Днес ми е мъчно, защото.... 2

• 28 794
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Мъчно ми е за детенцето на колегата ми . Едно невероятно ангелче със сини очички което винаги ще остане на 1 годинка. Днес стават 2 години откакто си отиде  Cry
Почивай в мир, мъничък Тото! Flowers Rose Flowers Rose

# 181
  • The new Earth
Вчера станаха два месеца,откакто моя прекрасен Калоян не е в прегръдките ми!Всеки ден ми носи все по-голяма болка и още не искам да повярвам.Никога няма да повярвам!Гледам снимките му и сякаш съм го снимала преди малко и той е тук,до мен...сякаш само да протегна ръка и ще го докосна...Но него го няма!Толкова много си го искам!
Дано наистина е вярно това,което казват хората,че там където е сега е по-добре и вече нищо не го боли!И дано продължава да усеща любовта ми...

# 182
  • София
iskrica_nadejda , Съжалявам мила.  Hug  Sad

# 183
  • София
Искрице,  истина или не дано някой ден да разберем. Може би агонията ще е по-малка, ако знаехме със сигурност. Дали...? И аз минах през тази фаза на мъката, когато отказваш да повярваш че детенце си е отишло безвъзвратно. Ох, като чета думите ти - всичките, които си писала след като Калоянчо си отиде - сякаш преживявам всичко наново, всички те ти мисли съм ги мислила. На моменти ми е адски тежко, изпитвам чувството, че съм я оставила да си отиде. Но как можех да я спра, как като бях безсилна за всичко...

Раденце, миличка, прегръщам те и съм с теб в мислите си.

# 184
  • София, "Младост 3"
Искрице, Анжелаче със сигурност там където са малките им е добре. вярвам в това.
вярвам обаче че им липсвате, но без тази болка която вие изпитвате - защото те виждат и знаят повече отколкото ни е дадено...
мила Искрице ти виждаш малкия на сън нали? и помниш сънищата...това ти е наградата за вашата близост и любов, за безкрайната ти всеотдайност
сега е изпитанието ти - да си познала тази любов и това разбирателство, нож пък малкия да го няма...трябва да издържиш на болката и да не й се поддаваш. ако Калоянчо можеше да дойде сега пир теб тук - то той би ти казал, че е време да продължиш сама и че такъв ти е пътя.
това е най-тежката част от вашето съвместно изпитание - дръж се мила майко и продължавай напред защото така ще завършиш делото ви с Калоян.

Анжелче, все искам да ти пиша...виждам как душата ти завинаги остана покрусена...мисля си, че е нормално, но също така си мисля, че част от теб страда поради безсилието ти в онзи момент. не мога да изтрия болката ти а и не искам - това е естествена болка при такава голяма загуба, но изкам да залича всякаква нездрава мисъл, че с нещо си допринесла нещата да се случат така. повярвай всеки има съдба и не можем да я променим - много рядко ни е дадено да забавим нещата...но после те идват дори с удвоена сила. ти си имала такава съдба, но и малката  е имал своята - така ви е било писано и ти нищо не си можела да промениш! нищо! знаеш че си тук да отмениш Поли - да носиш болката отредена й, но която ти си поела в акт на милосърдие. твърдо вярвам че това е причината нещата да стават така - Господ отрежда на някого нещо, но после може би размисля и вижда че няма да е по силите му да понесе толкова болка и тогава си го прибира, а неговите най-близки и любими хора поемат товара му.
повярвай направила си най-доброто и случилото се е било само за добро на малката Поли!

мили майчета, източната религия обича по друг начин - често съм чела, че част от нашите пробелми е че ние смесваме любовта с желанието да притежаваме. нашето майчино желание децата ни да са с нас е за мен естествено, но вие - на вас ви се налага да се борите с него и чрез тази борба вие можете да видите и усетите неща недостъпни за другите хора.
опитайте някой път да мислите за малките слънца без болка - пуснете хубава музика, седнете и извикайте спомените, но се опитайте в тях да вложите цялото си съзнание, че всичко случило се е е било за доброто на малките...помислете колок болка им е спестена, вярно вие я носите, но не ви ли става по-леко като знаете какво е спестено на децата ви? помислете така и ще видите, че болката е всъщност дори една радостна мислъ за свободата която са придобили дечицата ви - заплатена с вашите кървави майчини сълзи, но свобода да не страдат!

прегръщам ви и вярвам, че в сънищата и дълбоко в сърцата си вие сте заедно с мъниците и ще е така до следващата ви среща!

# 185
Искрице  Hug
Дали е истина незнам и няма как да разберем Cry НО трябва да ВЯРВЯМЕ в това

Аз ВЯРВАМ и само тази вяра ми помага да продължа напред въпреки болката и тъгата.
      ВЯРВАМ , че Калоян изпълни мисията си тук и сега е там за да получи своята награда.
      ВЯРВАМ , че всичките наши малки ангелчета са на едно прекрасно място и изживяват своето щастливо детство.
      ВЯРВАМ , че те усештат нашата любов и знает че никога няма да ги забравим.

ВЯРВАМ защото ако не е така няма да е честно Cry    

# 186
  • Sofia
Вчера станаха два месеца,откакто моя прекрасен Калоян не е в прегръдките ми!Всеки ден ми носи все по-голяма болка и още не искам да повярвам.Никога няма да повярвам!Гледам снимките му и сякаш съм го снимала преди малко и той е тук,до мен...сякаш само да протегна ръка и ще го докосна...Но него го няма!Толкова много си го искам!
Дано наистина е вярно това,което казват хората,че там където е сега е по-добре и вече нищо не го боли!И дано продължава да усеща любовта ми...

Искрице, дано да е вярно, дано!  Hug
Ако не е, наистина няма да е честно, helenapeeva...  Hug
catnadeen, за пореден път те чета и подкрепям всяка казана от теб дума!   bouquet

# 187
Искрице, Калоян ще бъде винаги в сърцето ти, в сърцата ни ... и няма как да не усеща и да не знае колко много го обичаш и колко много ти липсва ...
На по-добро място е, няма съмнение, не го боли, вече е ангелче, красиво, щастливо, малко сладко ангелче ..... Няма начин да не е така!

# 188
  • София
Наде, откъде я черпиш тази вяра и сигурност? Имах нужда от тези думи, макар да ми става и мъчно...

# 189
  • София, "Младост 3"
Наде, откъде я черпиш тази вяра и сигурност? Имах нужда от тези думи, макар да ми става и мъчно...

защото иначе ми се вижда безмислено толкова болка и тъга за нищо
не виждам ка кби било позволено да съществува нещо толкова безсмислено като смъртат ако в нея нямаше нвещо и не виждам защо трябва да се изживее нещо ако то не носи нищо...
всички велики мъдреци призовават да не тъгуваме за умрелите си и да не се плашим от смъртта - защото тя е просто преход към други светове, измерения, животи, рай...както искате го наречете
миличка Анжи, съжалявам че те натъжих, но исках да те уверя  че малката Поли е добре
виж знам че на теб ти е зле...знам, че аз също бих била като теб...има хора, като теб и мен, които не могат да пуснат нещата, не могат да приемат липсата и загубата...уви не знам как да ти помогна, но исках поне да ми повярваш че детето е добре....понякога си мисля, че може би е нужно ти да тъгуваш по този начин...че това е част от изпитанието и цената която се плаща!
важното е обаче че не се предаваш и пордължаваш! прегръщам те и спирам защото да не те нараня повече...прегръщам те и съм с теб в мислите си - ако не постоянно то съ ссигурност знам че носяя теб и историята ти с Поли с мен!
и още нещо - държиш детето си в сърцето си - то е там,у повярвай това е най-хубавото място за едно дете! ти даваш нужната топлина и любов!

# 190
Искрице, Анжелаче със сигурност там където са малките им е добре. вярвам в това.
вярвам обаче че им липсвате, но без тази болка която вие изпитвате - защото те виждат и знаят повече отколкото ни е дадено...
мила Искрице ти виждаш малкия на сън нали? и помниш сънищата...това ти е наградата за вашата близост и любов, за безкрайната ти всеотдайност
сега е изпитанието ти - да си познала тази любов и това разбирателство, нож пък малкия да го няма...трябва да издържиш на болката и да не й се поддаваш. ако Калоянчо можеше да дойде сега пир теб тук - то той би ти казал, че е време да продължиш сама и че такъв ти е пътя.
това е най-тежката част от вашето съвместно изпитание - дръж се мила майко и продължавай напред защото така ще завършиш делото ви с Калоян.

Анжелче, все искам да ти пиша...виждам как душата ти завинаги остана покрусена...мисля си, че е нормално, но също така си мисля, че част от теб страда поради безсилието ти в онзи момент. не мога да изтрия болката ти а и не искам - това е естествена болка при такава голяма загуба, но изкам да залича всякаква нездрава мисъл, че с нещо си допринесла нещата да се случат така. повярвай всеки има съдба и не можем да я променим - много рядко ни е дадено да забавим нещата...но после те идват дори с удвоена сила. ти си имала такава съдба, но и малката  е имал своята - така ви е било писано и ти нищо не си можела да промениш! нищо! знаеш че си тук да отмениш Поли - да носиш болката отредена й, но която ти си поела в акт на милосърдие. твърдо вярвам че това е причината нещата да стават така - Господ отрежда на някого нещо, но после може би размисля и вижда че няма да е по силите му да понесе толкова болка и тогава си го прибира, а неговите най-близки и любими хора поемат товара му.
повярвай направила си най-доброто и случилото се е било само за добро на малката Поли!

мили майчета, източната религия обича по друг начин - често съм чела, че част от нашите пробелми е че ние смесваме любовта с желанието да притежаваме. нашето майчино желание децата ни да са с нас е за мен естествено, но вие - на вас ви се налага да се борите с него и чрез тази борба вие можете да видите и усетите неща недостъпни за другите хора.
опитайте някой път да мислите за малките слънца без болка - пуснете хубава музика, седнете и извикайте спомените, но се опитайте в тях да вложите цялото си съзнание, че всичко случило се е е било за доброто на малките...помислете колок болка им е спестена, вярно вие я носите, но не ви ли става по-леко като знаете какво е спестено на децата ви? помислете така и ще видите, че болката е всъщност дори една радостна мислъ за свободата която са придобили дечицата ви - заплатена с вашите кървави майчини сълзи, но свобода да не страдат!

прегръщам ви и вярвам, че в сънищата и дълбоко в сърцата си вие сте заедно с мъниците и ще е така до следващата ви среща!
Всички думи,които си казала докоснаха сърцето ми, плача за всички невинни малки създания, които са си отишли от този свят, плача за бебето, което не можах да прегърна , а само зърнах за секунда, но достатъчно ми беше и ще ми е пред очите цял живот.
В думите ти има толкова много истини, БЛАГОДАРЯ ТИ , не те познавам но ти се възхищавам  bouquet

# 191
  • Mediterraneo
Мъчно ми е... За всичко прочетено ми е мъчно.

Цяла седмица стисках зъби да не рухна, но днес вече не издържах психически. Видях моя позната, която знаех, че чака внуче. Дъщеря й родила онзи ден, на 27 ноември... Зарадвах се, че всичко е минало добре, но когато се качих в колата, сълзите ми рукнаха.
Преживях отново и отново всичките си мисли и усещания от деня, в който аз също раждах на тази дата. Преди цели седем години. Сякаш е било в друг живот. И сякаш беше вчера...
Моето ангелче щеше да навърши седем години...

# 192
  • Sofia
за Влади  Flowers Rose Flowers Rose
за теб, Тарталета   bouquet
оставам безмълвна и обляна в сълзи заедно с теб  Cry

# 193
Тарталета Sad  Hug
за Влади  Flowers Rose Flowers Rose

# 194
Искрице , Hug Hugтолкова ми  е мъчно ......

Тарталета , Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт