Хич не ни е зле на БУРГАСкото море (34)

• 17 595
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Моля, пак заповядай:> Много поздрави на Камелия да пратиш :>

# 136
Добърр ви ден и от мен!
Някой утре ще ходи ли на лекцията?
И имам още едно питане. Някой знае ли в Бургас къде изкупуват мебели втора употреба, че имаме два дивана и се чудим какво да ги правим.
Лек ден на всички.

# 137
Здравейте, мами! Аз съм от новообебилите се, не съм писала при вас.
Имам молба:Ако някоя от вас е виждала, таблетки за студена стерилизация на Chicco, моля да ми каже, от една седмица търсим безрезултатно с мъжо, по всяка аптека и детски магазин, за който се сетим и нищо.А с това изваряване не е работа, малката е изцяло на АМ и ми се спира тока, докато направя млякото.
Много благодаря.

# 138
  • Бургас
а каква беше темата  newsm78

Моля, пак заповядай:> Много поздрави на Камелия да пратиш :>
Ми пратих ама тя не се сети за кого става въпрос  Embarassed Rolling Eyes

Ако някоя от вас е виждала, таблетки за студена стерилизация на Chicco[/b], моля да ми каже, от една седмица търсим безрезултатно с мъжо, по всяка аптека и детски магазин, за който се сетим и нищо.
Ами просто си поръчваш от интернет магазина където си ги видяла. И аз търсих безрезултатно торбички за замразяване на кърма, а те горките не са и чували за такова нещо и си поръчах от ДаНет-а. За два дена ми ги доставиха. Няма смисъл да си губиш времето да обикаляш и да търсиш.  Peace

# 139
Моля ви, препоръчайте ми добър дерматолог за сина ми.

# 140
Добре дошли на всички нови мами!
Аз таблетки за стерилизация ползвах само когато ходихме някъде иначе си ползвах разтвора на чико, струваше ми се по удобен. Няма разлика между него и таблетките.
Дерматолог не мога да препоръчам, аз ги обиколих всичките малката като беше на месеци и накрая педиатър ни реши проблема.

# 141
И аз така си мислех Close То какви ли вобще добри специалисти има в Бургас. Сега в София ще трябва да търся #Cussing out

# 142
момичета искрено ви благодаря за пожеланията по повод рожденния ми ден аз рядко влизам сега лятото по простата при4ина 4е малко  се задържаме в града но ви чета винаги когато имам възможност.Трябва да си спртнем една срещичка скоро ние с рени излизаме тук в градинката на Братя Миладинови но тези дни се каним и към морската да се домъкним. newsm03

# 143
Момичета аз пък искам да ви попитам има ли някой от вас от Търговище? Ваши познати или да има някой скоро път към Търговище?

# 144
за лекцията ще се опитам да отида, на не съм сигурна - зависи малчо дали ще ми разреши  Grinning
мебели втора употреба съм мяркала, че има по фердинандова, но незная дали изкупуват или ги внася от някъде

# 145
а каква беше темата  newsm78
12. 09. 2007 г. – 09.30 ч. в пицария Jersey, (ул. “Вардар” 27), до новия БСУ – Д-р Милка Жижанова – Милушева, диетолог, експерт в списание “9 месеца”, ще представи темата “Хранене при бременната и кърмачката при алергични проблеми.”
Имам молба:Ако някоя от вас е виждала, таблетки за студена стерилизация на Chicco, моля да ми каже, от една седмица търсим безрезултатно с мъжо, по всяка аптека и детски магазин, за който се сетим и нищо.
A на Пикадили на Хиполенда проверихте ли. Струва ми се че там съм виждала.

# 146
за мебели втора употреба има на патриарх евтимий,като завиеш от сливница към патриарха в посока билковата

# 147
  • България
хелерина, сирена, кога ходите в градинката ?  И вчера и днес ви търсих, ама ви няма  Laughing Сигурно не съм ви нацелила, то аз само преминавам и търча по задачи де, ама се оглеждам  Wink
нуна, добре завърнала се във форума  Hug По - често да даваш отчет  Laughing

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 19:42 от Reny27

# 148
вчера и днес към един излизахме и към 5 се прибрахме  Grinning и ние се оглеждаме, ама те  няма  Simple Smile

# 149
Добре дошли на mama Jijina и elissee    Peace

Ламарина и аз за един дерматит обикалях града, накрая Калудова ми оправи детето  Peace
Ако имаш възможност наистина отивай в София

Днес бях на родителска среща, че 15-ти дойде  ooooh! ужас  Whistling
Не знам защо но много ме натоварват такива мероприятия, хич не ги обичам...

Общи условия

Активация на акаунт