Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 587
  • 296
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
 Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
 Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
 Мартин - nadia_777  снимки

Мартин - 6u6i снимки

МАЙЧЕТА:

Георги - pileto(Боби)
 Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
 Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
 Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
 Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
 Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
 Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
 Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
 Гергана - mousy
 Георги - Ilein

Дженика - Jaki33
 Нелия - kalia (Калина)
 Никола - eunos (Елена)
 Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
 Красимира - LaDiDa снимки
 Борис - mania4ka
 Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
 Eлица - alexta снимки   
 Христина - pepsun снимки
 Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
 Мария - meshko106 (Вергиния)
 Радина  - cat11
 Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
 Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
 Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
 Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
 Румен - Bubble79 (Мария) снимки
 Мартин - denz (Деница)
 Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
 Ивет - Tedi_Ivanova
Ребека & Мериян - titini (Таня)

Ивайло - Valja79 (Валентина)
 Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
 Никола - tania_ark (Таня)
 Стела - N a d i a (Надя)
 Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
 Димана - crazykitty
 Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
 Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
 Виктор  - emoli
 Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
 Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
 Ема - pasti4ka

Велизар - мими
 Траяна  - lusmar
 Симона  - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
 Калоян- Gerssy снимки
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
 Никол - Bubilina
 Емануил - gal79
 Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
 Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
 Ния - еden_haven (Рая) снимки
 Трифон - denit (Деница)
 Кристиян - anita_s (Анита) снимки
 Валерия - malkaMaMa
 Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
 Милена - adi101
 Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
 Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки
 Джейн - nadejdNa (Елица) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
 Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra
 Явор - Mama Raq

Антон - duhi_puhi
 Лаура - Laura06
 Мая - rien
 Иван - imar
 Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
 Деяна - е_vurbanova (Емилия)
 Васко - kristen снимки
 Виктор - miki i viki снимки

Дара -  noneto (Нора)

ЮНСКИ - МАЙЧЕТА:

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

Прекрасните рамки на снимките на бебоците са дело на Катя! Кате, МНОГО ти благодаря!

МАЛКИТЕ НИ МАЙЧЕТА СА 152! ОТ ТЯХ: 80 ДАМИ , от които една двойка близначки на мама titini  , И 72 ГОСПОДА , от които една двойка близнаци на мама Мики

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата -  А н и!

Предложения за следващи теми:

1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
3. Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка! (galiushana)

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

ВТОРА ИНТЕР-НАЦИОНАЛНА СРЕЩА МАЙ-КИ, СЕПТЕМВРИ 2007  - ЛИНК!!!

# 1
Ха, пу съм първа.
Нали използвам времето на следобедния сън на дребка да поработя. Ща, не ща това е положението - който не работи няма да яде ...  Simple Smile

# 2
Разкошна темичка както винаги много   bouquet hug на Олчето!!!
Като гледах списъка в началото колко много хора само са се появили тук и са забегнали и май няма и да пишат никога  Cry какво да се прави такъв е живота  Laughing
Важното е че все пак има живот при майчетата и няма да се дадеме нито да се отказваме не може без нас в родени 2006.

ОЛче дано Вели скоро да оздравее - на мен сега ми се обадиха че бузките на Мариса са кърваво червени и чак кожата се напукала ох едвам ще дочакам 17 че е някакъв ад тук днес и да я заведа на лекар. Това се е случвало и преди но така както го описват май е повече от друг път. Миналия път ми каза че е от мръсотията навън пита пясък пикан от кучета после бузи и така - ох тези дечица.
Ние плануваме да ходиме на Чиговчарк за почивните дни и знам че там на чист въздух и като си я гледам аз няма да има проблеми и ще я оправя бързо.

# 3
  • Плевен
Поздравления на Олчето за прекрасната калинко-жиравска темичка!   bouquet
Как е днес Вели, дано вече е по-добре  Praynig Разгледах снимките ви с голямо удоволствие. Явно сте си изкарали добре и сте си починали. Личи си и на кого приличаш с тази перфектна фигура (жената с вас я оприличавам с майка ти, извинявам се , ако не е така - но и тя изглежда много добре).
Ще стискам палци на galiushana всичко с Мариса да е о.к. fingerscrossed
Ники, пиши как сте? По-добре ли е вече Сисито?
След малко ще разгледам снимките на Люба, сигурно ти е много тежко да чуваш тези въпроси от Сами, незнам дали има начин раздялата с децата при ходене в детска градина и ясла да е по-лека, ако знаете някакъв начин ще се радвам да го споделите, нищо, че смятам да давам Тери чак другата есен.
При нас новото е, че Тери май има трета сливица - или в момента расте и от една седмица много хърка като спинка. Отначало го отдавах на промяната на времето , и дано е така. Вчера я водих на лекар и педиатърката каза, че може би причината за хъркането е трета сливица. Аз съм даже оперирана и са ми махнати 3 сливици, та явно е генетично предразположена, пък и в този период, в който лапат всичко и се  "борят" с най-различни микроорганизми и ... Изписа ни капки Зиртек - 10 дни, а след това хомеопатично лечение - 3 месеца. Много ми се иска да лекувам Тери с хомеопатия и ще потърся добър хомеопат в града ни. Ако някой знае нещо друго по въпроса ще се радвам да прочета.
Иначе по цял ден се занимаваме и играем, къде в къщи, къде навън. Много обича да й "чета" книжки, постоянно ме изпитва  Mr. Green. Тича и съответно пада, та сега е с обелено носле. Браво на нашия зет за уменията  Heart Eyes, умен ни е той.
Изчезвам, че рекламите по тв-то свършиха и Тери ми носи две книжки за изпит  Grinning
Приятна вечер!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 23:38 от Люсил

# 4
  • София
ейййййййй,  развижването се дължи на новата темичка! олче, много сладко заглавие, а и тези жирафи, много ги харесвам по принцип!

дано се оправи вели скоро, дано на тери да не й се наложи вадене, чувала съм доста противоречиви мнения за отстраняването на трета сливица...  newsm78 ! каквото и да е, смао да са добре дичицата ни, се моля  Praynig

галче, ние сме в софия от вчера... какво й е на мариска? да не би нещо дето се е пипала по бузките от игрите навън  Thinking

миа се събуди, толкоз беше моето време..., но ето поздрав от нас, рошав и после сресан  bowuu Mr. Green  :

# 5
Олче, браво за темичката, тези калинки са много сладки. Браво и на Ани за оригиналното заглавие.   bouquet

Пожелавам на Вели скорошно оздравяване и дано проблема при Мариска не е много сериозен.

Люба, прочетох за "градинските" ви неволи. Пожелавам ти скорошно адаптиране на Сами.

Аз днес цял ден търчах по институции да си оправям документите - от утре почвам нова работа. Гоги ще го гледа баба му, а аз ще поработя за около 2 седмици, после пак ще си продължа майчинството. И въпреки, че ще е за малко пак ми е притеснено, свило ме е под лъжичката.  Rolling Eyes Дано поне от време на време мога да се вмъквам в компютърната зала и да ви чета, пък при по-голям късмет и ще пиша от време на време.

Моя син след серията падания и посиняване на челото вече успя и да си обели носа. Не е толкова сериозно, но изглежда като албански четник, че в комплект с това не пропусна отново да си посини и челото. Абе, луда работа...  #Crazy

Разгледах почти всички снимки на Олчето. Е, верно са много, но съм си оставила и за на работа, ако ме охлабят шефовете.  Party Миа и пловдивската банда както винаги са неотразими.

# 6
Днес вече ми оправиха нета и няма да ходя по зали а ви чета!  Grinning

Но пък сега друго 20 не мога да виждам картинките публикувани в темата, но това надявам се да се оправи. Така че мога да видя колко красива тема е пуснала Олчето, но разбрах че е с калинки и жирафчета. Ще и се насладя по късно , както и на огромното количество снимки от морето. Аз вече започнах да си ги гледам де, успоредно с тези на пловдивската банда.
Стоянчо с билярда наистина е много оригинален!
Снимките на Тери не мога да ги изровя, ама ще ги намеря де, някъде из старата тема. Точно си ги бях отворила да ги гледам и ми гръмна мрежовата карта в бурята. Така че тази нощ голямо гледане ще пада.

За гърнето и ние сме до никъде. От скоро започна да ми казва АКА и да си сочи памперса и като сме си у нас го събувам и слагам на гърне, тогава сяда. Но ако го сложа произволно, скача и бяга.

Скорошно оздравяване на всички болнички пожелавам!  Hug

# 7
ОООО сега ми се появиха картинките. Много е сладурска темата и рошавата и сресана Миа успях да видя!  Wink

# 8
  • Varna
Олче, поздравления за прекрасната темичка. Бързо да оздравявате!!!
 Снимките утре ще си ги гледам на работа, ако милия интернет има желание да работи по бързичко, защото днес и в къщи и в хотела беше отвратителен.
   Вече е 5,09, така че мога и да почерпя- 15 години от сватбата ни
   party023 beer3 beer2 beer cheers Drunk Wine Glass :
 Mr. Green

Преди малко Томи ми показа тази снимчица- е да ви я покажа и аз - преди цели 15години
Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 01:16 от Inochka

# 9
Добро утро!

Айде на кафенцето от мен и за любителите на чай

Разгледах всички снимки! Дечицата са толкова пораснали, направо не мога да повярвам колко бързо лети времето. Стоянчо ме изкефи с билярда и ми напомни, че моя мъж от много отдавна не ме е водил да играем и сега ще го ръчкам  Mr. Green.
Олче, по снимките личи, че много хубаво сте си изкарали на моренцето, а й ти си със страхотна фигура!

Миа е както винаги прекрасна  Heart Eyes!

Честита годишнина, Иночка! Желая ви още много по 15 да празнувате с много любов и щастие! Страхотна булка си била! Много ми хареса роклята.

След малко ще си допиша, че сега не ме оставят.

# 10
  • София
Иночка, честита годишнина! Още много години любов ви желая! А снимката ти е просто трепач - много си красива на нея.
Кате, мерси за кафето.
Олче, много са сладки жирафите, мерси за труда.
Лони, стана ми интересно как така започваш нова работа само за две седмици, ами ако вземе да ти хареса и не се върнеш след това вкъщи Wink
Миа е много сладка, как гледа учудено Simple Smile
Румчо е добре, ходи си, бръмчи си, пада, става и ми е много интересно и забавно като си проявява характерчето по площадките - абсолютен непукист го раздава засега. Например, качват се с едно момиченце по стълбите на пързалката, момиченцето започва да крещи на Румен, че явно й пречи, той въобще не се впечатлява, а със смях си продължава. Понякога му се карат и дърпат от ръцете играчки, той или стиска до последно, ако не успее, си намира други, но засега не е отишъл никога да дърпа от ръцете на децата, такива случки при нас.
Айде, вие сте... Олче, кажи една по една ли качва снимките в snimka.bg?

# 11
  • Плевен
Добър ден и от мен!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ИНОЧКА! ОЩЕ ДЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ ДА СЕ ОБИЧАТЕ И РАЗБИРАТЕ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! Много хубава булка си била   bouquet!
 Flowers Four Leaf Clover Благодаря за кафето на Катя, ще ми дойде добре!
 Flowers Four Leaf Clover Снощи забравих да ви пиша за последните ни любими забавления - играем на криеница - тя сама си го измисли и много й харесва. Застава или зад гърба ми, или ходи на някое място в стаята или извън нея където не я виждам - или по-точно, където тя не ме вижда - и чака да я потърся, като се обадя или я видя започва бурен смях . Другото, което много й харесва е да си слага гривни на ръцете , а и на моите ръце след това. Също обича да разнася една подаръчна чанта, в която си слага играчки. Интересно и е да я пълни и след това да изважда играчките, може да го прави по 10-тина пъти и засега не й омръзва.
 Flowers Four Leaf Clover Следобяд ще я водя на специалист УНГ, да я прегледа защото не ми харесва така положението, дано не е нещо сериозно  Praynig. Стискайте палци!  fingerscrossed
Успешен и весел ден! smile3531

# 12
  • София
Честита годишнина Иночка! Пожелавам ви винаги да се обичате и плодовете на вашата любов да ви радват безкрайно. Весел и романтичен празник!  1dating  loveuuu luvbed

Гледам, че са ви настъхнали косите с количеството снимки, които качих.  Mr. Green Исках да увековеча всеки миг, Вели беше толкова интересен във всяка една ситуация и реагираше така емоционално, че просто нямаше как да не се възползвам да го снимам.  Heart Eyes

Олче, кажи една по една ли качва снимките в snimka.bg?

Бъбълче, качвах ги по 5 (нали такава е е опцията в снимка бг Crazy), няма да ти казвам, че ми отиде цял ден, но се справих, докато ви изчета. bowuu

Днес е мъъъничко по - добре, не смея да се хваля да не чуе  Twisted Evil... Но вчера просто ми спря тока от страх и нерви. Много зле беше. Такъв не съм го виждала и през двете му боледувания досега.  Cry Супер отпуснат, вял, не реагираше на нищо, искаше само да го оставиш на спокойствие и да си лежи. Преследваме се с лечебната Хумана по цял ден, ако изяде 5 лъжички е успех, давам му и оризова каша, но тя пък му е супер безвкусна и така... За ужаса да не се обезводни няма въобще да ви разправям.  Sad
Надявам се, вече да  преборваме гадния вирус, такова чудо не съм очаквала да ни се стовари на главата. И сега го гледам, че не е особено добре, но поне се върти, поизправя и сяда в креватчето. И е малко по - контактен. Sad Вчера беше дроб...
Пазете ги много мъничетата, майка ми вчера ми каза, че в нашия "любим" квартал около и в кофите за боклук е пълно с кутии на лечебна Хумана, значи дечицата масово са се натръшкали. Sad Ако можете избягвайте контакти с наборчета, ходене по поликлиники и болници. Люси, не може ли да поизчакате с прегледа, малко да се застуди (както прогнозират), за да не го лепнете това чудо...? Thinking Иначе ви стискам палци със сладуранката... И Вели похъркваше последните 2 дни от почивката, в неделя беше вече с кашлица и хрема, на следващия ден - с повръщане и р - во... Дано да не е това при вас! Praynig По - гадно нещо от тия 2 екстри няма за едно буболече. На никой не го пожелавам. Tired

Спирам, че ви отегчих достатъчно. Много здрави и пакостливи дечица на всички желая. Как ми липсват сега поразиите на Велизар, няма да ви разправям.  Sad Дано скоро се върнем към тях. Praynig Praynig Praynig

# 13
Такааа, аз да си допиша, докато Килиан ми е отпуснал малко време.

Първо да благодаря на Олчето за поредната страхотна тема   bouquet!

Люба, няма ли вариант да оставаш в градината първите няколко дни за по два часа със Сами и така да съкращаваш твоето присъствие? Тук в Швейцария това е задължително, няма значение дали е градина или ясла или при детегледачка, иначе много деца се травмират от внезапната раздяла с родителите. Стискам палци Сами да се адаптира по-бързо и да не ви създдава грижи и тревоги.

Олче, има ли в България оризово мляко? Килиан много го обича, защото леко сладней, обаче не е със захар, а и го запича. Желая ви бързо оздравяване!

Килиан най-много обича да играе на гоненица, особено с Георги - голяма лудница е като почнат да си играят.

За самостоятелното ядене - Килиан се храни вече сам. На никой не дава да го храни, бута, върти се и гледа да докопа прибора. Обаче не си мислете, че много чисто се храни - мажи, олива се, абе после майка му да му мисли.

Айдеее, свърши ми бонуса!

Лек ден!

# 14
Здравейте мами.
Влизам да се отчета в новата темичкакакто винаги прекрасно оформена
Имам много за четене от старите теми, но обещавам да съм по-редовна вече.

Общи условия

Активация на акаунт