Идеята е чудесна.
Даниеле, много ми е мъчно, че е трябвало да преживеете този кошмар в Пирогов. Дано всичко да е добре и никога повече да не се налага да постъпвате там.
Вики, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти много щастие, късмет и успехи!
Сисе, дано Надя да се върне и Божа да се радва на две котки

Ние сме добре. Криси прави беля след беля. Баба отказа да го гледа, тъй като не може да се справи с него. Когато й го оставя за няколко часа, тя е като изцедена.
Аз продължавам с опитите за отслабване, но нещо започнах да си похапвам непозволени неща и да си възвръщам килограмите. От 3 седмици се каня да ходя на някакъв спорт.
Не става и не става.
Време е вече Макси да тръгва вече на градина, но два поредни дена се успиваме и не успяваме да стигнем....
Дано всички болни оздравеят и преборят напълно вирусите и настинките.
И дано всички "ученици' да свикнат бързо с яслите и да ходят с усмивка.
Лека нощ от мен.
А да ти кажа колкото повече расте това момиче все повече на тебе прилича. Не знам дали преди съм обръщала внимание, но сега ми направи впечатление че има широки скули. Доста интелигентно ще стане това дете. 
защото покрай мен е пълно с деца където са по 87-88 см,а моето с 10 по-малко.Та мерките на Божидара са 10.300/78см.
Сега обмислям варианта с бабите.
, там ми обещаха да звънна в началото на седмицата, за да кажат дали някакъв подвъпросен рожден ден няма да се откаже - става въпрос за 6 окт. събота от 15:30 до 17:30 ч.. Цената е 5 лв.
Какво ще кажете?
/...