Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Какви са причините за гаденето по време на бременност?
Какви са препоръките за облекло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са причините за гаденето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за облекло по време на бременност?
-
Какво представлява ЖК и кога започва да се води?
-
Какво представлява нухалната транслуценция и кога се прави?

Аз ходих в медицински център Лора за изследванията и съм много доволна, отидох в 8 сутринта и минах за 5 минути, като казаха че същия ден след 4 резултатите са готови, само че мъжа ми неможа да се освободи от работа да отиде да ги вземе и затова днес ги е взел. Иначе всичи изследвания минават през здравната каса и платих 1.80 потребителска такса нищо друго. Мисля да си правя и за токсо на същото място, казаха че е 23 лева тъй като то е индивидуално изследване и няма нищо общо с кръвните и тн които се правят в началото. И са прави де 
,
В момента ям един път на ден, боря се да пия по литър вода на ден и това е. Ама май и едното ядене ще тръгна да го спестявам
Мерси момичета за идеята за сините сливи, но за съжаление аз сини сливи не трябва да ям (с един бъбрек съм, а синята боя е силен токсин и много натоварва бъбреците), таз вечер пак ще взимам Дуфалак явно 
, а ако не пия кафе след обед ме боли глава, май ще трябва постепенно да го спра