Хич не ни е зле на БУРГАСкото море (34)

• 17 584
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Здрасти Вери. Радвам се че всичко е минало благополучно. Браво на малката хубавица. Лъвът си е лъв.  Heart Eyes

# 226
  • По света и У нас
Верии, добре се завърнала във Форума  Hug и много целувки  Heart Eyes от нас на Монреал!

Миленикаот1 до 20 blok , 68, 75няма да имат вода до 17ч така казаха снощи по някви бургаски новини имаше и още 5-6 блока ама не ги запомних

Да, а ВИК-ато нещо се ослушва за информация  Thinking

А ние да си кажем  Mr. Green, от Бургаската Тема за благотворителност ще събираме учебни помагала за предучилищната група в Дома в Средец /16-17 дечица/, всеки които има желание и възможност да участва е  Hug Сборният пункт за материалите е при Amelia

иииии Спорен и Усмихнат Ден на Всички ученици  Heart Eyes

# 227
Честит Първи Учебен Ден на всички ученичета!

Цитат
sneji20, сладкарски бои знам че има на две места.
Едното е на сладкарската борса /намира се до сградата за Елкабел, но тя е в доста голяма разфасовка, така че ако решиш да взимаш, особено синя свиркай, ако искаш да си я поделим  / Само да знаеш, че трябва предварително да си поръчаш да ти я доставят, защото не държали налични.
Другото място, откъдето съм купувала сладкарски бои е едно малко магазинче за кафе и др. , което се намира след кръстовището на Сан Стефано и Демокрация, като тръгнеш в посока към Морската градина, отдясно, след около 100-200м. Константин Величков се казва улицата. Там обаче нямат синя. Имаха жълта, червена, карамел и зелена. Дано да съм ти била полезна.
Irra, ония ден като се събирахме на Мърфито преди това отидох да видя това магазинче за кафе. Намерих го, но ми казаха че никога не са имали боя за сладки, а само по Великден боя за яйца!
Та нямаха за съжаление, но може би не става въпрос за същото магазинче! Това се намира точно зад краставицата , до едно детска градина!
А Константин Величков е улицата, която е продължение на Сан Стефано, в посока морската!
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=d8918f5fd3e5c7dc5e85284c104dab … p;ix=45&iy=36
Всъщност сега виждам, че улицата на която съм била е Плиска и магазинчето се намираше между Венелин и Ив. Богоров!

Момичета все още си търся боя за сладки /особено зелена и синя/. Дори и за яйца търся, ако става и за сладки!

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 12:54 от sneji20

# 228
  • Бургас
Момичета,понеже съм бременна,а ми се появиха болки в корема/имам проблемни бъбреци/,може ли да ме посъветвате за гинеколог,който да работи и в Неделя.Ако може да ми кажете името и местонахождението,ще ви бъда много благодарна.Засега съм пила но-шпа,консултирах се с лекар,но искам да ме видят и на ехо дали всичко е наред.Днес татито е на работа и не може да ме закара.

# 229
iliqna22в света софия имат дежурни ама повече нищо не мога да ти кажа за съжаление
Ето ти тел на регистратурата 845083 или845081
и да се оправяш бързо

# 230
Ха ето и мен най- сетне с нет. Simple Smile
Поздрави от Монреал. Всичко в наред, пътуването беше екстра, Маги се държа отлично. Simple Smile
Вече ще ви навестявам по- често.

Брееее Браво Вери за бързото оправяне! Я разкажи по-подробно как сте там? Къде сте по точно сега и т.н Влизаш ли вече в скайп?

Sirenna, Честит ти Имен Ден и от мен!   bouquet
Но аз незнам всъщност как е истинското ти име, предполагам и повечето тук! Ще разбулиш ли тайната?!!! Heart Eyes

Моята кака се казва Красимира и вчера също имаше имен ден, но не го празнува с гости и т.н, а вкъщи семейно само! Мисля, че е въпрос на преценката на именника!

Херелинка,Снежи мерси за поздравленията!Името ми е Кристина!!!
Херка и аз мила забравих,за това не казах иначе щях и да почерпя,но тази седмица ще се реванширам като излезнем пак!

# 231
Здравейте, момичета! Виждам, че повечето от вас са минали през неспокойния път на бременността и  са наясно с условията в бургаското родилно. От няколко дни в къщи се води спор къде да раждам. Мъжа ми е категоричен, че няма да даде на бургаските лекари пари и е ЗА Сливен, а свекито току-що ме разрева като заяви, че е категорично против "някаква си болница в Сливен". Знам, че имам време и затова искам да чуя и вашето мнение. Термина ми е за февруари и единствено времето ме притеснява и това как с бебе се пътува...Иначе съм решила да раждам секцио и проблеми "изтекли води по пътя" не ме тревожи
Незнам, много съм объркана и нямам идея какво да правя.. Tired

# 232
ами аз съвсем наскоро бях там и положението не е толкова лошо, колкото е описвано в стари теми във форума. е, не е хотел 5 звезди и е добре да четеш много за кърменето, защото не ти обясняват, а ако питаш ти отговарят с 1 изречение.
в Сливен се чудех дали да не ходя, но разбрах, че нямат кувиози , а и по-сложните случаи /недай си Боже, ама всичко става/ ги пращат в Бургас. ако искаш да раждаш в друг град, според мен е по-добре да се насочиш към Варна.

# 233
не е възможно да нямат кувьози в Сливен. там има две частни болници и едно държавно родилно все пак.
Но от прочетеното и споделено от мои приятелки, и Сливен, и Варна са достатъчно добри варианти.
Свеки да си гледа нейния корем. Няма тя да ражда, я, извинявам се за отношението.

# 234
  • На морето!
yzida,наистина доста се преувеличава за лошите условия в Родилно отделение.Е,вярно,не е като в клиниката на Мазнейкова,но за 3 дни/седмица най-много/ се изтрайва.сп.9 месеца провежда една инициатива "Отворени врати".Виж в списанието или се обади в кабинета на д-р Георгиев да разбереш повече инфо.Мисля,че сега през септември пак има посещение на болницата-развеждат бременните жени в родилна зала,следродилна,патология...обясняват кое какво е и къде какво се случва.Според мен е много полезно,обади се да се запишеш ако искаш Wink
Колкото до Сливен,болница Вита,по-добре не ходи там.Повечето лекари в Б-с-Калчева,Гамишев,Драгнева предупреждават да не се ходи там,няма дабри специалисти,а кувьози изцяло липсват.В окръжното болница има 2,но момичетата които са раждали там са с предимство/в боницата/,а ако не дай Боже стане нещо сериозно пращат бебето и родилката в Бургас.Това го знам от "вътрешна" информация.
АГ или Майчин дом във Варна са много добри варианти  Wink

# 235
  • България
Добро утро  Hug
yzida, момичетата вече са те посъветвали. Аз също раждах в Бургас - без уговорки и без да плащам нищо на никой. Условията наистина не са добри - мръсно е и има хлебарки, в банята е много мизерно ( поне в стаята , в която бях ). За отношението просто не искам да коментирам, но както са ти казали вече за няколко дни се издържа. Още повече , че малката беше от самото начало при мен и много си я гушках  Heart Eyes , така че по-скоро имам мили спомени от Бургаското родилно и пак бих родила тук. Но ти сама ще си прецениш,още повече , че ще раждаш със секцио и сигурно ще си избираш лекар. Една приятелка ражда в Сливен (секцио) и е много доволна като цяло от отношението на всички там. Каза , че не  е плащала също на никой.
а свекито току-що ме разрева като заяви, че е категорично против "някаква си болница в Сливен".
Ей т,ва и аз не мога да го разбера.  Защо й позволяваш  да е "за " или "против" нещо , което изобщо не е нейна работа.........я  я превъзпитай малко  Mr. Green

# 236
Благодаря ви, момичета. Продължавам с умуването...До февруари имам време..
Лек и слънчев ден на всички!

# 237
Здравейте!
 Grinning
Аз почти не съм писала,но ви чета от време на време  Grinning
Искам да попитам скоро ще има ли среща,че много ми се иска вече да дойдем и ние с малката  Grinning Да се запознаем  Grinning

# 238
ВЕРИ Привет   bouquet
радвам се за вас, късмет и успех - и да ни навестяваш пак  Hug

Мис КаприЗ Добре дошла   bouquet

да се отчета и аз...
до сега подвързвах учебници и тетрадки  Tired имам и за утре ...
този уикенд - голяма лудница при мен и нищо не усетих от почивката  Rolling Eyes

yzida, след две раждания ще ти кажа, че напук на хлебарките и мръсотията /особено в тоалетните/ и трети път да раждам в Бургас ще е. Не мога да си позволя да рискувам. Дори и на 30км. НЕ тръгвам !!! Понякога всяка секунда може е фатална. Друг е въпроса, ако можеш да си позволиш да си месец-два в София или Варна и там да чакаш

# 239
  • там някъде...
Добро утро от мен !!!!

Вече съм на линия с бебо и ще съм по активна...нямах време да ви изчета до сега ама по-късно ще се справя и с тази задача.
Кажете къде ходите на разходки, че ние вече излизаме и ни се разхожда много... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт