Важно - машина за хляб.

• 217 331
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 405
Ето това направих тази сутрин. Като за първи опит съм много доволна. Рецептата е на Джема - благодаря Hug. Тестото направих в машината, следвайки стриктно описнието в рецептата.

# 406
ще дадете ли линк към темата с правилата  bouquet

# 407
Браво magratea! Много добре си го докарала.
Поздравления за ентусиазма и упоритостта!   bouquet

# 408
# 409
Благодаря ти, Детелина, много си мила. Аз никога не съм вярвала, че мога да направя домашен козунак. Машината за хляб наистина е страхотна, с нея стават чудеса. Правих и хлебчета (питки) с чесън и копър.

# 410
  • София
Момичета,скоро ви бях писала,че моята машина за хляб Фиф се оказа дефектна и не пече.Ремонтираха ми я от магазина и ето че от вчера и аз съм сред притежателките на работещи машинки Wink.Много съм горда с първия си хляб и няма как да не ви го покажа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63251

# 411
Браво Валенцето - хлябът се е получил много добре и честита работеща машина. Сега може да се развихриш с всякакви вкусотии.  chef

# 412
  • София
Утре съм на обиколка по ТСМ магазините,отдавна искам да имам такава машина и ето,че настъпи момента Hug.Дано да имам късмет. Praynig

# 413
  • До хладилника, който обичам
От няколко седмици редовно правя хляба с маслини. С жива мая обаче - по-вкусно става като че ли. И маслините ми са повече отколкото е по рецепта, плюс накълцан чесън или малко чесново брашно. Подправки - риган, мащерка, босилек и чубрица (по повечко от всяко). Може да се добави мак и/или сусам.
Като втаса - правя на малки питки и пека във фурната. Изпичат се доста по-бързо, отколкото в машината за хляб. Могат да се намажат с малко жълтък за блясък. Стават чудно вкусни, много дъхави на подправки и обират овациите на всички опитали ги Simple Smile

# 414
Бу , къде я има тази рецепта за маслиновия хляб?
Аз имам незнам каква марка машина ( спечелих я на томбола - струва 160 лева) но рецептите са само за брашно "Техра" които все пак омръзват. За 1кг. хляб е , като брашното е 500гр.

# 415
  • Sofia
..къде я има тази рецепта за маслиновия хляб?.....
ето тук... и зарежи тая Техра (при мен само заради пълнозърнестото брашно, ама от както го намерих на Благополучие не съм помирисвала, както се вика Техра Simple Smile)

# 416
А тези брашна къде ги има?

# 417
Здравейте на всички!
Дойде ред и аз да се похваля, че съм с машина (благодарение на Анелия от Пловдив, за което публично и поднасям своите благодарности) и естествено и с първи хляб - е този специално не ми е първия, но докато се стигне до снимкаSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Ето го и него
http://snimka.bg/album.php?album_id=63896

# 418
  • Sofia
Ами аз го купувам от магазинче за диетични храни на пазара Д. Петков...просто не съм обръщала внимание къде другаде го има.

Danicka, честито и със здраве да си я ползваш!

# 419
  • Русе
Ето това направих тази сутрин. Като за първи опит съм много доволна. Рецептата е на Джема - благодаря Hug. Тестото направих в машината, следвайки стриктно описнието в рецептата.

А може ли и самата рецепта, моля  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт