"Нашите ФЕВРУАРСКИ бебоци в коремчетата ни правят подскоци!"

• 15 572
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Zdrawejte i ot men! Edwa uspqh da iz4eta wsi4ko i sega zaminawam za  4etirite po4iwni dni i pak 6te izpusna mnogo ne6ta, no ni6to, posle 6te nawakswam.
 4estito za hubawite nowini.
Az sum na 3D pri d-r Dimitrow w MC Femina, nqkoj 4uwal li e ne6to za nego?
 Ima hubaw magazin za bremenni w Mladost 1 zad putekite ( w Sofiq).
Leka no6t na wsi4ki do dr. sedmica

# 106
Изабелита честита ти кукла! Heart Eyes Мен ако питаш слагай линкове и към имена и към библиотеката на кърмаческия, може и към Биберон да добавиш, както и на Ла Лече Лига България сайта ,  този е много добър Peace
kikaM  добре дошла сред нас! Красива и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Ефросина весело изкарване и ползотворна почивка!
Отиде си лятото момичета, тази вечер както си бяхме навън и изведнъж задуха студен вятър, иде дъжд и студ. Не че няма да има малко циганско лято ама свършиха жегите.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 01:55 от Мери

# 107
Честит празник на всички! А на тези като мен, дето ще работят и днес  newsm45

# 108
  • Варна
Puhka   и аз съм на работа, не си сама в мъката  Confused Но аз съм свикнала понеже съм в туризма.Честит празник и от мен!
Честита щерка на  izabella  Каквото и да сложиш отпред е супер и полезно Wink
Добре дошла на kikaM   и лека бременност!
ephrossina denil   приятни пътувания!
За имената ние бяхме говорили преди още да забременея. Мъжът ми е Николай, баща му също, дядо му Никола и т.н. луда семейна традиция.Аз по принцип не обичам деца кръстени на майката или бащата, ама "милото" като каза как си мечтаело един ден да има син със неговите имена ( в случая ще имат съвсем еднакви и трите имена  Crazy ) ми се разтопи сърцето  Heart Eyes И се разбрахме бог да реши, ако е момче ще е Николай, ако е момиченце решавам аз  Smile И ето на за сега все момченце ни обещават Wink Решила съм към 8 мия месец да си реша едно женско има за всеки случай  Party Може пък Полина като моето newsm62

# 109
  • Варна
Момичета здр и от мен. Вшера ходих на кардиолог заради "пролапс на митралната клапа" и засега всичко е ОК. Ще трявда др седмица да отида и на ехокардиография за по сигурно но за сега съм пушка Party.
Вие колко мн сте изписали по темата................ newsm09. Браво на вас.
Днес във Варна така валиииииииии и аз съм на работа в почивните дни. Ех какво да се прави ще избутам и тази седмичка.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 09:43 от Milagros

# 110
Здравейте момичета,
по темата с имената - не сме мислили още, има време , а и още не знаем за момче или за момиче да измисляме  Joy.
kikaM добре дошла  Hug

gotika80 бях обещала да кажа какви са 2-та неща, който са на изследването за БХС. Докторката ми каза, че първото - S-AFP са алфа-фетопротеини, а второто -S-b-hCG - бета ЧХГ- -хормон на бременноста, разбрах само, че са ми наред. Но проверих в нета и намерих това:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/651/68/ - дано съм помогнала /макар и с ограничена информация   Blush/ В тази статия пише и за някакъв трети хормон- нЕЗ- но на моето изследване такова чудо няма  #Crazy   
http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=print&sid=209 , а тук пише повече за ЧХГ

Момичета пожелавам ви приятни почивни дни! За тези, които са на работа приятна и лека работа!  Hug

# 111
Аааа да ви успокоя и аз еработя днес Laughing
Сега момичета помагайте, че нещо сам се побаркала и не знам да плача ли или да се смея: Вчера бях на фетална при Балев: бебето е добре много се въртя; развива се чудесно за 18г.с. ShockedАз съм в 16???? Сега пълно пояснение: бебо ми е някакъв късметлия колкото пъти съм ходила при док. винаги го гледа и до сега всичко беше наред: развиваше се по график. Миналата седмица излезе вместо в 15 в 16г.с. и док вика няма страшно ехо може да даде разлика до 6 дни и като ги върна става ок. Е добре ама вчера Балев като каза 18 седмица вече се притесних и тои ми вика не може да се развива по-бързо просто си забременяла по-рано. Е да ама не: 1. аз много добре знам кога съм забременяла; 2. Първите 3 ехографа трябва да са сбъркали???? Много се тревожа Cry. Знам че хората се радват като растат бебетата, ама моето много изведнъж дръпна напред??? Ами то ако така я караме аз може и на 24. 01 да родя hahaha. Повече ме тревожи да не е много голямо бебето че искам нормално да раждам...не ща да ме режат. Уф не знам защо се тревожа ама...
айде приятна почивка момичета и добре дошла в отбора на kikaM   bouquet
Ааа и май ще е момиче малкото човече, но беше яхнало пъпната връв и не е много сигурно.

# 112
  • Варна
и на мен ми казаха в 13 г.с. че ще е момиче но ще видим на следващия видеозон към 20 г.с. Мъж ми вече се нави на момиченце но каквото и да е -ще си го обичкаме

# 113
  • ВАРНА
                                          Честит празник на всички!
На тези, които работят през почивните дни наистина им съчувствам. Знам какво е, до скоро и аз бях така.
kikaM, добре дошла при нас!  welcome
ephrossina, дано си изкарате весело на почивката. Нали знаеш времето не е най-важното. Wink
Milagros, стискаме ти палци да си все така добре. Вярвай, че ще бъдеш.  Peace

# 114
Здравейте, мамчета..... Честит празник ....
Добре дошла на kikaM .....
Честито на всички майчета сразбрали цвета на щъркелчетата си....
Аз да се похваля, че днес си взехме детско креватче....И тъй като е от роднини и е втора ръка ще го постегнем, сглобим и ще ви го пратя. Много му се радвам нищо, че е още на табли, решетки и чекмеджета... Embarassed
Ние именца сме си харесали, ама са само женски.... Решили сме на свекърва ми и на баба ми да го кръстим....Ама ако е момче тогава ще е голямата дилема, че не можем да стигнем до единодушие с таткото за мъжко именце, а и не сме се замисляли много... Hug

# 115
  • Варна
аз мн се бях харесала име за момче но сега като ми казах че може да е момиче съм шах и мат newsm12

# 116
Здравейте! Аз спах много тази нощ за първи път от много време!
 Party
 Grinning Grinning Grinning
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 12:21 от alina_si

# 117
Здравейте и от мен!
Явно има доста работещи като мен през почивните дни, но какво да се прави и аз съм в туризма и така ще е до края на октомври- с 1 почивен ден.
Добре дошли на  новите момичета.
Ефросина приятно прекарване в Гръция.
И мен миналата седмица като ме гледаха на ехото казаха 14 г.с., а реално бях 16, ама казаха , че било нормално newsm78

# 118
Здравейте! Grinning
Честит празник!
И аз се причислявам към кандидатките за бебче февруарче baby_neutral! На мен ми определиха термин 13 февруари. Успех на всички!

# 119
  • ВАРНА
Kot здравей!   bouquet Добре дошла и леко бременеене.

Общи условия

Активация на акаунт