Важно - машина за хляб.

• 217 312
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 390
Поздравления magratea!!!!!!!!!!!
Доволна съм, че съм ти била полезна.
Ако ти си по-наясно с компютрите, можеш да се пробваш да пуснеш тези файлове във форума, та да ги ползват и други. Макар че, доста от нещата съм ги взела тъкмо от форума. Но нали Бу даде такова предложение...

# 391
сложете рецептите в темата, която е само за рецепти за машината за хляб

# 392
Здравейте мамчета! Simple Smile

Magratea,браво!! smile3501 smile3501 smile3501Страхотен хляб! Аз засега съм правила само бял, но тия дни смятам да пробвам и някой пълнозърнест.

Моля мамите ,които са по-наясно с пускането на линкове и т.н. във форума да дадат едно рамо, че аз съм още новак и някои неща не съм разгадала как стават. Praynig Praynig Както обещах, още вчера следобяд сканирах упътването на моята машинка заедно с рецептите и сега тоз документ си отлежава в моя компютър. Моля, кажете как точно и къде да го пратя в нет-пространството, за да стигне после до всички, които се интересуват. Предварително благодаря! newsm51

# 393
  • Sofia
..наясно с пускането на линкове.... не съм разгадала как стават....
  Simple SmileАми разгледай де.... форума с правилата, първия от всички би ти свършил идеална работа.
И добре дошла ! Hug

# 394
Здравейте на всички! Hug
 Чета, чета и направо се изумявам какви неща може да прави тази машина. Така се запалих да си купя такава машина, но нямам време да обикалям по магазините. Ако мога да помоля, някой да сподели къде е виждал/в София/ да продават машина FIF и колко струва. Много благодаря, предварително!

# 395
  • Sofia
Ако мога да помоля, някой да сподели къде е виждал/в София/ да продават машина FIF и колко струва.

Ето постинга ми от преди 2 страници..., обаче вчера минавах покрай магазинчето и вече са не 55 а 49 лв. Simple Smile

# 396
Ето постинга ми от преди 2 страници..., обаче вчера минавах покрай магазинчето и вече са не 55 а 49 лв. Simple Smile
Супер, че има newsm44 Sad. Разгледах постинга ти, но нещо не мога да се ориентирам.  Sad Извинявай, би ли обяснила още веднъж, че не познавам много добре кв. Захарна фабрика и малко ще ми е трудно да намеря Фантастикото. А и до колкото разбирам магазина се намира във Фантастико от лявата страна.
Благодаря, ти предварително.

# 397
Реших тук да пусна линковете с рецепти.Събрани са от Детелина, от стари теми и други сайтове. Рецептите са ваши, мили мами, събрахме ги на едно. Simple Smile

http://magratea.hit.bg/bread/Recepti_bread.htm

Пускам още три полезни сайта:

http://gatofamily.mpeltrade.com/DIR/Receipe%20for%20Breadmaker.h … 5%ED_%F5%EB%FF%E1

този е на руски език:

http://magratea.hit.bg/bread/hlebopechka.htm

а този на английски:

http://www.razzledazzlerecipes.com/bread-machine-recipes/index.htm

# 398
magratea, благодаря ти, че си пуснала информацията   bouquet

# 399
  • Sofia
Виж, давам ти линк и изобщо не е нужно да познаваш квартала, търговски център "ГЛОБУС" се намира на бул Сливница, като пътуваш по него (булеварда де Wink) в посока Люлин, от ляво.  Та в центъра, в подземието има Фантастико, а на партера е въпросното магазинче и като влезеш от към Фантастикото се пада от ляво... 4-5то по ред е. 
Ако пак не е ясно, свиркай като затръгваш... ако съм фриииии ще те водя. bowuu

# 400
Morena,10х за съвета, но аз отдавна бях изчела всичко преди да помоля за помощ. Наистина има много ценна информация, но предимно за преместване на снимки от личния компютър в нета и указване на линк към тях. Това ми стана ясно. Аз моля някой кратко и ясно да ми каже как и къде(в кой сайт) да преместя текстов файл от моя компютър в Интернет. Аз пробвах в data.bg, но нещо не ми се получи.  Praynig  helpuu

# 401
  • Sofia
да ми каже как и къде(в кой сайт) да преместя текстов файл от моя компютър в Интернет. Аз пробвах в data.bg, но нещо не ми се получи.  Praynig  helpuu
Аз лично не разбирам, но именно във форума за правилата..  е мястото, където да попиташ,  просто там повече хора ще видят въпроса ти и ще ти отговорят, пусни тема и така  Hug
п.п. а с копи- пейст направо тук не може ли  Thinking newsm78

# 402
Хиляди благодарности на Мorena smile3525 smile3525 smile3525, че ми помогна да си закупя този невероятен уред.

Даже успях да направя първия хляб просто стана невероятен.Благодаря, ти Morena !

# 403
  • Sofia
Кarelina, няма за какво, пак заповядай  Hug..... радвам се ! Със здраве и кеф да си я ползваш ! Grinning

# 404
Морена, права си наистина, ще пусна нова тема във форума с правилата. 10х !  bouquet  Simple Smile
Но първо ще пробвам и с копи - пейст.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт