Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на машината за хляб, налична в Метро?
Какви са отзивите за машината за хляб на Metro?
Къде мога да намеря машини за хляб TSM?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на машината за хляб, налична в Метро?
-
Какви са отзивите за машината за хляб на Metro?
Потребителите имат различни мнения относно машината за хляб на Metro. Някои са много доволни от нея, като я описват като отлична и изразяват удовлетворение от резултатите. Други имат съмнения относно качеството й, изразявайки опасения относно марката и гаранцията, но все пак оценяват нейната функционалност.
-
Къде мога да намеря машини за хляб TSM?
-
Какви са програмите на машината за хляб TSM?
-
Кои марки машини за хляб са налични в София и Пловдив?
,сигурно е така.Обаче доколкото имам спомен в рецептите за машината ,които са си в отделна тема тук,си мисля ,че пишеше едно пакетче суха или половин кубче прясна мая.
Може ида съм в грешка де,
затова не споря.Пък и аз правя хляба вече само със суха мая.Да се похваля-вчера си купих кухненска везна.Сега вече измерването на продуктите не е трудно.
.На нея пише да не се замразява-ами аз никъде не мога да открия незамразена мая.Затова всъщност и се отказах от прясната мая,просто като се размрази е хубава точно един ден-на втория ми става лепкава .Ти как я ползваш-замразена или не?
). После купувам 10 пакета. Половината оставям за прясна, другите деля на четвъртинки, слагам в кутия с капак и пъхам във фризера. Като свърша прясната, ако не съм сварила да си купя нова, вземам от замразената. Само че си вадя само дозичката за един хляб.
.аз явно ще си ползвам суха-тук никъде не намирам незамразена прясна,освен в Билла,но там засякох само веднъж.