Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 563
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
 cat, много е сладка Радинка.
  Мимоз не се ядосвай- пий едно питие -  И у нас е понякога така ь ама взех вече да не се вързвам толкова .
 Бети вчера с батко и са имали фотосесия и да ви покажа част от нея

И дарито бързо да оздравява.

# 211
Иночка-много е хубава Бетка  Peace, а питието си го нялх даааа  Grinning Иначе ще ми избият балансите..
Дарито да оздравява бързо!Дай и осцилококцинум,на Жули много помогна..Кихаше,носа и течеше,беше със зачервени очи,но осцилококцинум и изопринозин помогнаха за 1 ден..Чак се изненадах.

# 212
Честит рожден ден на Десив-да е жива,здрава и много обичана мама и съпруга!Да  я глезят и в къщи на работата и да има повече време за разписване!
Дано Сисито и Дарито да се оправят и да не е нещо сериозно причината за техните неразположения Praynig....
Радинка и Бетка са абсолютни бонбони Peace
Виф-че,радвам се че пак имаш нет....ама наистина,липсваше ми...да го намачкаш Макси от мен Heart Eyes..и вие да оздравявате!
/аз освен осцилококцинум,миналата седмица като се бяхме натръшкали наблегнах на вит.С-предимно натурален-и на мед-а....ако сте го въвели и имате хубав мед-подслаждайте с него/Аз днес прекарах деня в чакане... ooooh! и си умрях от яд,че вместо да се видя с Ирка и Елла,се вързвам на разни дивотии Crossing Arms....ама да ми е за урок и повече да внимавам с роднините и комшиите...добре поне ,че вечерта излязохме/ и то без деца-за пръв път от месеци,но аз май прекалих с говоренето за тях и усещам как вече ставам досадна с тия  теми Embarassed/,но поне поех глътка въздух и малко настроение Laughing
Затова ,оптимистично,Ви пожелавам лека и спокойна нощ!  bouquet Heart Eyes Hug

# 213
  • София
Добро утро! За първи път май се включваме първи. Ние сме останали без мляко и ще си пием голо кафенце тази сутрин Simple Smile
Бетинка е много сладка, какво маце Grinning
Ние да ви се похвалим тайничко, че да не ни мине котка път - махнахме памперса през юни ( стана по-лесно и бързо отколкото очаквах) и последния месец намаме нито  един гаф.
    ох, нещо се размрънка, оставяме ви

# 214
  • Varna
 Хайде, поспаланки в днешния дъждовен ден кафето е от мен.
Десив- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ.

# 215
  • София
Добро утро и от нас! Hug

Много ми е мъчно, че има толкова болни дечица...  Sad Сиси, Миа, Даринка и мама Мими..., Макси да оздравяват бързо, изпращам им ВСИЧКАТА си положителна енергия, де що ми е останала...  Praynig Няма по - гадно нещо на света от това, да ти е болно детенцето...  Confused
В тая връзка да попитам: Някой вече ваксинирал ли си е мъничето п/в грип??? Четох, че септември се правят ваксините.  newsm78 А някакви имуностимулиращи добавки давате ли? Thinking

Люска, МНОГО кофти случка, надявам се да сте се посъвзели и никога да не се повтаря... От лошото никой не е застрахован, а и като добавим, че живеем в държавата на абсурдите, няма какво да коментирам...  #2gunfire Как е Тери, нали беше писала, че ви предстои преглед за установяване на проблеми с 3 - та сливица, какво стана? Heart Eyes

Надявам се Даниеле вече да се включи с добри новини! Praynig

Руми, недей така да си мислиш, че ни отегчаваш, много ме е яд, като чета подобни "откровения"...  Crossing Arms Аз сигурно най - много ви отегчавам в този случай, щом най - често пиша и най - подробно описвам ежедневието си с Велизаркин, като никога не спестявам и лошото, и хубавото. А като подканях 153785 пъти неотчелите се мами към разписване визирах и теб, и Бубилинка, и Иги, и Юносчето и т.н., и т.н. да не изброявам, че са МНОГО тези, които вече не пишат тук. Sad
Моля те, пиши и ни покажи сладура на някоя снимчица, липсваш осезаемо тук. Heart Eyes
Тези дни се бях сетила, нали Косьо ПРЪВ проходи в нашето форумче??? Flutter

Кат, много се радвам, че се завърна и ти, Радинка е невероятна чаровница. Heart Eyes ЕВАЛА за гърнето! Това ме подсети да пробвам бойкотиралия ми го хулиган, отдавна не съм го пробвала... Thinking.
И Бети е една абсолютна кукла. Heart Eyes

Аз докато пиша, дребчо ще си строши леглото от скачане, ставам, да не направи пак някой лупинг...  Crazy
И не последно по значение:

Десиив, Честит рожден ден! Да ти се случват само хубави неща и Ивка много да те радва!

# 216
Честит рожден ден Десиив!!    bouquet  bouquet

# 217
Честит рожден ден,Десиив!Нека на този хубав празник имаш всичко,за което си мечтаеш,а занапред в живота ти-щастието и късметът да те следват навсякъде!Наздраве!

Олче, за имунизации против грип не съм си и помисляла, че от както чета темата за ваксините толкова се наплаших от тях и особено като прочетох от какво се правят, че не ми се иска вече да го имунизирам за "задължителните" неща, а камоли да му измислям допълнителни ваксини. Имуностимулиращо давам Имунобейби по съвет на нашето педи!

Ох, и днес май няма да става за разходка.

Мимоз, изнервянето май не идва само от баткото. Щом Димитър е в кампания, ясна работата. И аз ставам нервна когато на Дидо му се струпа повече работа и няма време за нас. То не стига че на 100 места бачка, а сега и за общински съветник го гласят. Дано да не го одобрят....

# 218
Здравейте, момичета   bouquet

Деси, ЧРД! Пожелавам ти много здраве, щастие и семеен уют! newsm67

Сложих Никола да спи и сега се надявам малко да си отдъхна, макар че детето тези дни е доста кротко...
Момичета, благодаря ви много за окуражителните думи за сдуханото ми настроение  Hug

Олче, аз съм много против слагането на противогрипна ваксина. За мен това си е маркетингов трик за продажба на ваксини. Всички познати, които са си слагали такива ваксини винаги са боледували от грипа!!!
Стискам палци на болничките бързо да оздравяват и да продължават с пакостите  Praynig

Лек ден от мен  Kissing Heart

# 219
  • София
привет и от нас,

ние сме по - добре, слава Богу! играем и не спираме дори и сега (за което се радвам много!), което обяснява липсата на натрупани кг . но поне сме 79 см, е хееее!

честит рожден ден на деси!   bouquet

доки днес ми каза , че имуностимулатори преди 2,6 години не вършат кой знае каква файда. каза ми и преди тази възраст на ясла да не пускам и смятам да се съобразя. каза, че боледували почти винаги 3 от всеки 4 седмици, а това е кошмарно!

танче , съгласна съм с теб за противогрипната.

# 220
  • София
привет и от нас,

ние сме по - добре, слава Богу! играем и не спираме дори и сега (за което се радвам много!), което обяснява липсата на натрупани кг . но поне сме 79 см, е хееее!

честит рожден ден на деси!   bouquet

доки днес ми каза , че имуностимулатори преди 2,6 години не вършат кой знае каква файда. каза ми и преди тази възраст на ясла да не пускам и смятам да се съобразя. каза, че боледували почти винаги 3 от всеки 4 седмици, а това е кошмарно!

танче , съгласна съм с теб за противогрипната.
За ваксината съм съгласна, но за яслата не. Толкова деца ходят на ясла, как се вписват в измислената статистика на докито ти. Нищо лично, ама винаги се ядосвам на такива изказвания.

# 221
  • Варна
Деси, честит рожден ден! Пожелавам много щастливи дни с любимите хора!!!!

Момичета сега качвам каквото имам като снимки от срещата, ето тук ще ги накача http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174996&photo=5

А тук има няколко нови снимки на Макс-белята  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174988

Ваксини: Аз лично се страхувам повече от ваксините, отколкото от разболяването. Освен това ваксините са направени да противодействат на едни вируси, които мутират, и вече ги няма същите, и в крайна сметка няма смисъл.

# 222
Здравейте, мили мами!
 Много отдавна не сме се разписвали. Ние сме добре, растем и магареем. Голяма палавница е станала Вики. Не мога да пиша редовно, но поне се опитвам да ви чета редовно.
В тая връзка , аз също съм против противогрипните ваксини. Що се отнася до яслите- много искам да я пусна Вики на ясла, но в момента и в Благоевград няма места. Една жена от яслата, където искам да запиша Вики, ми обясни, че няма  смисъл да я записвам на 2,5 години, защото на 3,2 тя трябва да я изпише от яслата. Това били само тормоз за детето. Ама как ви го обясних Laughing Laughing Laughing-0 няма що.
Пускам ви една снимка на Вики от морето, ако искате има и други в снимка.бг

Много поздрави и целувки от нас

Да оздравяват бързо всички болни палавници

# 223
И аз не смея да рискувам с противогрипна ваксина..Моя позната ,лекар при поставяне на противогрипна ваксина направи такъв алергичен шок ,че едва я спасиха..Сега има сериозни алергии от яйца,рибни продукти и млечни,а дотогава /45г/ не е имала никакви алергии..
За боледуването в ясли и градини -има истина..Докато си изградят имунитет,боледуват много често,но донякъде зависи от детето -на какви интервали ще е и колко сериозно....

# 224
  • София
aнна, сигурно имаш по-различни наблюдения. обаче е факт деца да боледуват толкова често. дано нашите не са от тях, но наистина е кошмарно такова ходене на ясла. то на работа ли ще ходя или ще се чудя как да я излекувам от поредната вирусна атака...

вени вики, малката е много сладка морска сирена  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт