Днес с Мишел се разходихме в центъра на града - децата бяха празнично облечени, с букети с цветя и въобще беше много приятно за окото.
Иси, не си ме разбрала, това не е моя теория. Просто преразказах какво прочетох във френските сайтове и форуми, защото бях обещала да дам информация какво се прави по въпроса в тази страна. Някои момичета споделиха, че се притесняват, защото все още не са забелили, та затова. Целта беше да ги успокоя, че по всяка вероятност с нищо не са закъснели. А вашият случай е изключение, за което между другото също пишеше. Естествено, че ако има проблем, няма да стоиш и да гледаш какво ще стане и лекарят ще трябва да се намеси. В една статия даваха примери и за инциденти станали при забелването от майката и от описанията и мен ме заболя. Та главно заради това реших, че ако няма проблем, въобще няма да пипам и няма да давам на никой да пипа. Защото явно много лекари смятат, че всъщност насилственото забелване води до вторична фимоза (така я наричат) и до инфекции. А природата по принцип всичко е предвидила и тези 4 процента отклонения не са причина да се втурваме да правим каквото и да било. Дано съм била по-ясна.
А тези които са забелили и нещата са нормални, просто няма какво повече да го мислят и толкова.
За температура давам ефералган свещичка ако мине 38,5. Преди това нищо не правя, освен да разсъблека детето, евентуално да го изкъпя в малко по-хладка вода и да го наблюдавам.

,смятам,че тука сме предимно за да се разтоварваме и кой какво казал не се впечатлявам чак толкова,в крайна сметка сме достатъчно големи и отговорни хора за да си носим последствията от решенията които взимаме.Аз лично в доста случаи действам спонтанно,дори преди това да съм имала други виждания по въпроса,като например да се омъжа на няма и 18,да имам 3 деца,да тръгна на работа когато съм мислила,че няма да го направя поне още две години и рядко ме интересува какво ще кажат хората 

/, важното е лаф да става, време да минава... но не всички сме така.
Подкрепям с 5 ръце всички майки, които почнаха работа