Лони стискам палци Гоги да се оправя, че е много неприятен тоя вирус.
и подкрепа. 
иска да яде и сама с лъжицата, ама това вече трудно й се отдава. 

това им е супер малко, иначе пръстъпността според Румен Петков била стигнала нивата от преди 10.11.1989г. ...трънки и глогинки...Намислила съм да напиша едно писмо до някоя медия за "горките" ни полицаи, как с допотопна техника са достигнали до такива успехи, че престъпността е спаднала толкова много....Явно другия път, дано няма такъв или поне не е скоро, ще трябва да им го хванем крадеца и овържем и да им го заведем на крака, та тогава поне да е уж заловен....Ще спирам , че много ви занимавах...Ще ме прощавате!!!
. Георги много се вълнува, а аз се притеснявам как ще удържа другия бяс в самолета
.
. А най-новото е, че Килиан от няколко дни си заспива сам в креватчето, а не на цица. Снощи баща му го е сложил да спи (мен ме нямаше, бях на аеробика) и си е заспал без въобще да протестира.
, като седна или като се наведа така ми се напластява и изглежда много грозно.
, идея си нямах за възможностите на този бутон! Обаче най интересното в цялата работа е че Ивко тази сутрин като стана и първата му работа беше да отиде до компа , посочи копчето и вика НЕ НЕ! Значи все пак е разбрал. Май разговора накрая е дал резултат! Тръгваме на разходка , че вече Ивко дава зор!
Нека всички болнички и малки и големи да оздравяват по-бързо

Мечти мечти!!!
, идея си нямах за възможностите на този бутон! Обаче най интересното в цялата работа е че Ивко тази сутрин като стана и първата му работа беше да отиде до компа , посочи копчето и вика НЕ НЕ! Значи все пак е разбрал. Май разговора накрая е дал резултат! Тръгваме на разходка , че вече Ивко дава зор!