Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 538
  • 296
  •   2
Отговори
# 285
Ако искате го направете и тази и следващата събота. Ние планираме да сме в Плевен за тази, но за следващата ще се постарая да дойдем Simple Smile
Идеята е чудесна.

Даниеле, много ми е мъчно, че е трябвало да преживеете този кошмар в Пирогов. Дано всичко да е добре и никога повече да не се налага да постъпвате там.

Вики, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти много щастие, късмет и успехи!

Сисе, дано Надя да се върне и Божа да се радва на две котки Simple Smile

Ние сме добре. Криси прави беля след беля. Баба отказа да го гледа, тъй като не може да се справи с него. Когато й го оставя за няколко часа, тя е като изцедена.

Аз продължавам с опитите за отслабване, но нещо започнах да си похапвам непозволени неща и да си възвръщам килограмите. От 3 седмици се каня да ходя на някакъв спорт.
Не става и не става.

Време е вече Макси да тръгва вече на градина, но два поредни дена се успиваме и не успяваме да стигнем....  Embarassed

Дано всички болни оздравеят и преборят напълно вирусите и настинките.
И дано всички "ученици' да свикнат бързо с яслите и да ходят с усмивка.

Лека нощ от мен.

# 286
Люба казвай бързо кой е филма, че аз вчера изгледах цели два и вече съм на изчерпване!
Сисе, много ми хареса снимката на която Божи е в чантата!  Grinning А да ти кажа колкото повече расте това момиче все повече на тебе прилича. Не знам дали преди съм обръщала внимание, но сега ми направи впечатление че има широки скули. Доста интелигентно ще стане това дете.  Peace

Олче, нашите мерки са 11.900 и 86см, но доколко са верни не гарантирам, че то кантари  и метри всякакви!

# 287
  • София
Здравейте мами!Кафето и чая са от мен тази сутрин
Гледам обсъждате среща.И аз имам голямо желание  да присъстваме,но тази събота и неделя няма да сме в София.Ако изберете другия уикенд ни бройте и нас,без значение къде ще е.

# 288
  • София
Добро утро, момичета!
Галюшана, Уна, разбира се че ще се радвам да споделяте за адаптирането на дечицата в новата обстановка. Идеята за среща в детски клуб е много хубава, но ако е този уикенд, май ще пропуснем, защото Румен от вчера (още преди яслата) е с хрема и правим всичко възможно да мине бързо. Добре че няма температура и че си спи през нощта.
Страйпър, успех в отслабването и спорта,  а за забранените храни, май е по-добре от време на време човек да си ги позволява с мярка, защото иначе после си ги наваксва.
Лек ден!
Сега видях, че Ани е писала за мерките - Румчо последния път го премериха 11,5 кг и 78 см, ама беше с дрехите и обувките...

# 289
  • Велико Търново
Добро утро,момичета!
Имар,благодаря ти за кафето!Току що и реалното го изпих с две приятелки преди да тръгнат за работа,но и от това не се отказвам!

Ани,не я знам колко интелигентна ще стане,но да ми е жива и здрава,каквато такава!

Бъбълче,стопли ми се душата,като видях,че и друго дете е 78 см Blushзащото покрай мен е пълно с деца където са по 87-88 см,а моето с 10 по-малко.Та мерките на Божидара са 10.300/78см.

Дано на Румчо да му минат сополките до понеделник и много да му хареса на яслата!

Благодаря на всички,които ми пожелават Надя да се върне на това се надяваме и ние Praynig
Хубав ден от нас!

# 290
Мерки 11 кг и 81 см.
За клубче да ви кажа честно Приказка без край е по хубава като интериор и има май повече неща за малки деца в детския кът, но и на двете места и широко и за възрастните и за децата.
Но като гледам ако се съберат много желаещи то ще трябва да си резервираме клуба само за нас защото предполагам че през уикенда имат и рожденни дни а в Приказката се плаща залата 50 лв за 10 деца за 2 часа, а за всяко следващо дете вече по 5 лв на час. Ако се събереме доста може да си го резервираме и да си поръчаме 1-2 плата и така.
Това е от мен!!!

# 291
  • София
Здравейте, и ние сме навити за среща, аз от известно време се каня да заведа Радинка в някой такъв детски кът, предполагам, че ще и е интересно (след като преживее шока от многото други зверчета, че не сме от най-общителните)
Сиске, и ние сме от по-ситните дами - преди месец мерките бяха 77см, 9600 кг.
Пастичка, както се вижда от мерките ни, също не си падаме много по храната, особено като никнат зъби, но напоследък забелязах, че и харесва да дъвче парченца месо, а от зеленчуците яде доброволно само грахчета. Иначе някои други зеленчуци ги хапва, ако са пасирани добре и я забавлявам, докато я храня. Любима храна ни е хляба и кус-куса. Ако искаш да споделиш по-подробно за вас, може да ми пишеш на лични.
Stryper, и аз много искам да ходя на спорт, даже бях навила една приятелка от квартала да гледа Радинка, докато аз тренирам и после аз да гледам нейната госпожица, докато тя спортува, обаче няма нищо подходящо в нашия квартал, а не сме моторизирани Sad Сега обмислям варианта с бабите.
Ох, да ви се оплача, миналата вечер малкото зверче ми бръкна с нокът в окото и вчера много ми дразнеше, но личната лекарка ми изписа едни капки и сега съм почти като нова. Спомням си, че някой от форума преди време беше пострадал по същия начин.
Ех, аз май се разприказвах много, което не е типично за мен, но днес съм сама вкъщи и затова. Лек и слънчев ден на всички Simple Smile

# 292
  • София
В Ментовия носорог всичко тази и следващата събота и неделя е резервирано. Едниствения шанс е ако днес не платят някакво капаро някакви хора, които са резервирали тази неделя 12:30-14:30, да вземем тяхния час. Цената е 5 лв.

В Приказка без край ми казаха, че също всичко е резервирано в съботите и неделите   Crazy, там ми обещаха да звънна в началото на седмицата, за да кажат дали някакъв подвъпросен рожден ден няма да се откаже - става въпрос за 6 окт. събота от 15:30 до 17:30 ч.. Цената е 5 лв.

Момичета, дали да не направим овреме резервация за Коледа, ако разбира се има желаещи за парти, че да не увиснем? Като гледам 15-16 декември ще трябва да го направим или след Коледата, но тогава много хора пътуват  Thinking Какво ще кажете?

# 293
  • София
Момичета, дали да не направим овреме резервация за Коледа, ако разбира се има желаещи за парти, че да не увиснем? Като гледам 15-16 декември ще трябва да го направим или след Коледата, но тогава много хора пътуват  Thinking Какво ще кажете?
Приемам идеята за Коледно парти.15-16декември е удачен вариант Peace

# 294
Има нова тема  Hug

# 295
  • София
Ох, да ви се оплача, миналата вечер малкото зверче ми бръкна с нокът в окото и вчера много ми дразнеше, но личната лекарка ми изписа едни капки и сега съм почти като нова. Спомням си, че някой от форума преди време беше пострадал по същия начин.
Кат аз бях пострадала така,миналата година по това време.Направо си мислех,че няма да мога да виждам с лявото око.Три дни сълзеше много и виждах като през мрежа.Слагах  капки и се оправи.Дано и при теб нещата да се оправят и да нямаш последствия.

# 296
Ани,филма е"Super size me"-и е идеален за гледане от всички дето имат проблеми с теглото/макар,че моята половинка на половината се фръцна и отиде да спи,но тая вечер ще си догледа края Crossing Arms/...
Виждам,че моята покана за към Пловдив не се приема....но се надявам поне Денц да се обади тия дни/нали по панаирно време щеше да наминава насам Thinking/.
Сиске,`що пък ти е да е висока Божа-оня ден гледах едно предаване за високите жени-оплакваха се
е ни високи обувки могат да носят,ни мъж по-нисък да си хванат.....тамън си е Божа...а и е много чаровна/хареса ми снимката с котето-до стената/.....а ти кажитоя гердан/кехлибарения/ на вас помагали ви за зъбите?
За яслите-не се стягайте предварително-понякога децата се адаптират по-лесно от нас/особенно ако ги гледат както трябва там/.....Пожелавам Ви да няма много рев и драми сутрин Praynig,че не е лесно/особенно замамите/

Даниеле-как е Калоян?

Общи условия

Активация на акаунт