СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 46 904
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 090
  • СОФИЯ

Не, станах в 9 сабале, мотах се, Филчо ми направи кафе и изпържи филийки за закуска, пазарувахме заедно тримата, готвих и сега сядам тука, че Стела пък досега гледа детско Hug Hug Hug

ОООО МИРАЖЧЕЕЕЕЕ ПАК СИ СЕ ВИХРИЛА СНОЩИ  Joy Joy  bouquet

# 3 091
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Цел ден плачете за мен, сега кат се появих - нула фнимание, нема да ви разправям тогава за снощи  Naughty
Казвааааай! Hug

# 3 092
  • СОФИЯ
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Цел ден плачете за мен, сега кат се появих - нула фнимание, нема да ви разправям тогава за снощи  Naughty

МНОГО КЪСНО ДОЙДЕ БЕ МИЛА - ХАЙДЕ ДУМАЙ ЧЕ И БЕЗ ТОВА МЕ Е ЯД ЗА ВЧЕРА А И В АМОР , АМОР СА БИЛИ  ooooh!

# 3 093
Може би сега е момента да питам,дали съм неприятна на някой тук. Thinking Laughing

# 3 094
  • СОФИЯ
Може би сега е момента да питам,дали съм неприятна на някой тук. Thinking Laughing

Joy Joy Joy Joy  bouquet

# 3 095
Аз лично ще те изплющя при първи удобен случай.

# 3 096

Joy Joy Joy Joy  bouquet
Hug Hug Hug
Ми тъй де. GrinningПитам само.

# 3 097
О, 100яне, старата ти клиентка Розка, а? Е що и се връзваш бе?
Или ти е кеф да спориш с радио...

Кеф ми е колко лесно хвърля маската на възвишена аристократка и бързо се превръща в махленска скандалджийка Simple Smile

# 3 098
Това, ако не се лъжа, е темата за прераждането. И, ако съм прави, отново си извадил прибързано заключение.
Прераждането, ако не се лъжа, е древна заблуда, служеща за успокоение на нестабилни психически индивиди. Пребързано или не - мнението ми за Роза не се променя, а само се затвърждава.

По същия начин могат да ти отговорят че християнството и църквата са създадени  за да държат в подчинение хората а от страна на историята да не говориме че тези времена са били пълни със страшно насилие
Трябва да се научиме да уважаваме различното мислене на хората и да сме толерантни - това е истинското християнство

За протокола: атеист съм. И съм съгласен с това, което си написала за християнството. Римската империя е можела да избира между две разпространени монотеистични религии - християнство и митраизъм. Константин се спира на християнството именно защото то проповядва смирение, а вярващите в Христос лесно се контролират.

# 3 099
  • СОФИЯ
О, 100яне, старата ти клиентка Розка, а? Е що и се връзваш бе?
Или ти е кеф да спориш с радио...

Кеф ми е колко лесно хвърля маската на възвишена аристократка и бързо се превръща в махленска скандалджийка Simple Smile

а бе що говориш глупости никога не се е правила на възвишена аристократка  ooooh!
а бе айде няма да споря мисли каквото си искаш но не ангажирай хората  с твоето мнение  Crossing Arms РАЗСЪРДИХ СЕ И ОТИВАМ ДА СИ ИЗВЕЖДАМ КУЧЕТО  Crossing Arms

# 3 100
Показахте ли това на Цомба  newsm78
Бях пратил агент на морето да я следи, тя не знае  Joy

# 3 101
  • СОФИЯ

ЗАБРАВИХ ЕГАСИ КОЛКО СЪМ ПРОСТА  doh

# 3 102

ЗАБРАВИХ ЕГАСИ КОЛКО СЪМ ПРОСТА  doh
Нищо, сега ще го види  Wink

# 3 103
  • София

Да, на мен, напрау нимоа та дишам Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ко за снощи - разкъртихме се, неам крака, неам корем, ходим цел ден кат ударен самолет из къщи, ама те Лили и Синеоч са виновни, аз не бех такава, добро дете съм. Шушко, не съм се вихрила, бе, лъжат, аз не бех там Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 3 104
Уаааа! Искам да съм пясъка под тези цици!

Общи условия

Активация на акаунт