.....то нали знаете,че аз рядко зацепвам каква е причината никойда не пише в старата тема/и като не ми излиза в новите отговори,все си викам-явно не им се пише/.....Ама ,видях,че макар и доста време отлежавала-темата е страхотна....Олче,тия фръцкащи се жирафи и ми осигуриха почти 10 минути лично време за кафенце одиви....е,сега трябва да бърша монитора,че се опитваше да ги "излови" Ивчото,ама това да е......та,МЕРСИ
,исках да кажа,ама нали знаеш-немога накратко Честита годишнина на Иночка-дано още много години да се обичат и уважават.....и да се радват на страхотните си дечица......пък ако на мама и остане време от работа,може и да потретят...че явно са учелили сполучлива рецепта
...но имам въпрос-ще да си била доста младичка като си се прежалила
........и явно мъжът ти е имал причина да бърза да те вземе Благодаря Ви за милите думи за батковите "неволи"......аз все се притеснявам,че ви занимавам и с неговите проблеми/ама да си призная във февруарската 2004 отдавна само прах събира и паяжини се подмятат/...но пък и се надявам,че така поне донякъде ще сте подготвени за бъдещи проблеми-та при него нещата почват да поулягат...съвсем без плач и мрънкане няма да се мине....важното е,че му харесва в градината,и иска да ходи/ама с мама и Ивчо,де/...но доколкото разбрах-навсякъде почти го е имало това/даже май децата минали през ясли по-лесно го преживяват-или поне незадават такива въпроси/......Но на Иво май също баткото му липсва-прави ми впечатление,че го търси като сме вкъщи....
Аз нямам много време за разписване сега,че трябва да излизаме,но да пожелая бързо оздравяване на Вели,на Мариска да и се оправятбузките,на Тери-да няма проблем и да не се налага хирургическа интервенция

На Лони-лека работа и дано Гого да се разминава все с"малкия дявол" при каскадите......

Дакажа,че Миа е страхотна/тя сиго знае,де/
Ани,браво за гърнето...
Кате,много е хубав тоя период на самостоятелност,но и много цапащ,но важното е,че има желание .......
Аз бягам.........и да знаете,че така по-ми харесвате/откъм активност/

.
/пък и нали ще ме развеждат насам ,натам през почивните дни,да ставам за показване/.....
Направо я тръшнах.

.
Тези дни явно ще си скучаем в къщи, защото не отидохме на морето, че на татито не му се пътуваше.