"Нашите ФЕВРУАРСКИ бебоци в коремчетата ни правят подскоци!"

• 15 954
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета!

Ето един сайт с много полезни линкове - http://www.bremennost.startirai.com/

# 91
Здравейте момичета,сега се връщам от преглед и бързам да се похваля.Видях си малкото МОМИЧЕНЦЕ ,
развива се добре,всичко и е в норма  Peace и това много ме зарадва.
Честито и на другите видели пола на бебчетата си  и получилите добри резултати от изследвания   bouquet

А да ви питам нещо...на вашите татковци пораснаха ли им и на тях коремчета?
Защото вкъщи бременният засега е той  hahaha  hahaha  hahaha

Naughty Нашият татко е спортист,и корема му е безупречен.Той е моята гордост !
Сенди къде учиш ти,че и аз май на 15 почвам.Може и да сме заедно някъде  newsm78
Желая лек ден на всички   bouquet

# 92
  • София
Момичета, сайта нещо не се отваря - ще пробвам пак да го пусна - http://www.bremennost.startirai.com/

izabella , честита принцеса!

Доскоро   bouquet

# 93
izabella 3 курс съм в Европейския колеж а ти?  Heart Eyes
Нашия тати като разбра хубавата новина и отказа цигарите от там нататък качва килограми повече от мен, преди не закусваше а само кафета и цигарки сега прясно мляко с мюсли а бе изобщо бременеем заедно  Whistling
Момичета мислили ли сте за имена на малките човечета  Flutter

# 94
Аха, да, имаме си вече две имена - розово и синичко, понеже не си знаем щъркелчето. Ако е момиченце ще е Цвета, а ако е момченце - Калоян. Цветанка се казваше покойната ми баба. Беше невероятен човек и я обожавах. Имахме страхотна връзка с нея и като гледам с годините май все повече заприличвам на нея по характер във всяко едно отношение, което ме радва, защото бях по-ръбеста и инатеста преди. От нея съм се научила на всичко - да готвя, да плета, да шия. А Калоян е името, което измисли мъжът ми и много си го харесвам. Така баба му и дядо му ще се радват, че им е взело буквичката "К", а в превод означава "хубав Иван" - така се казваше баща ми, който почина преди два месеца. Много си ги харесвам имената и едното от двете със сигурност ще влезе в употреба.

# 95
  • ВАРНА
Нашия тати като разбра хубавата новина и отказа цигарите ...

Браво на него. Нашият пък още се опъва и не иска да ги отказва. Току що  му обяснявах /за пореден път/, че много ме дразнят тия цигари. Бях го изгонила да пуши на терасата, но от както сме с две РС-та в различни стаи се опитва да минава метър и да си пуши пред компа, което много ме дразни, но.... и с това ще се преборим /надявам се/.

Относно имена за бебо, имаме си нещо в предвид, но конкретни не сме избрали, а и пола не знаем още. Има достатъчно време и това ще измислим. Wink

# 96
Бургаски мами, на 16ти ми е удобно по всяко време. От вас остава да измислите къде, че аз още не се ориентирам много тук в града....
За именцата-имам си 2 женски-Карина или Киара ( умишлено са с италианско звучене, нали бебчето го направихме там), а ако е мъж ще е Крис.

# 97
И аз  Laughing

zvezdobroyka Благодаря  Hug

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 21:01 от izabella

# 98
И аз  Laughing
Сега ако седим и на един чин  hahaha, отивам на лични  Joy
А за имената наистина питам с цел  Crazy, свекърва ми се казва Анка и искам живот и здраве детенце да носи нейното име, заслужава го. За момиченце Аника, нооо за момченце все още си нямаме. Та ми е любопитно вие какви имена сте си приготвили  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 18:04 от Сенди

# 99
 Simple SmileЗдравейте момичета имам момченце на 2 години и 9 месеца, а края на февруари началото на март очаквам и своето второ дете очаквам, че взаймно ще си бъдем полезни със ценни майчини съвети и морална подкрепа.До скоро писане. Simple Smile

# 100
  • София
KikaM, добре дошла сред нас Hug!
Относно имената, ние постигнахме консенсус на Анна и Боян:). Първото условие беше да е на голям светец (Св. Анна и Богоявление-Йордановден). После мислехме да звучи добре на галено и да се връзва с презимето и фамилията. Така че сега сме готови, за каквото и да дойде Grinning!
Аз да ви кажа чао и до скоро, че ще заминаваме на море (то пък и едно време улучихме #Cussing out...дано в Гърция е по-добре..на това разчитам). Утре ще тичаме по задачи и ще приготвяме багажи, така че няма да съм интерактивна:)). Надявам се да смогна да ви изчета след като се върна на 17-ти:)! Пожелавам само хубави новини за всички, които ги очакват все още! Пазете се!

# 101
Добре дошла kikaM! Лека и хубава бременност и сладко момиченце февруари.
 Hug Hug Hug

# 102
kikaM добре дошла сред нас и леко бременеене  Hug
Ако искаш кажи кога ти е термина и ще те впишем в нашия
късметлийски списък на 1-ва стр.
ephrossina приятно прекарване ви пожелавам.Дано ви е хубаво и времето   bouquet
Аз за име още нищо немога да кажа,по-нататък ще го обсъждаме май,но си имам едно женско име което много
ми харесва и ми е любимо... Flutter ако постигнем консенсус и изберем него ще съм много доволна.
Ако искате на 1-ва стр. да сложа някои линкове за имена и за кърменето и ако кажете и вие още нещо което сте открили?

# 103
Здравейте,
ephrossina много красива булка си. Желая ти цялото щастие на света. Весело изкарване в Гърция.
Добре дошли на новите мами  bouquet

Аз имам доста да чета, бяхме за няколко дни на вилата ни. Темата е безупречна. Поздравления!

# 104
  • София
Здравейте и от мен.
Да не спите вече. Аз пак ще работя, но вие си почивайте.

Поздравления за хубавите резултати и новите щъркелчета. Хайде другите да наваксват с моми, че нашите ергени кой ще задяват след години  Joy

Цунки и гунки по тумбачетата

Общи условия

Активация на акаунт