За имуностимулаторите - не смятам да го тъпча с химии, стимулиращи каквото и да е. От кърмата по-добър имуностимулатор нема, та тъй смятам да го "лекувам"
А ваксина - не бих му сложила

Ето да ви покажа моята "мома"

Там заздрави упражнението Ходя сам и сега си имам един клатещ се пешеходец. Правих и погача - Човекът хвана черпака и после питката - значи готвач - хлябът ще е с него.
Затова моля мамите с дечица, който ходят на ясла да споделят по - често 
Сега ще изчакам довършителните работи и започвам с подредбата нали знаете вече, че съм луда на тази тема
и се надявам това "лекарство" да му е достатъчно.
, а да и аз да кажа на Руми и други мами с такива еретични мисли - Пишете, тук се чете и винаги е приятно поне на мен да видя, че някоя мама се е разписала и че ни е направила съпричастна с ежедневието си - приятно или неприятно. А ако не всеки път има обратна персонална връзка, е защото много мами пишат рядко и забравят да споменът всеки. Аз съм живо доказателство за това
.
Та от тази процедура се въздържах, но най интересното е как ми мина главата. Докато лежах подпряна с възглавнички и гледах как оправя бардака който Ивко беше оставил след себе си, как сменя чаршафите, чисти прах ..... и ето ме вече съм като нова.
Дай Боже всекиму толкова разбран и помагащ мъж.Моя,за сравнение, цял ден се чуди какво му се яде и аз реших да съм добра и му го готвя,но скоро няма да се повтори
.Преди малко поиска и руло с комфитюр,но вече му казах,че прекалява.
Също така пропуснах да кажа, че от предната неделя Сиси е вече християнче. Ето малко снимки от събитието

А Стоянчо въобще не отстъпва на дамите. Много е пораснал и има невероятна усмивка. Личи си, че с мама добре са си изкарали в Панагюрище.
Ники да ти е жива и здрава малката чаровница.