Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 568
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, дами! Simple Smile
Ние малко се поизгубихме напоследък-бяхме 2 седмици на почивка във Велинград (минахме и през Пловдив, но то малко инцидентно тръгнах,че я бях отписала вече тая почивка, дето се отлага 1000 пъти, та не се сетих да искам координати на някоя мама-доброволец). Антон понесе пътуването учудващо добре, аз малко се бях притеснила,защото това му беше първото дълго пътуване (е,ако не броим прибирането от Пловдив след раждането и после като ходихме на консултация първия месец), там малко 'подивя'-усвоихме нови магарии като плезене, крещене като не иска нещо, вреше се при големите деца и от сорта Simple Smile Сега обаче пак подозрително се е кротнал и предпочита самосиндикалните занимания  Thinking
С две думи почивката мина супер,но още след връщането  се почнаха главоболията-в момента е така зачервен под памперса,че е направо страшно да го гледам, нямам идея как се получи, такова чудо досега не е било, но явно много го боли милото и плаче  Cry Мажа с разни щуротии, бани с отвари правя, но още е зле...ако някой знае нещо ефикасно, да помага  Praynig
Радвам се,че сте си изкарали добре на събирането, а за Трявна тук във форума има доста писано и все хубави неща (то нали ние първоначално там щяхме да ходим, та изчетох де що има по въпроса  Wink )
Имар-че, а теб да те порицая публично пред строя  Naughty Имаш голяяяяяма черна точка и чакам поправка  Crossing Arms  Mr. Green
За копчето на компютъра-и при нас е болна тема, не по 3, ами по не знам колко пъти се повтаря упражнението...ама нали съм технически неграмотна  Embarassed, спасението за сега е 'опаковане' и барикадиране на компютъра (в повечето случаи и това не помага).
Ааааа, Люба, що не вметнеш на свеки, ей тъй, между другото, че си видяла я колиенце, я пръстенче, дето много ще си 'ходи' с обичките?   Mr. Green
Фи, стискаме палци всичко да се оправи възможно най-скоро  Praynig
Хайде...лека нощ на всички  Hug

# 196
в момента е така зачервен под памперса,че е направо страшно да го гледам, нямам идея как се получи, такова чудо досега не е било, но явно много го боли милото и плаче  Cry Мажа с разни щуротии, бани с отвари правя, но още е зле...ако някой знае нещо ефикасно, да помага  Praynig
Имахме същия случай. Толкова се беше възпалил, че не можеше да седи на гъза си Sad Единственото, което помогна при нас беше крем на "Себа Мед" ЗА подсичане.

Фай, стискам палци да не се влоши състоянието на Сиси и да отминава хремата!
Руми, да ги нямаме такива с отегчението (макар, че и аз понякога по тази причина не пиша, особено пък и ако няма какво да кажа...)

smile3524

# 197
  • София
Elf4e, за дупето зависи дали е само подсечено или са гъбички, как изглежда - грапаво ли е или е само зачервено? Ако са гъбички помага изплакване по няколко пъти на ден с разтвор на сода за хляб. По-лесно ще се оправи, ако го оставиш за известно време без памперс. А кремчето на Себамед го бях купила, когато ние имахме проблем, но нашето се оказа гъбички и не помогна. Ако някой ползва такова ще се радвам да го подаря Simple Smile

# 198
Хе-Хе, добре че Иван направи бела, че Танчето да ни светне за копчето. Като прочетох колко мами са имали този проблем и никой не се е оплакал. Ох, много ми е съвестно сега, мира не ми дава, дето толкова му се карах, а то имало начин и без да се карам. Ама досега не ми го пипаше, като кажех само Не и си знаеше че е НЕ! Аз по принцип много рядко му се карам, но за това не го пожалих.
Само като се сетя картинката снощи - като му се накарах и няколко шамара по крачетата изяде отиде обиден в ъгъла с гръб към мен и си сглобява един конструктор. След 2-3 мин дойде при мен и ми се извини, като ме милваше по крака и ми викаше О О О О... Гушнах си го. То милото по умно и от мене, от сега знае че на лошото с добро се отвръща! Ама и аз от него пример ще вземам вече!

Люси, много неприятна тази случка! Дано по скоро да се разреши проблема и не са големи щетите!

Кате, снимките на Килиан отново са много свежарски. Кат, вашите не успях да отворя! И Бетинка е една грейнала звездичка!

На всички болнички пожелавам скоро да оздравяват. То сега в това време пак болести и гадории.... Елфче , за дупето ви ще кажа рецептата , която една мама от нашата тема написа, много е ефикасна. Смесваш равни части боров вазелин и крем здраве!

Лека ви нощ!

# 199
  • София
Ей, страшно са сладки пловдивските дечица като са седнали в парка Grinning
Руми, недей така, всички постинги тук се следят с интерес и на мен много ми липсваха, като беше спряла да пишеш, така че пиши по-често, пък ние с каквото можем ще помагаме Hug
FY и всички болни дечица и мами, изпращам ви положителна енергия и стискам палци болестите да отминават бързо Praynig (то и на нас сигурно ще ни се налага палцестискане с болестите в яслите, за които съм чувала, но дано не съм лош пророк Confused )
Вчера за всеки случай ходих да проверя и една частна ясла на близо, хареса ми, та ще е резервен вариант. А за нея ми беше казала Иги, те бяха за една вечер в Младост и се видяхме на разходка в парка с дечицата. Момчо е пораснал и вече май свиква в яслата, въпреки че му е било доста трудно.
Люба, честити ти обеци! При всички положения си личи, че жестът е бил с добро чувство Peace
Люси, дано нямате повече такива неприятни случки!
Дано не съм пропуснала някой, хубаво е, че темичката се активизира Grinning Галюшана, а Мариса от кога почва яслата?
На Румчо май вече му писна да си играе в кошарата, отивам да го гушкам.
Лек ден!

# 200
Даааа, пловдивската банда наистина много сладко са се наредили на това бурдюрче и си лафят!  Heart Eyes

Днес вече и тук времето е студено. Чудя се да правим ли разходка днес или само набързо до яслата да идем за храна пеша....

# 201
FY-дано да е минала леко нощта!
Пловдивската група-страхотни снимки  Peace ,а кои са др. момиченца ?Едното май е Александра на Нанси?Люба-честити придобивки!Твоето свеки е уникално  Grinning
При нас вали и е отвратително,свърши лятото  Cry Cry

Ани-и аз не мога да се понасям от 2 дни съм толкова изнервена/от ученика сигурно  Close/ и се развиках и цапнах през ръката Жули..Точно на едно интересно предаване ,тя реши да разучи картата на сателитния приемнки -вади я и я разглежда,съответно телевизията спира.. CloseКазвам и НЕ,ама май не прави съвсем връзка какво е НЕ-то .. ooooh!
Килиан е много нежен,много хубави снимки.
За съжаление линка на кат 11 е към началната стр. на Снимка.бг, а исках да разгледам и тях.

# 202
  • Пловдив
Пловдивската група-страхотни снимки  Peace ,а кои са др. момиченца ?Едното май е Александра на Нанси?

Мимоз, едното (с розовата рокличка) е Яна, на една съфорумка (Блъди Мери от мартенските), а това с шапчицата е кръщенлицата на брат ми (родена е в края на февруари) Ела и Калина предполагам сте ги разпознали Wink

Приятен ден от нас  Hug

# 203
Мерси,значи съм припознала едното момиченце.

# 204
  • София
добро утро,

фай, как сте, мислих ви с малката  Hug

пловдивските снимки са супер, елла много пораснала, не бях я виждала скоро. калинка - принцеса  Flutter имаше и други, които не познавам, но такава сладка групичка са - да ги изпапка човек направо. Crazy

бети, пораснала и страхотна малка госпожица с този бонбонов чорапогащник  Heart Eyes

ние се борим с хремата, апетитът ни е намалял и сме хленчещи, но то е от болното гърло... миличкото. сега спинка. основно си суче и сутринта хапна от моите бъркани яйца малко. друго което яде е домашно кисело мляко с мед.абе не си е работа да гледаш как се мъчи детенце, благодаря на Господ, че спа добре тази нощ сравнително. и дано се разминем с антибиотика.  Praynig

изпращам ви изцелителни прегръдки  Hug

# 205
Ох дано Миичето и другите болнички мъници се оправят!!! Зима лете все вируси и все има болнички дечица  Ill. Хайде вече край  #Cussing out
Да си кажа ние открихме бибата  smile3504 - в неделя Мариса седи при майка ми (все пак и ние трябва да останеме насаме) и тя си открила бибата някъде и като заспивала с шишето както винаги го хвърлила и си взела бибата и заспала с нея - така и във вторник нещо не можеше да заспи вечерта изпи си млякото и мрънка и се върти чуди се каква поза да заеме и аз се сетих че и аз имам една биба някъде и я дадох и така вчера цял ден си я е цокала ама аз съм виновна че я изрових от кревата сутринта и я сложих на видно място днес я покрих. Ще се опитам да я предлагам само вечер ако не може да заспи по време на цокането на млякото. Баща й й се смее, че като бебе не искаше биба (ама тогава си имаше моята биба)  breastfeedingа сега и много й се радва като я гледа с нея защото така му се струвала още по мъничка.
Като чета какви бройки зъби имате вече ние нали последни ни изби първия и сега май продължаваме да сме си на опашката със скромните 6 зъба.
Поздрави на всички от Десиив тя просто няма време за компа камо ли за форума оплака се че дори не го е включвала от един месец и се чуди дали да го плаща изобщо повече нета. Ще ги снимам двете сладурки като се затопли и излезнеме да я видите и Ивайла колко е пораснала и каква дълга коса има вече. Много са си свикнали с Мариса и са толкова сладки как се гушкат и целуват не се карат и много хубаво си играят двете. Да ти е кеф да ги гледаш.  newsm06

И Танче я не унивай така всички сме на тоя хал и взимайки си мъж е равносилно на това да гледаш дете - така че се примиряваме с времето нямаме друг избор. Малко са ползите от тях освен спомената от Люба паричната (поне това си го вършат съвестно) и че от време на време ако са накеф може и да се замислят за някой друг (за нас) и да ни отменат от някое наше задълженик (като гледането да детето например) или поне при нас е така негово задължение е да носи пари и НИЩО друго . Не си разваляй настроението а се радвай на малкото палаво слънциче все пак всички сме  supermama
Ох отплеснах се ама и аз съм малко бясна на моя... jedi
Благородно завиждам на тези които в това време са си вкъщи и  tv Ех....имало едно време....при мене

# 206
  • Варна
Здравейте, мами и деца  Hug

Купихме си комп и имам вече нет и ще мога да чета и пиша newsm44

Макси беше болен от гнойна ангина и сега още кашля и се сополиви, и аз покрай него, ама вече сме добре.

Повече няма да пиша, че докато спи малкия искам да понастроя това онова на компа и да кача програмки, да не говорим, че съм с Vista  и всичко ми е много странно още  Crazy.....
Аз имам малко снимки от срещата на Златните, ама като ги кача ще ви дам линк.

Целувки на всички   bouquet

# 207
  • София
Не знам защо линка не отива до албумчето ни  Sad  Ето няколко муцунки от ЧРД-то

# 208
Кат-страхотнааааа ееее!  Crazy Heart Eyes Голяма сладурана!Особено с тая прическа  Crazy Дай още снимки!
ВИФ-много се радвам,че ще се появиш пак!
Като се оплаквате ,хайде и аз,моя мъж е в кампания ..Много се уморява,като се прибере яде стои половин час, уж гледа Жули,но докато я гледаше тя си надраска с червен флумастер един от най-хубавите костюми,който е подарък от кръщенето и е обилчан 1 път  Twisted Evil Twisted Evil  Много се ядосах и се развиках,обаче слава богу се изпра...След това казва ,че е капнал и си ляга....В това време аз даже не съм успяла да се навечерям ooooh! Това става в 21 и нещо и нямам търпение в 22 да я сложа да спи,че да имам малко време и аз за интернет или тв..

Имаме бая нови снимки и тия от срещата,трябва най-накрая да се стегна и да ги кача и покажа..

Сиске -искам да видя ремонта!!!!!!!!   

# 209
  • Русе
   Привет!
   Аз само на бързо да кажа, че и Дарито се разболя Sad Много киха и нослето й тече, започна и да понакашля. Утре сутринта отиваме на лекар. Сигурно от мен се е заразила, много ми е криво Cry

Общи условия

Активация на акаунт