изакам :35

# 584
Ония ден се върнах от София.Жалко,че срещата не беше  мин.седмица. smile3518
Общофорумската среща беше на 1-ви.Можеше там да отидеш.
Не плачи, другия път Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт