Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 545
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • София
FY Честито ти християнче!Сисито и Хриси още по-хубави са станали.Пу,Пу.
Ани дано температурата е била само за снощи и да няма нещо по-сериозно.Стискам палци адашчето да е добре днес.
Пепсън снимки от Рим неможах да видя,отварят ми се от пловдивската дружина пак.А пък много искам да ги разледам,че до Рим скоро няма да ме огрее да ида.

# 241
Ани дано не се разболявате  Praynig Praynig Praynig и от мен поздравления за избора на мъж  smile3521 И благодаря за идеята за минаване на главобол  newsm10
Разгледах всички снимки нямам думи за децичата красота красота, ох и много ми хареса Рим Пепсън разкошно е разкажи повече.
Честито християнче на Фу - страхотна кукла!!!
Аз мисля какво ново при нас - ами казваме бгдл (благодаря) и то вече няколко пъти го използва много на място и се смея после с глас толкова са сладки толкова малки а в същото време големи в сравнение с преди 1 година и вече разбират и почват да ти отговарят. Боже каква радост са децичата ни!!!

е това е от нас

# 242
Честито християнче на FY!!Много е сладка Сиси Heart Eyes
И ние напоследък много нови думи имаме,вече не им смогвам,но хита е Благодаря  Laughing Естествено в повечето случаи звучи багадаля,баля-баля и пр.,но успява и благодаря да каже  Flutter

Вчера беше много приятно при нас,даже и плажуващи имаше ..
Мариса каква е нежнаааа,а на Христина прическата е супер и аз искам така,ама поорязах буклите.. Simple Smile

За Дидо знаем,стига го хвали,че нашите мъже ще го намразят  Laughing

# 243
  • Русе
   Здравейте!
   Аз пак набързо само да ви пиша, докато Дарито спинка. Новините при нас не са добри-цялата фамилия сме болни Sad Дарито има ужасна хрема, днес я водихме пак на лекар, за сега гърлото е добре и продължаваме с капките за нос. Аз, след кратко затишие, отново се обзаведох с течащ нос и огненочервено гърло, пия нов антибиотик и се моля този кошмар да свършва по-скоро! Praynig Освен нас двете, се разболяха и майка ми, баща ми и сестра ми-ходихме им на гости в събота, само мъжът ми удържа фронта.
   Разгледах с радост всички снимки на Пепсън-очарована съм от Хриси! Сисито на кръщенето е голяма кукла, а тоалета й е страхотен!!!
   Ани, как е Ивко днес? Дано да сте по-добре!

# 244
Здравейте мами,
цялата предна седмица, отварям темичката попрочитам малко и като ме грабне работата 2 думи не мога да напиша, но веднага се поправям.  newsm51
Много болни дечица. Миличките, бързо да се оправят, леко да мине и да натрупат имунитет зимата повече да не се разболяват.  Praynig

"Момата" Антон страшен сладур и с този хитър поглед... поредната беля замисля май!!!  smile3508
Браво на Стоянчо, отрано се е ориентирал и той - Хляба да е в него.  smile3501
Имар, пиши като мине повторната пита, Иван голям разбойник, колко пъти си разбива хубавата главица. Вярно е, че така се расте  smile3540 newsm44 и така се открива света, ама все пак!!! Ема напоследък пада по най-глупавия начин.  Rolling Eyes Например на площадката се опитва да седне, с две заети ръце и при клякането губи равновесие и си разбива устата в земята (писъци, кръв) или подпряла се е за едно дърво и с двата крака стъпва в камионче, то тръгва назад и тя отново по лице на земята. (този път само рев). Двете ни колена са обелени, едната устна синя, около окото одрано, май и ние за пита ще помислим.
Кат, Радина с този невинен син поглед ще разбива сърца.
А за Сисито, не зная вече какво да пиша, май тя ми е най-голямата слабост. Такава чаровница, с тези изразителни очи, с тази сладка усмивка, иска ми се да я хвана и да я нагушкам хубаво. Тоалета от кръщенето страхотен. Много ми е мъчно, че пак е болна.
Ани, вече сме сигурни, че наистина деня ти минава на дивана подпряна на възглавнички.  newsm62 Шегичка, да не се разсърдиш. Сега сериозно - ей такъв мъж, на всичките ни МАЙски момиченца пожелавам!!!  newsm10 Дано Ивко е добре и е било нещо моментно.  Praynig
Пепсън, разгледах всичките ви снимки, Рим, Морето от срещичките ви в БГ. За това, че Хрисито не е харесала морето, не се тормози. Ема беше така първия път, а сега и отдалеч като го види, започва да пищи от щастие. А снимката с биричката на феста е No 1.  newsm10
Бетинка, как позира, като професионален модел е!  newsm03 Я да кажа сега, че случайно се срещнахме с тях, на един нов спортен/детски комплекс. Докато аз се оглеждах, кое става за възрастта на Ема, Бетинка беше във вихъра си! Добре поиграха!
Сега видях снимките на Галюшана. Двете с Мариса изглеждате чудесно. Наистина изглеждаш като 19-20 годишна.  smile3503

# 245
  • София
привет!
прекрасни снимки на хрисито!! пепсън, майстори сте на хубавите снимки и вие (отдавна ми е на акъла да ви поздравя и все забравям)  Heart Eyes

мариска и тя колко е пораснала,,, нали не сме се видели скоро.... ние все на герена си ходим и се заформихем голяма компания с майките от хаджи димитър на по -големи дечица (ех, едно време като бяха по количките си ходехме в комплект 4-ка + танчето арк, мечтииииииии).

сисито е много сладка , както винаги!!

за благодаря и ние казваме, но заваляно естествено, казва нене много често и не такаJoy и се кара Simple Smile)

много обича да се къпе:

сигурно забравих някого... болничките да се оправят! Praynig

# 246
  • София
Добър ден! Grinning
Използвам "намалението" докато мишко спи.  Wink
Честито християнче Сиси!  bouquet И на мен ми е слабост тази сладурана опашата.  Heart Eyes
Дано всички болнички дечица вече да са по - добре, с Велизар им изпращаме мнооого положителна енергия за дивотии и пакости! Mr. Green
Ние почивните дни си бяхме за един ден на село, много добре ни се отрази почивката на въздух. Вели беше център на внимание и естествено, много щастлив и разлиготен до немай къде...  Laughing от този факт.
Ето няколко снимки:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4061977
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4064045
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4064156
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4064252
А в неделя пък ходихме на рожден ден на една 3 - годишна госпожица. Човекът се чувстваше в свои води (тържеството се състоеше в детски клуб в Ст. град), никога не съм го виждала в подобна светлина - така охотно да се "внедрява" сред децата ние бяхме най - малки..., да играе, да общува и да нахалства. Mr. Green За дечицата се грижеха 2 възпитателки и Вели направо не забелязваше, че ме няма. Явно добре ще се чувства на ДГ, но ще видим кога ще го даваме... Засега нямам такива намерения.
Ето линка, ако на някой представлява интерес, снимките не са с най - доброто качество, но лудницата беше пълна и рядко можех да хвана неподвижно някое от хлапетата, моето пък да не ви разправям... Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131746&photo=500
На всички хубав ден, много разходки и усмивки! Hug

# 247
Мимоз, вече обещавам да не го хваля, щом го грози такава опасност!  Grinning Ама аз само да ви поразсмея исках, и дето Галюшанка вика, че съм дала много ефикасна рецепта за лек за глава! А на снимките на Мариса, на мен погледа ми в Галюшана остана. Сериозно не си ли на 20 години!?
А Мариса , Жули и Миа с това благодаря ме шашнаха! Браво на тях. Вече си имаме културни дами!
Миме, при вас тези блести много се проточиха. Дано вече да минават и ти и Дарито да сте по добре. А Ивко и днес вдигна температура. Вдига най-много до 38 градуса. Смъквам я само с Нурофен. Но ще го заведем на лекар да видим от какво е. Иначе си хапва и си играе както обикновено. Не е отпаднал.

Миа и с мокра косичка пак е сладуранка малка. Олче и вашите снимки разгледах. Личи си че Вели се е забавлявал. Много хубав детски клуб си имате. Ние тука само можем да си мечтаем. А на снимките ми се стори че видях и вашата приятелка от юнските, дето ви е комшийка. Но може и да бъркам.

# 248
Ох не се стърпях да се присъедя към молитвата за бързо оздравяване на всички и малки и големи!!!  Praynig Praynig Praynig
Какво стана с тези болести дано скоро има добри новини!!!
И много благодаря за комплиментите  Embarassed изчервих се направо!!! Ехххх, наистина не съм на 20  Weary

А Миа е разкошна с тези очета просто нямам думи. Ми Ванче ако някой ден останеш в нашия район звънни ние след 17,30 сме навън.
Чао и лека вечер от мен и най вече без температури и сополи  приемете нашите Hug за вас.

# 249
  • София
Здравейте, МАЙчета, благодаря за хубавите думи, много сте мили  Hug
Ние сме ок, Косьо расте, магарее, леееекичко го захранвам с белтък и краве кис. мляко и засега - да чукна на дърво - няма негативни реакции. Напоследък пада голяма игра с нашите обувки  Crazy много му е забавно да си ги нахлузва и да ходи с тях, а колко пъти пада... да не ви разправям  Mr. Green Другата новост е, че любимите ни приятелки Ники и мама Бубилина не ги виждаме всеки ден, защото Ники е вече "ученичка" и ходи на ясла. Много ни е тъжно и на двамата с Косьо, защото откак се е родил все сме си заедно в парка  Cry ама Константин поне се постара да не й е толкова тъжно на Никол, като я поступа яко последния път като се видяхме, само я дебнеше да я обсипва с едни мечешки ласки  Embarassed умрях от срам и накрая го прибрах рано-рано.
От септември аз почнах да поработвам по малко - реших дилемата дали да почвам работа с компромисния вариант да превеждам в къщи и когато имам устни ангажименти - жонглираме с гледането на Косьо м/у баба му, баща му и гледачката. Но той го приема добре, даже май му харесва да вижда повече хора около себе си.

ЧЕСТИТО кръщене на СИСИ, да е много добра и щастлива!

А болничките дечица, мами и татковци да оздравяват бързо!

Лека вечер от нас!

# 250
Румя-писах в темата ти.

# 251
Аз,да си отбележа докъде съм чела,че нещо тия дни не ми стига времето за качествено разписване.....и после ще се нарадвам на снимките на дечковците/признавам-видях само тези дето са постнати в темата Embarassed,обаче обещава сега да ви преровя албумите/,но пък виждам,че се е пораздвижило малко тука,което може само да ме радва Grinning.....
Ние сме в поредния пакостлив период-оня ден играейки си преди лягане трите ми деца ми доставиха удоволствието да ме праснат така,че вече трети ден ходя като на 4 големи водки,отделно дето главата ме боли,та се не трае....ама при мен ни СПА предложиха,ни възглавнички-Ани,късметлийка си ти,просто няма какво друго да кажа Wink
Днес се видяхме с Ирка и Елла за последно/че утре летят/ и тя обеща като се прибере и като почне да пише....дано да не забрави докато стигне до Лондон,но аз помня Mr. Green и ще напомням.....и Змейковите моми видяхме,и макар,че аз все още съм без апарат/че сега се търси ударо,противозагубен и водоустойчив такъв/,макар и с не добро качество ще ви споделя малко днешни снимки:,,, ,,,на някои от тях сме показали приятелските си чуства към Калинка,ама тя нали ни е истинска приятелка.....

Засега толкова/ако искам да остане врем и за снимките/
Пожелавам на болничките да оздравяват!
На Сисито-честито и кръщение!
На всички вас-лека и спокойна Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 00:29 от Анонимен

# 252
Честит рожден ден на БГ Вики-дано да е жива,здрава,щастлива и много обичана мама и съпруга!
Разгледах снимките-страхотни са,както винаги....но специално искам да благодаря на Пепсън за разходката из Рим-обеща и ни го показа Peace...за Велизаркин и за другите бонбони нямам думи освен Hug

# 253
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВИКИ!ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,МНОГО ПРОФ.УСПЕХИ И НЕКА ВСИЧКИТЕ ТИ ЖЕЛАНИЯ СТАНАТ РЕАЛНОСТ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 254
  • София
ВИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти много здраве и обич!!

Общи условия

Активация на акаунт