Важно - машина за хляб.

• 216 702
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 215
 Confused

и това колко време преди края горе долу?
Току що врътна малко - 5 пъти бър-бър...

Ако не ми стане на конци, ще се самобичувам  Whistling

# 1 216
Абе дали да не го изкарам след последното бръкване и пак да го оплета, м?

Интересен казус Laughing

Или да се жертвам в името на следващите  мераклии, ако става и така, защо пък не, някак си по-мързеливичко е Rolling Eyes

# 1 217
Сега погледнах какво съм писала.Може би трябва да уточня терминологията!Тестото се омесва,после втасва.На два пъти бъркалките се врътват по няколко пъти,това е премесване.Тогава се плете и после втасва,няма вече бъркалки,няма въртене!Окончателното втасване трябва да е около 50 минути - при теб ще се слеят втасванията сега!Трябва да стане! Peace

# 1 218
  • ГОре на черешата...
Жертвай се в името на другите Crazy!

# 1 219
хехе

бих, но чакам приятелка и желанието да се изфукам надделява  Laughing

# 1 220
Всичко е наред, ама не се надува особено. Надявам се като почне печенето, това да се промени Simple Smile

# 1 221
Има още да втасва!Трябва да се надуе,на мен ми се наду много!Ранното сплитане не беше добра идея,ама стават грешки! Confused

# 1 222
Ами аз съм абсолютен невежа в това отношение.

Абе втасва, ам не много. Винаги така става с козунаците ми. При печенето се надигат, а не при втасването. Но май наистина прецаках работата.

Нищо де, и утре е ден  Joy

# 1 223
Ами да,утре може да направиш нов опит,но първо виж как ще е днешния! Grinning
Трябва да спазваш точно режима,аз малко се чувствам виновна,че не съм го обяснила така,че да ме разберат хората!Ама аз си мисля,че като знам,че се плете козунака след като е втасало тестото и всички знаят! ooooh!
Аз мога да дам доста подробни указания,ама трябва да напиша ферман! Sick

# 1 224
Ти си си обяснила, ама аз  Whistling
Но карай да е весело.
А и много добре знам, че тестатат първо втасват няколко пъти и после се обработват в някаква форма. Макар и да не съм правила. Ама и аз не знам. Влюбена ще трябва да съм  Laughing

# 1 225
Печенето е почнало, докато пак блея някъде. Замалко да изпусна мига. Laughing
Намазах с яйце, поръсих със захар и орехи.
Бухнал е до половината на контейнерчето или малко над.

# 1 226
Накрая да дадеш снимка и коментар задължително,че се изприщихме днес с този козунак! Mr. GreenТо,че ще стане,ще стане,ама нали майсторски клас вече гоним! Mr. Green

# 1 227
 Joy

40 минути до края. Един пръст до ръба  Laughing

ПС: Е, как иначе. Нали трябва да се изфукам Sunglasses

# 1 228
30 минути до края.
Стигнал е ръба и има прекрасна пукнатина от едната страна
Ако някой преди един месец ми беше казал, че ще се екзалтирам от един козунак, щях да  smile3532 smile3514 moresmile

Ама сега  Sunglasses

Simple Smile

# 1 229
Кати, хайде да се опича този козунак, че чак мен ме загложди любопитството  Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт