Днес ми е мъчно, защото.... 2

• 28 799
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
Глори,  Hug Hug Hug

За какво ли не ми е мъчно днеска... не искам повече дни с толкова тъжни новини...

# 151
Мъчно ми е за Ели - Лилибон.

Мила Ели, приеми моите най-искрени съболезнования.
Толкова се молех да не се налага и ти да пишеш в този форум.
Много сила на цялото семейство е необходима в този момент.
Мисли за това, че малкото ангелче вече е на по-добро място.
Много съжалявам.

# 152
Ot dosta vreme ne biah vlizala i ne znaeh za Krisko na Lilibon.Koga si otide malkoto angelche?Moite saboleznovania na roditelite na Krisko i sila za jivot

# 153
Моите съболезнования на родителите на Криско.Много сила и кураж.Почивай в мир малко момченце.

# 154
Сбогом Криско  Cry  Почивай в мир!!!

# 155
Мъчно ми е ,гадно ми е за нашите дечица ,които са вече ангелчета и още по лошо е ,че непрекъснато броя им се увеличава.
Днес в вестника видях некролога на Криско и ми стана много мъчно за това прекрасно дете ,което вече е ангелче.
Дано всички те са едно по добро място и бдят над всички нас.
Незнам вече какво да си мисля и как да се успокоявам. Cry

Hug Hug Hug Hug

# 156
 Flowers Rose Flowers Rose малко Криско почивай в мир
Лилибон прегръщам те силно

# 157
За Криско......... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 158
За Криско мислих тези дни ,колко е жестоко всичко .Толкова се бори и това детенце ....

Мъка ми е  за Еди ,колкото и време да минава ,ми липсва повече и повече ,все гледам деца на неговата възраст и се опитвам да си го представя .

# 159
  • Mediterraneo
За Криско мислих тези дни ,колко е жестоко всичко .Толкова се бори и това детенце ....
Мъка ми е  за Еди ,колкото и време да минава ,ми липсва повече и повече ,все гледам деца на неговата възраст и се опитвам да си го представя .

Не съм сама значи. Имам приятелки, чиито деца са едното три месеца по- голямо от Влади, другото- 3 месеца по- малко. Ами... Моят син щеше да е колкото тях... Гледам ги и си представям как щеше да участва в техните игри, мисля си дали щеше да е по- палав или по- послушен... Дали?! Отговор никога няма да имам и това освен че ме натъжава, много често и ме вбесява... Мразя да съм безсилна, а се оказа, че по- безсилна никога не съм била.

# 160
Ради и Диманче,  Hug

Миналата седмица станаха 30 години, откакто много близки на семейството ни хора загубиха сина си. Според армията - нещастен случай.
От момчето помня усмивка. И това, че много обичаше децата. Датата не знам защо е останала в съзнанието ми. Била съм на почти 4 години.
Често си мисля и за родителите му. 30 години ходят по земята, но дали това искат. Вече са над 80 годишни.  Confused
Последния път, когато ги чух на гости им беше още една осиротяла майка. Майката на мое приятелче от детството, което иракчаните заклаха. Даже не знае дали собственото си момче погреба.  Cry Нея нямам сили да я чуя, да я видя. Преди 2 години ходих до гроба му. Шефовете му се бяха "отчели достойно". Най-красивият камък. Голяма ирония. От снимката се усмихва той. Той винаги се усмихваше.  Cry
Двете майки, събрали се да отбележат рождения ден на една от двете жени.

Идея си нямам защо в момента тези хора са съзнанието ми. Може би имам нужда да си спомня за тях. 

# 161
Рони, Рони......Какво да ти кажа....Винаги като идваме в София минаваме покрай паметника на 14-те войничета загинали на околовръстното........Ох...колко съм благодарна,че вече няма армия...Не че няма нещастни случаи,но едно зло по-малко!

Отиди на гости на тези хорица и им занеси своята усмивка...поне малък лъч светлина в живота им!

# 162
Гледах клипчето на Искрица за Калоянчо . Cry Cry CryТежко ми ,колко болка има по света .

# 163
... минаха 7 месеца без Нели  Cry

# 164
blago_blSad Hug

Времето направо лети.............

Общи условия

Активация на акаунт