Важно - машина за хляб.

• 216 715
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 200
Не мога да се нарадвам на плетенето си, на тестотот си. Тестото е еластично, абе като бебшко дупе, все едно правиш масажче на бебе. А аз доста се притеснявах от това.

pina,   bouquet

Biridonchella, абе мен лудите ме хванаха пак от вчера. Ама като чуя за козунак на конци и ми потичат лигите, какво да се прави. дай снимки на милинките де. И рецепта  Simple Smile

# 1 201
  • ГОре на черешата...
Айде ще чакам снимки като се опече   eat .

# 1 202
Много добре изглежда,cathie!Направо идеално! HugСега го връщаш в машината да втасва,нали?Не знам на каква програма си го пуснала,бързичко стигна до плетене,дано има време да втаса добре.И аз чакам снимки на изпечено и мнение за вкуса! Peace

# 1 203
Ох,пак гледам снимката и слюноотделям! Mr. GreenИ аз обожавам козунак на конци и пухкав като памук! HugДнес не правя козунак,защото съм на диета Sick,а какво правя в този форум тогава - не знам! #Cussing out

# 1 204
  • ГОре на черешата...
Днес не правя козунак,защото съм на диета Sick,а какво правя в този форум тогава - не знам! #Cussing out
Самоизтезаваш се Mr. Green.

# 1 205
хехе, pina,

махай диетите, от всичко по малко и няма проблем. Абе то и аз слюнкоотделям, като ми говорите за козунаци на конци, ама ще ми падне и на мен в ръчичките Laughing

Е как бързо. Ами на програма сладък хляб. 3.27мин. Около час май го меси, изкарах го и за 5 мин бях готова с плетенето. И обратно вътре.

Има още 2,30ч. Т.е. ще втасва 1.30мин. Засега не е втасал хич. Ама време - бол. Ама сега се сещам - ами нали втасва 3 пъти, и леко бърка. Не му ли пречи? newsm78

# 1 206
  • ГОре на черешата...
cathie , наиситна отвреме навреме разбърква - отиде ти плетеното Confused. Вади го бързо и го слагай някъде на топло - пак ще втаса.

# 1 207
Ами бърка на 2 пъти!Аз го изкарах и го плетох след второто бъркане (описала съм го в рецептата)За това бързо ми се стори,че стигна до плетката! ooooh!

# 1 208
Ама то почна втасването? А и нали махнах бъркалката Shocked

# 1 209
Освен след последното бъркане!!!,да го извадиш и пак да го плетеш!Няма да му пречи мисля! newsm78
Или да спреш машината и да оставиш да втасва вътре,като засичаш времето,и после само на изпичане да пуснеш! Thinking

# 1 210
Ама то е на втасване вече. Не ви разбирам защо да го вдя?  Confused

# 1 211
Щом си махнала бъркалките,няма какво да ти развали плетката!Раничко си го оплела,трябваше да е повтасало,ама.....Абе мисля,че пак ще стане,не съм го плела толкова рано,ама днес ще разберем какво ще стане! Thinking

# 1 212
Трябваше да го чакам да втаса ли? Аз разбрах след последното месене да го плета, а не след последното втасване Thinking
много съм заспала

# 1 213
  • ГОре на черешата...
Е, щом си махнала бъркалките - няма проблем Peace!

# 1 214
Ама то е на втасване вече. Не ви разбирам защо да го вдя?  Confused
За да не ти се развали плетката при разбъркването,но ти си махнала бъркалката,няма какво да се върти,само ще бръмчи!Остава да видим резултата!
По принцип се плете след като втаса и преди окончателната ферментация - това е след последното бъркане с бъркалките!

Общи условия

Активация на акаунт