СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 47 297
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 2 655
Пък за червените очи какво да кажа ,ще ги преживеем  Grinning.
Уж сегашните апарати имат опция против червени очи
 Thinking...

# 2 656
здравеите хубавици аз в4ера ве4ерта се вурнах от Гърция и неможах да се класирам за срещата Simple Smile)) много ми липсвахте

# 2 657
  • СОФИЯ
Шушка, за глоба си, дарлинг. Аз ако можех, бия си камшика и на купоня, таман са загряли и затоплили атмосферата. Пък се и появяваш в разгара на вихъра, Сентър на Фниманието.  Mr. Green

А бе, стипци, вие докога ще мълчите какви сте ги творили снощи, а!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ша плащам глоба то е ясно но следващия път   ooooh!

# 2 658
  • СОФИЯ
КЪДЕ СА СНИМКИТЕ БРЕЕЕЕ
КЪДЕ СА КУПОНДЖИЙКИТЕ БРЕЕЕЕЕ
НЯМА ДА СТАНЕ ТАКА - БЪРЗО ДА СЕ РАЗКАЗВА   Crossing Arms
А ти вместо цяла вечер да се тръшкаше, що не си дошла, можеше да дойдеш. Crossing Arms

Да така е - тъпа глава  doh Цяла вечер писах как съжалявам а навън така валеше и такъв студ беше че към 21 часа вече не ми се тръгваше а и нямаше пукнато такси и по тел. не можах да поръчам / страшно бяха заети тия служби  #2gunfire /
Ич не ми се и оправдавай Crossing Arms
Който иска - намира начин, който не иска - намира причина Whistling

Стига ма , глей ква си са  Embarassed

# 2 659
Добро утро и от мен.Току що ставам и не мога да си нося главата.Кака тежиииии.Не се преглъщат лесно ....найсет джина EmbarassedКупона беше страхотен,но аз искам специално да благодаря на Руска,Синеочка,Пети,Лили /Доня Каприва/ и Десита,с които танцувахме до сутринта в Амор и благодарение на които аз преживях нещо наистина вълнуващо.Другия път пак съм с вас,сладурки.Срещите в Градина наистина не са за испускане.Отивам да си ближа душевните рани.Целувки от мен !

# 2 660
  • СОФИЯ
Добро утро и от мен.Току що ставам и не мога да си нося главата.Кака тежиииии.Не се преглъщат лесно ....найсет джина EmbarassedКупона беше страхотен,но аз искам специално да благодаря на Руска,Синеочка,Пети,Лили /Доня Каприва/ и Десита,с които танцувахме до сутринта в Амор и благодарение на които аз преживях нещо наистина вълнуващо.Другия път пак съм с вас,сладурки.Срещите в Градина наистина не са за испускане.Отивам да си ближа душевните рани.Целувки от мен !

ooooh! говорете , говорете така се чувствам още по зле  Sick

# 2 661
То моето не е за разправяне,затова ще замълча.Ти другия път обаче вече ела,щото е крайно време да преживееш емоцията да бъдеш с толкова весели и хубави жени на едно място.

# 2 662
Какво е Амор?
Как до сутринта бе?
Лелееее, остарявам явно.

# 2 663
  • СОФИЯ
То моето не е за разправяне,затова ще замълча.Ти другия път обаче вече ела,щото е крайно време да преживееш емоцията да бъдеш с толкова весели и хубави жени на едно място.

Обезателно - никакво изпускане на следващия купон  Peace

# 2 664
Амор е дискотека и ние просто осъмнахме там.Вече не знам дали да се радвам или да плача,че ходих там.Сърцето ми е разбито...и душата. Tired

# 2 665
  • СОФИЯ
Амор е дискотека и ние просто осъмнахме там.Вече не знам дали да се радвам или да плача,че ходих там.Сърцето ми е разбито...и душата. Tired

що бре  newsm78

# 2 666
Всъщност беше наистина страхотно,от където и да го погледнеш.Извинете ме за обърканите думи,аз също съм малко объркана.Аз съм си такава,емоционална..Танцувахме до 4 сутринта без почивка...беше страхотно.И скоро няма да забравя две сини очи....

# 2 667

И що така се е получило?
Кой разплака доброто момиче???

# 2 668

Стеф, я пий едно кафе и тогава разкажи, а? newsm78 Какво пропуснах? Confused

Добро утро на всички! Hug
Купонът беше върхЪ, ама други да разказват, че и аз сега се излюпвам и едва гледам Whistling

Моля, искам снимки и аз! Crossing Arms На кого да дам скайп? Знаток?

# 2 669
Давай!
Стефани??????????????????????????????????

Общи условия

Активация на акаунт