Хич не ни е зле на БУРГАСкото море (34)

• 17 591
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Честито на всички празнуващи днес!

# 121
Добрутро ...

# 122
  • вкъщи
благодаря ви моми4ета за пожеланията!
много ни развълнувахте,особено картинките грабнаха окото на каката.рождения ден мина супеееееееееер.много сме доволни от детския клуб и аниматорките.догодина пак там.наистина се постараха купона да е на ниво,а рождени4ката да се по4увства като принцеса.поздравявам ги!

# 123
добро утро Hug
мами препоръчайте ми добър хомеопат в бургас

какво става със срещата - ще има ли тази седмица

# 124
Добро утро и от мен! И спорна дългааааааааааааааа седмица на работещите мами! Особено след като свикнахме да лентяйстваме мн ще е спорна ами айде поне да е лека. А на тия, които са се отдали на бебоците си повече срещички и разходки и да се наслаждават на всеки миг прекаран с бебо.
Мими, за добри хомеопати се спрягат д-р Ферфелиева и д-р Жукло. Аз поне съм се спряла май на втората и сериозно вече се замислям да заведа Дени при нея, че така с тоя болести и АБ не е работа. След като вече 5ти ден пием АБ носът ни още тече, а на вс отгоре се и посрахме от него и получихме едно мн силно подсечено дупе, дето сега се чудя как да оправям.

# 125
  • Бургас
Вале ми много съм доволна тогава от 3Д-то и снимките хубеви и клипчета си имам и половината преглед ми е записан на диск  Simple Smile

Аз снощи че и днес си имам едни приключения с едната гърда  ooooh! след като я изцедих прилежно и така започна да ме болиииииии  #Crazy все едно не е моята, после установих че и температура съм вдигнала и операцията почна да ме боли и за капак едно главоболие. Днес само гърдата ме боли  newsm78

# 126
Честит рожден ден, Теди!
Честит празник, Марианамама!
Нека расте много здрава, умерено палава, любознателна и щастлива малката ти принцеса!

# 127
Здравейте и от мен!!

Марти май ще проспи хубавото време за разходка ...
Като гледам никой не ми е препоръчал педиатъра си ... То май всичко е относително и зависи от настроението им за работа  #Cussing out. И на Марти му изписаха АБ, презастраховане за 4-те поч. дни /имаше 38.4 и зачервено гърло/ , но не съм му го давала. Свалихме Т с нурофен и панадол и пие чай от лайка за гърлото. Та продължавам да се интересувам дали има поне един свестен детски лекар тук ...

# 128
# 129
Ми Гале как да ти препоръчам педи, като и на нас при същите обстоятелства като ваще ни изписаха АБ, ама аз направих грешката да ги дам, за разлика от теб

# 130
  • Бургас
За добър хомеопат в Бургас ще ви препоръчам д-р Валентин Вълков, кабинета му е в Славейков. Непрекъснато има деца  при него, от най-малки бебета до големи деца и възрастни, разбира се. И е много свестен човек.

# 131
За хомеопат на първо място слагам Джокло, защото имам лични впечатления, за този Вълков съм чувала и за него хубави неща само, кабинетът му е в Славейков в 65бл. 1вх. Шушонче за гърдите си вземи да пиеш Лецитин, преди да се цедиш горещ душ на гърдите, след като се изцедиш студен компрес и ще се оправиш.

# 132
  • Бургас
Мегата ами пия един лецитин ама аптекарката ме предупреди да не съм си прехранила мозъка и аз от два дни не съм пила и ей на беля. мерси за съвета   bouquet

# 133
  • Бургас
Запис
Бихте ли ме включили в списъка на бургаските майки?
Багодаря! Heart Eyes

# 134
Привет и ат мен!
За педиатър аз имам скромни налюдения,но по ЗК съм записала Миро при д-р Таня Димитрова,не е лоша жената,но все не и стига времето и ни претупва ми се струва,то ние сме ходили два пъти де!Иначе си го водя малкия и при д-р Стилияна Томова-ей страхотна е, и вкъщи идва два пъти,като единия път стоя до 24 часа,докато не му преминаха коликите и не го приспа,много е нежна и внимателна и в кабинета и ходихме, абе доволна съм и и имам доверие,но си ходим на частно при нея!
Херелинка,лекцията на "9 месеца" е на 12.09-сряда от 09.30 часа!Хайде утре пак на кафе в градинката!
Лека нощ и приятни сънища на всички!

Общи условия

Активация на акаунт