Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 574
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Я,къде били сте ,значи Crazy.....то нали знаете,че аз рядко зацепвам каква е причината никойда не пише в старата тема/и като не ми излиза в новите отговори,все си викам-явно не им се пише/.....Ама ,видях,че макар и доста време отлежавала-темата е страхотна....Олче,тия фръцкащи се жирафи и ми осигуриха почти 10 минути  лично време за кафенце одиви....е,сега трябва да бърша монитора,че се опитваше да ги "излови" Ивчото,ама това да е......та,МЕРСИ  bouquet,исках да кажа,ама нали знаеш-немога накратко Embarassed/
Честита годишнина на Иночка-дано още много години да се обичат и уважават.....и да се радват на страхотните си дечица......пък ако на мама и остане време от работа,може и да потретят...че явно са учелили сполучлива рецепта Mr. Green...За снимката -без коментар съм Peace...но имам въпрос-ще да си била доста младичка като си се прежалила Thinking........и явно мъжът ти е имал причина да бърза да те вземе Laughing....
Благодаря Ви за милите думи за батковите "неволи"......аз все се притеснявам,че ви занимавам и с неговите проблеми/ама да си призная във февруарската 2004 отдавна само прах събира и паяжини се подмятат/...но пък и се надявам,че така поне донякъде ще сте подготвени за бъдещи проблеми-та при него нещата почват да поулягат...съвсем без плач и мрънкане няма да се мине....важното е,че му харесва в градината,и иска да ходи/ама с мама и Ивчо,де/...но доколкото разбрах-навсякъде почти го е имало това/даже май децата минали през ясли по-лесно го преживяват-или поне незадават такива въпроси/......Но на Иво май също баткото му липсва-прави ми впечатление,че го търси като сме вкъщи....
Аз нямам много време за разписване сега,че трябва да излизаме,но да пожелая бързо оздравяване на Вели,на Мариска да и се оправятбузките,на Тери-да няма проблем  и да не се налага хирургическа интервенция Praynig
На Лони-лека работа и дано Гого да се разминава все с"малкия дявол" при каскадите...... Wink
Дакажа,че Миа е страхотна/тя сиго знае,де/
Ани,браво за гърнето...
Кате,много е хубав тоя период на самостоятелност,но и много цапащ,но важното е,че има желание .......
Аз бягам.........и да знаете,че така по-ми харесвате/откъм активност/

# 16
  • София
Супер отпуснат, вял, не реагираше на нищо, искаше само да го оставиш на спокойствие и да си лежи. Преследваме се с лечебната Хумана по цял ден, ако изяде 5 лъжички е успех, давам му и оризова каша, но тя пък му е супер безвкусна и така... За ужаса да не се обезводни няма въобще да ви разправям.  Sad

Олче, радвам се, че Вели е по-добре и ми е много познато това чувство като гледаш детето ти вяло и отпуснато без сили. И се сещам да ти кажа ние как се справихме с обезводняването от разстройството. Въпреки че предлагах вода постоянно и Румен пиеше, най-накрая пак се беше обезводнил от акането и по предписание на лекарката купихме от аптеката една течност май солев разтвор с глюкоза и натриев цитрат (нещо от тоя тип беше, педитата си ги знаят), което било аналог на Рехидрин. И от тая банка трябваше да му давам през пет минути, като целта беше за три часа да я изпие и да се хидратира организма. Не успях цялата да я дам, но след няколко часа Румчо видимо си живна. А даването нямаше как да стане с лъжичка, затова пълнех спринцовка от панадол (нурофен) около 2 кубика и през 5 - 10 мин. му я изливах. Не му беше гадно и доста помогна. Но дано се разминете с това де Praynig
Сещам се, че и от нашите майски имаме ученик - Момчил на Иги трябваше от понеделник да е на ясла, а може и други дечица да има. Дано Иги да се включи с разказ как се справя Момчо с новата ситуация.

# 17
  • Varna
Младичка си бях, но все пак пълнолетна Mr. Green 21год почти 22. Но аз си го имам този проблем все , винаги по малко годинки ми дават. Но не е била причина бременост та да бързаме.
 А  по въпроса за трето- оттук нататък внуци само, не че Бетка и батко и са проблемни деца а точно обратното но все пак.. А и чичо доктор ми е забранил.
   Благодаря за милите поздравления, откъм празнуване и романтика днес няма да го докараме, мъжът ми току що е уволнил майстора  в къщи дето трябваше да ни прави терасите #2gunfire Mr. Green, та сега  #Crazy.
  Преди малко ми се обади и Танчето вече пътуват към нас.
 Да я таковам  Twisted Evil работата отивам най накрая и аз снимки да гледам
 Весел и усмихнат ден от  мен.

# 18
Иночка,нямах впредвид че е трябвало да бързате/поради бременност/,а че такова гадже не се чака....че другите мъже не са слепи Laughing.....
Аз пак се замотах с чистене и готвене и ми отиде разходката,че Иво заспа.....и сега ще тегля и аз една на работата и  ще взема да си обърна малко внимание.....ама,ха...и Асан е хора,я Crossing Arms/пък и нали ще ме развеждат насам ,натам през почивните дни,да ставам за показване/.....

# 19
  • Варна
Влизам да ви поздравя само, че уж за 1 час дойдох до офиса, а станаха вече 5 часа....

Ние сме добре. Макси голям палавник става напоследък. Говори разни работи. Падна и си изкълчи крачето, защото иска да се качва и слиза 3 етажа сам. Сега уж е добре, спря да куца и си бяга пак нормално, ама то спиране няма по принцип.

Аз още не съм стигнала до прословутите доктори, че все не успявам, ама тоя месец уж ще отида  Embarassed

Хайде много целувки на всички мами и сладки децица от нас!!!   bouquet

Другия път ако мога ще донеса някоя и друга снимчица да кача да се покажем...

# 20
Привет!

Иночка, честита годишнина! Пожелавам ви много години семейно щастие! Много хубава булка си била и доста модерна.  Wink

Аз вече се наработих.  Grinning Направо я тръшнах.
Бъбълче, аз си сменям работата и по закон трябва да работя само 1 ден на новото място,  след това пак мога да си продължа майчинството. Но новата шефка ме помоли да поработя тази и др. седмица, да свърша това-онова. Ще си почина малко от слугинските задължения пък и баба свеки щом се е навила да гледа Гоги що да не се възползвам, малко разнообразие няма да ми е излишно. Иначе опасност да ми хареса - няма /не че не си харесвам работата/, но предпочитам да си гледам Гоги поне до 2 год.

Отивам да дремна, че днес се преуморих! Mr. Green

Хубав ден на всички!

# 21
Привет и от мен!
Честита годишнина на Иночка!!! Още много по 15 г. щастив семеен живот!!!   bouquet
Олче, пожелавам ви бързо да се оправяте и Вели пак да тича и прави бели!  Praynig
На всички пожелавам весели и пълноценни почивни дни!  Hug

...Иночка ще ти се обадя да питам за събота, ориентировъчен час.

# 22
  • София
много приятни емоции по повод годишнината ви, иночка!   bouquet бъдете незаменими един за друг както досега, така и завинаги!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

бързо да оздравяват дребчовците  Praynig и приятно изкарване почивните дни, въпреки времето  Wear Umbrella

# 23
Иночка, честита ви Кристална годишнина! Пожелавам ви да отпразнувате и Диамантена годишнина , която е на 60г, с любовен блясък в очите.

# 24
Честита годишнина на Иночка!!Много любов и разбирателство   bouquet  bouquet Ние 15 правихме преди 1 година  Rolling Eyes ..Аз ли съм с най-голям стаж?

Много хубава тема!  Peace Олче егати търпението,браво!

Кажете някакъв час за събота??

Болните да оздравяват!
Жули вече е беладжийка страшна -катери се по секции,маси,отваря врати,бърка в чинии..Изкъпахме я ,вечеряхме,първо тя,после докато вдигахме масата,тя седнала на батко си на мястото,надигнала чашата с останалия портокалов сок и пила..Половината хол беше в сок,а тя само в дупето си нямаше,намирам я да се дави и кашли  #Crazy Оставих я за секунди..
Бърбори мамо,тате,бате,баба,мяу,бау,имена на деца,които си играят с нея и с такава сила вика,че хората се извръщат..

Нищо интересно при нас...

# 25
Иночка, честита годишнина. Пожелавам ви да се обичате много силно и винаги да сте заедно!

Аз само се записвам в темата.

Леко пътуване на всички, които ще ходят на морската среща. Пожелавам ви да ги изкарате много хубаво, да се забавлявате и да си починете!

# 26
Добро утро!

Аз май пак ще съм днес кафеджийката .

Забравих съвсем да ви благодаря за хубавите пожелания по случай новия автомобил! Вече свикнах да го карам, досега съм карала коли с три педала, а този е с два, затова ми беше малко трудно, но сега вече доста добре се справям.

Пускам ви и малко снимки, да не ни забравите. От тук започват http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/?action=v … rent=P1060814.jpg. Приятно гледане, а аз отивам да будя Георги  Tired.

# 27
  • Пловдив
Олчеееее, страшна темичка!!! Аз съм пристрастна с тези калинки направо ме залепи за екрана  Heart Eyes

Миа е страхотна - за пореден път го казвам  Hug И косата много й е пораснала
И аз се радвам, че успях да се запозная с Таня и семейство, а Жасминка е голяма сладурана и бърборана  Laughing Точна в този ден не бях във върхова форма, но все пак успях да се добера до градината
Стискам палци болничките да оздравяват бързо  Praynig Дано Тери да се размине само с хомеопатия  Praynig
Честита годишнина на Иночка - още много години да бъдете щастливи   bouquet

Ние вече си имаме 3-ти предкътник  bowuu Тези дни явно ще си скучаем в къщи, защото не отидохме на морето, че на татито не му се пътуваше.

# 28
  • Varna
 Само да се отчетем, че Таня, Люси и Анна вече са при мен днес /утре ще ги строя на хотелския комп да напишат по два реда/.  Очаквам утре другите попълнения.
   Никола е много забавен, като се умори да ходи преминава пълзешком хотела. Ева и тери са чаовници големи.

# 29
Само да се отчетем, че Таня, Люси и Анна вече са при мен днес /утре ще ги строя на хотелския комп да напишат по два реда/.  Очаквам утре другите попълнения.
   Никола е много забавен, като се умори да ходи преминава пълзешком хотела. Ева и тери са чаовници големи.

ЕЕ страхотно,поздрави от нас и в събота сме там.Видях Смайли и тя ще дойде!Ирка е добре,но тя пък за съжаление не може да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт