Хич не ни е зле на БУРГАСкото море (34)

• 17 604
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
 JoyРени, много е забавно това и аз естествено го прочетох до края, въпреки че продължението беше само за мъжете  Mr. Green

# 211
  • По света и У нас
Рени много е сладурско  Laughing .... ами моят сега като не се оправя много-много с английския  newsm78, какво ли ще разбере  Mr. Green

Честито на всички именници и празнуващи    smile3525

# 212
И аз докрая четох,ми нали сме си любопитки!!!? Laughing

# 213
Аз имам имен ден,ама всяка година ми го провалят-миналата правих лютеница,а тази мъжо закъсня от работа и на мен ми се спи вече!А и покрай малкия и аз се сетих късно че имам празник,чак когата мама ми се обади да ми честити! Mr. Green
Чувствайте се почерпени макар и късно!

# 214
Криси, защо не каза, че имаш имен ден! аз въобще не знаех, че днес има именници  Embarassed

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА МАЛКИЯ МИРОСЛАВЧО!  bouquet

# 215
Ха ето и мен най- сетне с нет. Simple Smile
Поздрави от Монреал. Всичко в наред, пътуването беше екстра, Маги се държа отлично. Simple Smile
Вече ще ви навестявам по- често.

# 216
  • България
Верииии,  Hug много се радвам, че всичко е наред и че  имаш възможност да пишеш  Grinning

# 217
Ха ето и мен най- сетне с нет. Simple Smile
Поздрави от Монреал. Всичко в наред, пътуването беше екстра, Маги се държа отлично. Simple Smile
Вече ще ви навестявам по- често.

Брееее Браво Вери за бързото оправяне! Я разкажи по-подробно как сте там? Къде сте по точно сега и т.н Влизаш ли вече в скайп?

Sirenna, Честит ти Имен Ден и от мен!   bouquet
Но аз незнам всъщност как е истинското ти име, предполагам и повечето тук! Ще разбулиш ли тайната?!!! Heart Eyes

Моята кака се казва Красимира и вчера също имаше имен ден, но не го празнува с гости и т.н, а вкъщи семейно само! Мисля, че е въпрос на преценката на именника!

# 218
Дам, влизам в скайп-а. Simple Smile Викам там по- подробно. Като цяло съм доволна засега, забележки нямам. Simple Smile
Айде лягам си аз, че тук е 2ч сутринта.

# 219
Ехе Вери добре дошла Hug

# 220
Привет Вери!

# 221
  • Бургас
Момичета от Славейков, имате ли вода? Към 8ч. тази сутрин спря водата, авария ли има Thinking

# 222
  • Бургас
Верче ,здрасти   Hug    Радвам се,че сте добре и пътуването е минало благополучно.

Ние започнахме да се местим и може да липсвам,но ако се случим активни ще ти пиша Simple Smile

# 223
Миленикаот1 до 20 blok , 68, 75няма да имат вода до 17ч така казаха снощи по някви бургаски новини имаше и още 5-6 блока ама не ги запомних

# 224
  • Бургас
Миленикаот1 до 20 blok , 68, 75няма да имат вода до 17ч така казаха снощи по някви бургаски новини имаше и още 5-6 блока ама не ги запомних

Кой да слуша новините Crossing Arms Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт