Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 545
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ! ДА СИ ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА, ЗДРАВА И ЗАСМЯНА, ЩАСТЛИВА И РАБОТЛИВА  Grinning!

Привет!
Записвам се набързо, че ми се спи ужасно. Радвам се , че при Даниеле вече нещата са о.к и са преминали кошмарното пребиваване в болница. Дано никога вече не се налага да отсядате в този тип "заведение".
Моля се болните да оздравяват  Praynig и да ни зарадват с хубави новини.
Дано утре се оправя по навреме и се разпиша като хората, че и снимки имам да ви показвам - в събота бяхме на гроздобер и беше много весело, гадното само е , че в неделя аз бях с разстройство до към следобяд и хуууубаво ми се "прочисти" организма.
Лека и мека нощ!

# 271
Даниеле, много живо ги описваш тези болнични картинки, че човек може да си представи че е бил там. Радвам се че Калоян се чувства вече добре и че е много вероятно да не се налага повторна операция. Не мога да проумея само как не е позволено в стаята да има стол и още повече че на майката не се полага легло. И къде ги криете тези походни легла!? То да не е игла! Тези лекари не спят ли вечер, не почиват ли! Що за хора трябва да са , че да си мислят че на майката сън не и се полага!? А това с консултацията насаме с пациента е направо върха на всичко! Просто нямам думи. Теб как точно те осведомяват за състоянието му!? Просто е пълна с абсурди цялата им организация там!

Сисе, хайде бе душа, голяма мъка е без тебе тука! Пожелавам ти Надя да се прибере по скоро, а бойлера щом не ви е създал по сериозни проблеми не е беда!

Кат, и Ивко реагира много интересно като се целуваме или прегръщаме. Понякога го правим дори нарочно. Много ми е сладък, когато се бори да откопчи баща си и от мен и той се гушва в мен. Мама си е за Ивче, не е за тати!  Laughing

Люба, Ивчо много важен с две мадами! Сега и снимките на Божи ще разгледам.

А да ви кажа, оказа се че Ивко не е болен. Температурата била от зъбите. Гърло , гърдички  - чисти са. Вече спря да вдига температура, но му изписаха някакви хапчета за зъбките - Дентокинд. Хруска си ги като бонбонки. Явно му помагат! Тази сутрин спа до след 10ч.

# 272
Здравейте момичета! Вече сме си в къщи и толкова е хубаво... За сега няма изглед да успея да наваксам с пропуснатите писания, успях да разгледам доста от снимките от срещата в Златни и това е. Разбрах от последните постинги, че Даниеле и Калоян са вече добре, макар и преминали през много трудности. Прегръдки и от мен Hug
 Още не мога да оправя багажите, опитвам се да се видя и с много от приятелите ни тук, да наготвя на мъжетло така липсвалите му мои гозби, да пренаредя гардероба си и какво ли още не. До никъде съм и вечер все съм адски изморена, тропясвам се с Йони още в 9-10. Този път много по леко си оправихме и двете с часовата разлика и няма проблеми. С таткото и обстановката в къщи и беше много чудно първите 2 дни. Сякаш беше в шок, оглеждаше се наоколо и се чуди каво става Mr. Green Сякаш и татко си не позна или поскоро, се сети малко по малко кой е. Беше интересно за всички ни. Дидо ни очакваше с голямо нетърпение. Беше наслагал наши снимки навсякъде из къщата, а в къщи подредено и лъснато, уютно... newsm76 Май по често трябва да забягваме нанякъде Mr. Green

# 273
Даниеле дано никога не се налага да изживявате това наново - плаках като четох направо ужасно ми звучи всичко.

Бъбъл и на мен вчера ми се обадихе да правя изследвания и да я водя на ясла. Да ти кажа честно после бях около час като цапната с мокър парцал. Сърцето ми се сви и не знаех какво да правя. Хем знаех и го очаквах ама...като започна да става реалност и ми изтръпна душицата. Дано децичата ни не боледуват и се адаптират бързо. Ще споделям ако искаш.
Вчера бяхма на детски рожден ден ще кача снимки и ще показвам.
Радвам се че на Ивко това не било настинка. Ух тези болести!!!
И Смайли се прибраха благополучно е всичко си идва по местата вече и раздвижването в темата ни се усеща!
Хайде хубав ден на всички!!!

# 274
Привет.
Не съм писала, ама чета редовно. Просто не ми се пише, да ви кажа. И мен са ме налегнали едни тревоги и мисли....
Даниеле, добре че е свършил кошмара. Не ме учудва изобщо отношението, но е ужасно, че е така.
Болничките да оздравяват бързичко. Ние вчера бяхме на консултация. Сложиха ни 2 ваксини -последните до след 5-6 години. Мия плакала ужасно, но започнала още като я мерили. На мама инатчето, не е плакало толкова, че са го боцкали и то 2 пъти, а защото мрази всякакви видове манипулации свързани със събличане и обличане. Нито са я премерили като хората, нито майка ми е успяла да чуе нещо от онова, което е казала педиатърката ни. Естествено щом напуснали поликлиниката и девойката веднага млъкнала, все едно нищо не се е случило. Е, вечерта вкъщи поплака доста, но мисля, че кътниците бяха виновни за това. От 2 месеца са адски подути и нищо не излиза, ужас направо.
Успех на тръгващите на ясла дечица.

# 275
Здравейте

Не съм писала много от отдавна, но ви четях.

Люба - приеми моите съболезнования за вуйчо ти. И аз загубих моя преди години и знам как се чувстваш.  Sad
            Новата ти прическа /май вече стана месец откакто показа онази снимка от сватбата/  е много хубава. И май е доста модерна,                 
            защото и моята фризьорка ме подстрига така без изобщо да и обяснявам каквото и да е.

Даниеле - това което сте преживели е кошмарно  ooooh!  дано никога повече да не влизате в болница. Не знам как си издържала, аз нямаше да преживея всичко това. Но най-важното е, че Калоян е добре  Hug

Катя - макар и с месец закъснение честита ви кола.  Аз и мъж ми много ви завиждаме  Blush харесали сме си същата кола за мен, но все още отлагаме покупката /имаме да обзавеждаме апартамент, а и аз не мога да се разделя със сегашната си кола  Heart Eyes слабост ми е/

Бъбъл - и Ралица е от 1.10 на ясла и аз се притеснявам като всяка майка, но познавайки детето си си мисля, че там ще и е много по-забавно. Сега на морето тя беше единственото дете по плажа което обикаляше и си търсеше дружки за игра. За 10 дни натрупахме огромен контингент приятелчета, дори за форми ранна любов с един батко на 2г. и 9м. та на всичкото отгоре беше и споделена   ooooh!
Та ако ти е интересно ще споделям как минават първите дни в яслата.

Сиске - честито коте, но дано да си дойде и Надя  Praynig и пиши по-често, че на всички ни липсваш.  Hug

Разгледах всички снимки и наистина дечицата са много красиви, сладки, големи бонбони и как бързо растат... Crazy вече са си човечета. Всяко със своите си черти и характер   Grinning

На болните дечица им пожелавам бързо оздравяване.
Ако пропускам някои моля да ме извини, но така е като пиша супер рядко.

# 276
  • София
Я да побутна темичката,че нещо пак никаква активност няма... Crossing Arms

По ред на номерата:

Сисе, дано се върне Надя  Laughing, а новата ви мъркаща любимка (женска е нали? Embarassed) е истинска красавица. Обожавам котки, да не говорим пък рижави...  Heart Eyes
Ето един поздрав за нея  Mr. Green от моята космата "щерка" Mr. Green - Миси:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4087120
Божа е станала голяма мадама.  Heart Eyes И ми се видя, че вече има повече коса...  Flutter
Ето за нея пък един поздрав от Велизаркин, гледащ любимата си песен...
Ама много хубаво пее тоя Марио Васкес, бе...
 hahaha

На всички мъничета, тръгващи на ясли стискам палци за бърза и не-ревлива адаптация! Praynig
Бъбълче, клубчето е Лейди, правилно си го разконспирирала...  Blush
Мацки, какво ще кажете при хубаво време и сигурна бройка желаещи да резервираме някъде детски клуб и дребните да се надивеят на воля smile3540, а пък ние на спокойствие (понеже цената обикновено си включва и 1 - 2 "гледачки") да се наприказваме на приятна атмосфера и свеж въздух, на по биричка?!!  cheers   lalalala
Какво ще кажете? И имате ли някакви идейки по въпроса? newsm03

pasti4ka, сватя, Емичката бърка ли си още в гърлото? Велизаркин сега преди да заспи се върна към тази позабравена магария и направо ме изкара извън кожата ми...  Twisted Evil Аз му се карам, той бърка аха - аха да повърне и се хили с глас, маймуната... Monkey

И друго да попитам, пак с риск повече май-ки да се включат в "статистиката" - колко кг тежите и колко сте голеееми?  Wink
Ние преди морето бяхме към 10 200 и 79 см (но това беше преди повече от месец!), но след тъпия вирус, едва ли е качил нещо отгоре, още си наваксва килограмите.
Имаме 12 зъбчета (които вече мием с голям кеф, разбира ни блока, още като види, че наближавам с четката и се озъбва много смешно, такова кикотене му хвърля, че всички ни събира на този така популярен вече семеен ритуал. Голям цирк! newsm47

# 277
Цитат на: ol4eto link=topic=220391.msg5066134#msg5066134 date=1190808676
[b
Мацки, какво ще кажете при хубаво време и сигурна бройка желаещи да резервираме някъде детски клуб и дребните да се надивеят на воля smile3540, а пък ние на спокойствие (понеже цената обикновено си включва и 1 - 2 "гледачки") да се наприказваме на приятна атмосфера и свеж въздух, на по биричка?!![/b]  cheers   lalalala
Какво ще кажете? И имате ли някакви идейки по въпроса? newsm03

Точно от това свежо предложение имах нужда в момента!!!!
Браво! Идейно!
За идеи ще помисля, че в момента съм в радостна еуфория от предложението и гладкия ми мозък отказа други дейности....

# 278
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!Да пием по едно капучино

Уна,радвам се,че се разписа HugКой знае Рали колко е станала голяма-ще чакам снимки на скайпа Heart Eyes

Пожелавам на всички деца,които ще тръгват на ясла да бъдат здрави и бързо да се адаптират!
Една от приятелките ми почна работа в ясла като мед.сестра и аз,се навих да пусна Божидара при нея,обаче въпросната приятелка работи от месец там и на едно кокошо парти у нас като взе да разправя как викала на някакво момченце "изрод мръсен",защото видиш ли на плачело за майка си в прав текст и казах,че детето ми в тяхната ясла няма да стъпи.Аз,се изумих от подобни думи изречени на дете на 1.6-2,но това е положението.Та за сега Божидара няма да се среща с яслите,а за градината ще видим-време има!Та бавачките са добра алтернатива,обаче са доста скъпо удоволствие и не са за всеки "джоб" включително и за моя Mr. GreenАйде,стига толкова размисли и страсти по темата,че форумките дето ме приканваха да се разписвам да не вземат да съжалят Mr. Green

Олче,благодаря за поздравите от името на Божа и Мопси GrinningМопси е мъж,обаче децата така го кръстиха и това ще му е името.Той обаче е голям хитрец-два дена го "кърмя" на поискване с една спринцовка,защото като му предложих гранули ги отказа твърдо,мляко в паничка също и днес реших да го пробвам с пушен бекон,ама много добре можел да хапва хайванина му с хайванин.
На Божи косата е толкова дълга,че се чудя как да я вържа да не и влиза в очите Mr. Green

Това е от мен GrinningХубав ден!

# 279
Ей така ми хрумна -
Май-чето сладко игриво - очаква го детство щастливо!

И аз подкрепям идеята за сбирка в детски клуб. Да ви кажа изкарах този месец два рожденни дни в клуб Ментов носорог и е широко и готино имат и открит детски кът и закрит. Но не знам цени нищо. Има много приятни аниматорки. Това са моите наблюдения.

# 280
Здравейте момичета,
много добре сте го замислили това за срещичката. И аз имам такава нужда, ама.... няма как да се уреди.
... че в момента съм в радостна еуфория от предложението и гладкия ми мозък отказа други дейности....
  Joy Joy Joy
Олче, Ема скоро не се е сещала да си бърка в гърлото, ама дори да го направи няма какво да върне, защото храната съвсем сме я отказали.  Cry
Момичета, не мога сама да се справя с това НЕЯДЕНЕ и вече търся професионална помощ. Търся консултант по детско хранене, педиатрите на Ема не могат да помогнат, консултантката по хранене с която те работят е в майчинство. Ако знаете или чуете нещо, моля пишете ми.
Може и зъбите да са виновни, защото за 1 месец от 6 зъбите ни станаха 10 и всеки момент ще излязат още 2, но тя не яде НИЩО!  Rolling Eyes
Аз все се каня да питам има ли и други дребни тормозителчета, които не дават на мама си и татко си да се прегръщат?
При Ема е обратното, когато се прегърнем или целунем се пъха при нас и ни прегръща и двамата, когато се отдръпнем протяха ръчички към двама ни и се опитва пак да ни приближи един до друг и чака да се целунем.  Laughing
Ох, още имаше, ама шефа пусна неотложна задачка!  Crazy

# 281
  • Варна
Здравейте, момичета!

Аз последните дни, откакто Макси вече е напълно здрав - след това двуседмично боледуване, почти не се спираме вкъщи - правим си страхотни разходки. Видях се с Анита и порасналия сладур Криско. Последните дни пък сме навън с гаджето ни Ники и с мама Ива. Днес дори ни докараха едната си количка от 5 км разстояние до нас, че нашата съхнеше. Само ни глезят. Ама ние с Макс затова си ги обичаме. Много са ми сладки Макси и Ники като се заиграят заедно, или като вземат да се хранят, да си говорят, да ходят за ръчичка - макар, че в повечето време всеки си има собствено мнение по въпроса какво да прави и как да се забавлява.

Пастичка, напълно те разбирам за НЕЯДЕНЕТО от Ема. Макси понякога има такива периоди - нищо не иска. Понякога за цял ден изяжда само няколко хапки общо. Но са периоди. Дано при вас е въпрос на време или пък наистина получите професионален съвет.

Четох по диагонал, и няма да изразявам много мнение, че да не оплета нещо  Embarassed

До скоро   bouquet

# 282
  • София
Ол4е,  Hug добре го измисли  Hug

И аз подкрепям идеята за сбирка в детски клуб. Да ви кажа изкарах този месец два рожденни дни в клуб Ментов носорог и е широко и готино имат и открит детски кът и закрит. Но не знам цени нищо. Има много приятни аниматорки. Това са моите наблюдения.
Чичко Гугъл каза: 5 лв. на дете за детски празник или 2 часа почасово гледане. Само не знам дали ще се навият на надявам се масова инвазия на 1,4 годишни, имайки предвид, че в сайта им пише, че каките са 2  newsm78 Това са координатите на клуба:

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ "МЕНТОВ НОСОРОГ"
София
жк.Стрелбище
бул. "Петко Ю. Тодоров", бл. 4

Тел. 02/ 958 99 89
0888 70 24 31
0887 52 55 74

mentovnosorog@abv.bg

Ще гледам утре да звънна и ще докладвам.

А за кога да питам? Тази събота и неделя?
или следващия уикенд?
Аз лично съм за сега в събота, че в неделя не сме в София, а до другата има мноооого време  Crazy

Уна, мислих си за вас скоро, хайде, разписвай се по-често!

А ние най-после имаме кътник  dance може би и два! От преди РД не му е никнал зъб на милия, та сега много се радвам, че пробиха!

# 283
Добър вечер Simple Smile

И аз ползвах услугите на Чичко Гугъл за детските клубчета. Според мен от голямо значение е, освен да е просторно за децата, да има място и за родителите, че ако се изсипем, примерно, 15 деца с по двамата си родители и ще трябва да стоим на улицата  Mr. Green
За РД на Ники ходих да оглеждам няколко детски клуба и всички бяха с много малко пространство за родителите...
Галюшана има май най-пресен поглед върху нещата. Нека да каже просторно ли е в "Монтов носорог" и в "Приказка" (където, ако не се лъжа, беше РД на Мариса).
Ето ви и една виртуална разходка в парти клуб "Приказка":  http://prikazka.net/index.php?cat=4

Лека вечер.

# 284
В Пловдив имаме разкошен детски център......и собственичката е съфорумка,та ни за бебета ни за родители ще има проблем/има си и стая с видеонаблюдение ...и каките са много съвестни/...та ако има мераклии -ей,го Пловдив,къде е:mrgreen:
Аз съм кратка-само пожелавам лека нощ и бягам,че нещо пак не съм във форма...и тая вечер уж щях да се разписвам,ама взех,че изгледах един цял фолм...и сега съм още в потрес....та по-добре да не ви занимавам с глупости.........
Хайде,лека и спокойна Heart Eyes Hug  bouquet

Сиске,дано Надя се прибере Praynig

Общи условия

Активация на акаунт