Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 572
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ние вече сме по-добре. След два дни неядене, сега се захранваме с картофи. И вече се разхожда, че вчера целия ден прекара в леглото. Даже в момента рови в коша с играчките не батко си. Но така е остслабнала за тези два дни, че нашата гордост-коремчето съвсем изчезна.

# 181
Танче,а ти защо нямаш настроение днес?
То само днес да беше.... нещо ми е криво от доста време. Много ми е нервно и тъпо, НО никой не ми е виновен, че съм си избрала да гледам три деца...
Щото аз съм си самотна майка!
Абе,то и аз съм от самотните майки,ама да ти кажа опитвам се да гледам от добрата страна на нещата-все пак от време на време се проявява и таткото-влиза в ролята си на родител/пък и нали пари дава/,което все пак е +....демек,винаги може и по-лошо да е...Иначе,да благодаря и аз за рецептата за копчето....ако знаеш,колко се навикваме и заради него,отделно за монитора.....пък за мишки,микрофони и клавиатури вече не ми се говори,държим винаги резервни...а сме оградиил бюрото като средновековна крепост/само ров с вода и жица с ток още не сме приложили в действие/
Лони,Анна-стискам палци да се оправят бързо Гоги и Евка Praynig
Люска-системата е такава.....не опират нещата до възможности,а по-скоро до желание...пък ти на Р.Петков му драсни едно "либовно писъмце",нали ви е градски/дано не се бъркам/,белким ги позагрее...иначе аз мога да ти разказвам подобни случки.....щото нали знаеш,че вече не ща да чуя за хранителен магазин/само накратко-при един подобен обир,освен счупените стъкла,и откраднатите няколко кила салам"кучешка радост",циганетата бяха свили и оборотните пари от чекмеджето на касата,и ел-ката оставена до нея.....за наша радост охранителите от съседната дискотека ги видели,викнали полиция и м/у временно ги хванали...и накрая уж полицаите прибрали всичко дето са взели,но ни върнаха само салама-след като се изписаха сума ти протоколи,а той така беше зеленясал от стоене в районното и така вонеше...пък монетите и китайската ел-ка има останаха явно като веществено доказателство...ама карай-хахал да са им.Имам и още една история за обир и нежелание да вземат веществените доказателства под внимание,ама тя сие доста миризлива...затова по-добре да я прескоча/.Пожелавам ти да не ви се случва пак...че то не са толкова щетите,колкото разправиите и последствията......
Галюшка,на мен освен Руми ми се губи и Велиска/е и други нещо зачезнаха,ама тя направо се покри вдън Видинско/..а за снимката-мерси,дано свежата мама от нея се разпише Wink
Имар-че,ми то детето все отнякъде трябва да се научи на щуротии/то сигурно и Танчето това визира-за личния пример на татковците.....нашия пък ги нареди снощи в десет и нещо да играят мач в дневната...то вече не остана много за чупене,ама е гадно/и невъзпитателно/ като си казал около 87пъти да не се тича и да не се играе с топка вътре/

Аз пак ще се отдам на четене и гледане на снимки/пък и щом Катето е пуснала,ще има да се наслаждавам докато пия кафето/...и ще чакам да стане време за взимане на баткото от градината/че днес си дадох малко повече зор с чистенето,ама тия дни не ми беше до него/...И да не забравя да ви благодаря за съболезнованията/знам,че това са нормални и често случващи се неща,но напоследък масово ми измират близки хора,и то в доста тежки мъки,а в случая май лекарите му помогнаха....отделно дето вуйчовците ми бяха близнаци/еднояйчни/ и другия го понася доста зле/
И за именния ден .......за пожеланията -мерси/особенно на Олчето,дето така ме разведри сна лични Heart Eyes/,макар,че беше първият ми непразнуван/само с дечковците си бяхме вечерта/,но пък е толкова мило като знаеш,че има толкова хора сетили се за теб Hug Heart Eyes  bouquet/ и тук  да не пропусна да похваля свеки,че направо ме срази-подари ми златни обици-макар,че после се оказа,че Асен ги е платил половината,ама няма да забелязвам/

# 182
  • София
Много е хубаво,че Евка и Гого се оправят вече.Дано скоро да оздравеят напълно.Анна, за коремчето не се притеснявай,важното е очичките да греят както преди и да са  все така хубави маслинки(голяма слабост са ми).
 Люба,да са ти честити обеците,няма значение кой ги е платил,важен е жеста.

# 183
Имар-че и аз така викам,ама откривам съществена разлика м/у съвместен подарък и ситуацията,да ми ги подари,а после да ревне на сина си,че са и дошли скъпички и да иска да и ги"осребри".......пък,знам ли,може и за съм много претенциозна и предубедена Thinking
Кате,разкошни снимки..а корем аз не видях...или поне на снимките умело си го "глътнала"
Анна,радвам се за Евка,че се оправя......а за нейната гордост-не се коси....като и се отвори сега един апетити  ще наваксате пак...

# 184
  • София
Здравейте, ние от много време не сме писали Blush, ето една актуална снимка да си ни припомните Simple Smile

Тук има и малко от Рождения ден, ако на някой му се разглежда. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63526&photo=32
На болничките бързо оздравяване. Стискаме палци на Даниеле Praynig

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 11:00 от cat11

# 185
  • София
Днес три пъти го натисна и три пъти яде шамарите, но не му увира главицата. Накрая опитах и с добро.
Grinning И аз не съм от най-търпеливите, но винаги, когато искам да НЕправи нещо и обяснявам защо. Ако само и кажеш "не" (дори с най-благия тон на света), поглежда тъжно и започва да плаче с много чувство Simple Smile Не мога да се оплача, послушно детенце си е, не ме е изкарвала извън нерви заради пакост, изнервям се само в периодите, когато плаче и непрекъснато иска да я нося, а аз не съм Херкулес, вярно понаправих бицепси покрай нея, но все пак Laughing

# 186
  • София
привет от най-уютното място в софия - от нас  Mr. Green обичам като вали, време за филмчета само   Hands Thumbsup Popcorn Wine Glass

аз съм добре вече, само миенцето е със зачервено гърло и сме на калциев глюконат и вит.С  Praynig, сигурно й предадох вируса, понеже има и хрема  Rolling Eyes, за която предписаха ксилометазолин и вътре ампула гентамицин, дано се разминем с това само  Praynig

кате, както винаги снимките ви са истинско удоволствие  Heart Eyes

хубава вечер  Hug

# 187
  • София
Галюшана, Люба, тук съм, благодаря, че сте се сетили за нас  Hug за писането - ами останах с впечатлението, че съм ви подотегнала с писания за нашето житие-битие, които и без това май никой не забелязваше и реших да ви ги спестявам  Confused

Анна, радвам се, че Евка е вече по-добре!

Кат, Радинка много се е разхубавила, показвай я по-честичко, а и пиши, когато можеш!

# 188
  • София
Руми,чак пък никой да не ги е забелязвал...Сигурно никой не е искал да ги коментира.Но когато човек сподели болката си май му става по-леко.Или поне при мен е така.Днес се надявах като е дъждовно да сте по-активни,но май всички сте се отказали да пишете.

# 189
  • Пловдив
Здравейте майски майчета,

Аз пак нахълтвам в темата, за което моля да ме извините, но не се стърпях да не ви пусна снимки от днес на които са Ела на Ира и Калина на Змейковица.
На който ми се гледа да заповяда http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111602&photo=117
Лека и спокойна нощ  Hug

# 190
  • Русе
   Добър вечер! Grinning
   И тук най-после заваля, а вкъщи е топличко и уютно, Дарито бръмчи напред-назад, татито гледа мач, а аз съм пред компютъра Mr. Green
   Много се радвам, че повечето мами рапортуват за оздравели дечица, а Миа бързо да се справи с хремата! Аз пък още се влача, гърлото ми мина, но носът ми е запушен и като кихна виждам звезди посред бял ден #Crazy Дарито засега е добре, дано не ми се разболее Praynig  
   От няколко дни са я замъчили първите 2 кътника, през деня се кисели, а нощем много се буди, плаче и я вземам при нас да се гушкаме. Като изключим това мога само да я похваля, че вече започва да се държи по-добре-много рядко ни дере, хапе и скубе(мен и татко си), вместо това ни милва по лицето Grinning Като направи нещо, което знае, че не одобрявам, започва да вика: "ау, ау, ау". Понеже не ми казва мамо, започнах да й повтарям, че съм мама мими и днес тя на няколко пъти ми каза:"мими, мими". Много обича да си играе с къщичката с формички, справя се отлично, но по някога (явно като е разсеяна) слага формичките не където трябва, ядосва се и започва да ги блъска. С прибирането от площадката нямаме напредък. Всеки ден, като си тръгнем започва страшен рев и тръшкане по земята! Носим я под мишница, тя размахва крака и ръце във въздуха и пищи... Целият квартал ни научи вече(и по другите площадки сме така, не само на нашата) Embarassed За компютъра-борбата е основно за клавиатурата, самата кутия е на неудобно за нея място и засега не го е спирала, но пък копчето за пускане/спиране на телевизора е една от любимите й играчки.
   Много виртуални  Hug за Люба от нас със Дарито в този тежък момент!

# 191
  Привет и от нас!
  Проблема с Не-тата е голям. Аз му казвам не, а той Да или обратно. Обеснявам, с добро, с лошо, но когато си науми нещо...трудно се усмирява. Напоследък е станал голям побойник. Вчера отидохме в близкия парк, за да се видим с Недка и Стоянчо(по принцип излизаме пред блока) и Ради нападна де що види дете, та бабите взеха да се пазят от нас. Върха беше в пясъчника, халоса 3 пъти по главата едно момиченце. Знам, че са деца, а може би е период, но много ми стана неудобно и си тръгнахме. А все го уча да милва, гушка!
  За компютъра и ние го спяхме това копче, но малкия пакостник натика малкото копченце за рестарт, спасение няма за това се включвам, чак сега като спи!
   Напоследък много ме уморява гоним се, носим се и вечер гърба ми доста ме ноболява.
  Руми и Кат радвам се, че се разписахте, пишете по често!

# 192
Здравейте,

Аз днес най-после успях да изчета всичко и да разгледам снимките. Може да сте били малко на срещата, но си личи че сте си изкарали добре. Съжалявам, че не можахме да дойдем, но с тия болести. Исках да ви пиша много неща, но сърцето ми се е свило от притеснение.  Sad От днес пак сме болни. Със страхотна хрема, а тази вечер почнахме да вдигаме температура. Дано не стане пак като предния път. Tired Стискайте палци и ни изпращайте положителна енергия. Не знам как ще преживеем ноща. Много се страхувам. Weary
Лека и спокойна вечер на всички.

# 193
 newsm17 за Сисито и всички болни дечица!

# 194
  • Varna
 Танче, горе главата  има и по лоши дни, я не се ядосвайр пък и винаги можеш да споделиш тук ще ти олекне, и подкрепата и доба дума ще получиш.
  Сватя ама и ти така защо без настроение Rolling Eyes  Специално за зетчето няколко снимки та да не ни забрави.

Люси съжалявам за гадната случка, дано не се повтаря. Praynig
  Утре почивам та се надявам временцето да е добро за разходка
  а за не-тата май след дълго напомняне знае какво е не Бетинка, та като отиде там където по принцип е НЕ гледа никой да не я види или се прокрадва дяволито поглеждайки ще мине ли ози път номера. Но и тя се е научила като неиска нещо упорито повтаря НЕ-Не НЕ.
 от няколко дена като иска нещо и казва моля- по точно мое мое-  то тази заслуга е на моята приятелка -една седмица я тренира докато некажеше не и даваше нещото.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 22:37 от Inochka

Общи условия

Активация на акаунт