Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 582
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ами Евка спря да повръща, но цяла нощ е с висока температура и сега продължава. Понеже не дриска и слагам свещички, пък и теповече и помагат. Тя кашата не я харесва, така че сме само на течности, но и без това педиатъра така ми каза-до днес вечерта само чай и вода.
Лони стискам палци Гоги да се оправя, че е много неприятен тоя вирус. Praynig

# 166
Добро утро и от мен.

Люба, приеми и моите съболезнования за чичо ти. Дано съпругът ти да се върне скоро и да те подкрепи и утеши. А от мен имаш виртуална  Hug и подкрепа.

Пожелавам и на Ева  и на Гоги да се оправят бързо.

В къщи всички са болни, но при нас е по-лек вирус. Гърло и хрема. Аз май го минах.
От вчера съм с нова прическа и от днес пак съм на диета. Мисля да ям червени чушки. Трябва да издържа. Само не мога да се оргазизирам да отида на водна аеробика. Много е трудно това ставане в 9. И виждам, че кожата ми почва да се вее. ужас.
Май ще почвам някакви упражнения в къщи.

Приятен ден на всички.

# 167
  • София
да се оправят дечицата  Praynig

аз съм на съшия хал от вчера, всичко ме боли ако не взема парацетамол и греят ми очите... отпуска ме за малко и пак на обезболяващи ужас.... миа е с баба си днес, а денят е прекрасен, пфууууу....

дано съм по - добре утре да си я изведа и на мен ми се излиза на слънчице... а днес ожах само до социалните да ида за молба за детските надбавки, голямата работа... дано ги увеличат след НГ, както се чува.

някой писа за пиенето от чаша, миа пие от известно време. доста успешно при това Simple Smile иска да яде и сама с лъжицата, ама това вече трудно й се отдава.  Crazy

какво става с катето?

честито на именниците вчера на патерица.   bouquet

от зор не можах да им честитя. тъкмо легна за малко да почета на дивана и миа довтасва запътвайки се да прави някоя беля и то как да почиваш а бях мноооого зле. добре че е баба й днес да я разходи.  Blush

# 168
Момичета, ако някой има опит нека да сподели. Искам да обясня по някакъв начин на Ивко че не трябва да ми натиска копчето на компютъра. Днес три пъти го натисна и три пъти яде шамарите, но не му увира главицата. Накрая опитах и с добро. Сложих го да седне в мен и му обясних като на голямо дете ,че не искам да ми натиска копчето, обясних му какво се случва с твърдия диск и всичко за което се сетих и накрая го помолих да ми обещае че няма да ми го натиска повече. Естествено , че не ми е дал такова обещание.  Mr. Green За всички други НЕта , които съм поставила из нас, не се дразня ако ги наруши понякога, но специално за компютъра не мога да се въздържа. Не мога и да измисля какво да направя че копчетата да не привличат вниманието му или да са му недостъпни. Затова искам съвет, как да ме разбере че не трябва в никакъв случай да ми го щрака когато му кефне. Виж за клавиатурата нямам против, мога да си оправя поразиите после,ама като се прецака хард диска трябва нов!

# 169
  • Плевен
Ани и аз искам "рецепта" за разбиране на забраните и НЕ-тата, но засега не проработват нещо при нас. Като й повиша тон, сякаш нищо не е станало, хич не й прави сякаш впечатление, но сигурно не е точно така. Все повече захитряват и ни пробват мъниците.
Моито съболезнования за загубата на чичото на Люба.
Евка и Гого дано вече са о.к. и борят този проклет, гаден вирус  Praynig
Ванилка и ти се стягай и оздравявай час по-скоро. Аз минала седмица бях болничка, но за 2-3 дни отшумя настинката.
Ели, браво за отслабването. Сподели тайната рецепта, с която отслабна така бързо .
И аз се присъединявам към списъка с лошите новини. Тази нощ са ни разбили магазина и са влезли през едно от витринните стъкла,на което няма външна ролетна щора. По-точно един е влязъл, но незнам дали отвън не имало и още някой, който да наблюдава. Съдейки по аматьорските му действия, мисля , че е бил сам. Откраднал е една водка от 0,7л и две от 0,2л, личеше по действията му, че е търсил пари. Кражбата не е голяма, но щетите са доста, а да не говорим за стреса и ...другите негативи покрай такова едно събитие. Но нещото, което най-много ме вбеси (и поради тази причина реших да споделя за кражбата с вас), е следното: в магазина имаме видеокамери за денонощно наблюдение - чернобели и не със супер кристален образ, но за целите за които сме ги поставили , действат много добре, полицаите са помолили за видеозаписа с крадеца и аз най-прилежно им го копирах , даже от три гледни точки. Коментара на дознателя след като са изгледали записа е бил - този не е от нашия контингент, работим с допотопна техника и неможем да изкараме хубав образ. Та ще ги каним в магазина за да го видят по-добре.... Абе  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire това им е супер малко, иначе пръстъпността според Румен Петков била стигнала нивата от преди 10.11.1989г. ...трънки и глогинки...Намислила съм да напиша едно писмо до някоя медия за "горките" ни полицаи, как с допотопна техника са достигнали до такива успехи,  че престъпността е спаднала толкова много....Явно другия път, дано няма такъв или поне не е скоро, ще трябва да им го хванем крадеца и овържем и да им го заведем на крака, та тогава поне да е уж заловен....Ще спирам , че много ви занимавах...Ще ме прощавате!!!
ЛЕКА И МЕКА НОЩ!

Танчука, засякох те да четеш, пиши поне как сте? Hug

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 23:45 от Люсил

# 170
Добро утро!

Тук съм, момичета, но нещо не ми се пишеше и само ви четях...Имам много работа, а и сега багаж за оправяне  Mr. Green, че след няколко дни заминаваме на моренцетооо  newsm68 newsm44. Георги много се вълнува, а аз се притеснявам как ще удържа другия бяс в самолета  Rolling Eyes. Някой, който скоро е летял да дава съвети (май са само Смайли и Ирка, но те едва ли са се завърнали  78).
Разгледах снимките от срещата - децата са много пораснали и всички са страхотни сладури, а и мамите също. Другата година пролетта живот и здраве сме запланували ваканция в България, може би ще хвана някоя среща  Thinking.

В понеделник бяхме на доктор за поредната ваксина, сложиха му две и в двете краченца по една. Килиан не плака въобще, само мрънна два пъти и това беше, но вечерта изглежда го боляха краченцата и така плачеше и не искаше да ходи, само да го нося. Иначе е 9 450г
 и 81см - слаб и висок...ама той спирка няма.
По въпроса за "НЕ"тата, той знае къде не му е разрешено да пипа или да си играе и ако някой път направи нещо забранено и аз го видя, му казвам "ай,ай,ай" и той повтаря нещо подобно и маха с пръста, димек знае че е виновен и сам си се кара  Mr. Green Laughing.
Помага ми, когато му кеф прибира или ми подава разни работи като му кажа, носи си обувките, когато ще излизаме и се опитва сам да ги обува, но не му се отдава още. Също се опитва да си облича разни дрехи сам, но обикновено успява да си сложи панталона на главата  hahaha hahaha. А най-новото е, че Килиан от няколко дни си заспива сам в креватчето, а не на цица. Снощи баща му го е сложил да спи (мен ме нямаше, бях на аеробика) и си е заспал без въобще да протестира.

Да кажа едно голямо БРАВО! на Страйпър за свалените килограми! Желая ти още много воля да постигнеш целта си, че никак не е лесно да си на диета!
Аз моите килограми си ги свалих отдавна, даже съм отслабнала още - 53 кг. съм на 172 см, краката са ми станали много слаби, а и дупето също, но този гаден корем не иска и не иска да си възвръща формата  #Cussing out #Cussing out, като седна или като се наведа така ми се напластява и изглежда много грозно.

Стискам палци на болничките да оздравяват бързо!

Моите съболезнования на Кабранска за загубата!

И да не ни забравите, малко снимчици. Започват от тук: http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/P1060890.jpg

Сега ви оставям да започвам да си приготвям Георги за училище.

# 171
Много ми е съвестно дето вчера му се карах на Ивко за едно тъпо копче, че и шамарчета по дупето изяде, а то имало начин да промениш функцията на копчето. Танче благодаря ти много за идеята. Пък аз уж софтуер внедрявам  Crazy, идея си нямах за възможностите на този бутон! Обаче най интересното в цялата работа е че Ивко тази сутрин като стана и първата му работа беше да отиде до компа , посочи копчето и вика НЕ НЕ! Значи все пак е разбрал. Май разговора накрая е дал резултат! Тръгваме на разходка , че вече Ивко дава зор!
Лек ден ви желая!

# 172
И мойте съболезнования за загубата на Люба!
 Praynig Praynig Praynig Нека всички болнички и малки и големи да оздравяват по-бързо  Praynig Praynig Praynig

При нас нищо ново - добре се гледат с бабата, като се прибера и почва да се чуди какво да направи как да покаже радостта си и е много смешна или тича насам натам или скача на едно място голям смях ми прави в такива моменти.
Ние й купихме четка и паста за зъби на Аквафреш и й харесва даже много.
За НЕ-тата и аз нямам рецепта има неща които не ги прави повече но има и такива които си продължава да прави и при нас едното е свързано с копче и то това на телевизора като мине покрай него и го натисне и като й кажеш да го натисне пак не иска а бяга и трябва някой от нас да се надигне и да го включи  Rolling Eyes Сладурковци са големи сега такива дяволчета.
И ние скоро тръгваме на ясла така че това май наистина ще стане актуална тема.
Руми къде си, какво стана с дългите ти постове!!! Олче има и толкова много които от както родиха не са писали въобще така че май сме си около 50 души които се вясват тук а иначе представяш ли си ако всички 150 пишеха ехе за ден щеше да се изписва по една тема. Joy Мечти мечти!!!
Ние днес сме на ваксина, а в неделя бяхме на детски рожден ден и се засекох с една съфорумка която отдавна не е писала обеща да се разпише ето и две снимчици от купона имаше професионален фотограф там и снимките са супер ясни.

Ето и съфорумката

# 173
Много ми е съвестно дето вчера му се карах на Ивко за едно тъпо копче, че и шамарчета по дупето изяде, а то имало начин да промениш функцията на копчето. Танче благодаря ти много за идеята. Пък аз уж софтуер внедрявам  Crazy, идея си нямах за възможностите на този бутон! Обаче най интересното в цялата работа е че Ивко тази сутрин като стана и първата му работа беше да отиде до компа , посочи копчето и вика НЕ НЕ! Значи все пак е разбрал. Май разговора накрая е дал резултат! Тръгваме на разходка , че вече Ивко дава зор!
Лек ден ви желая!
какъв е начина?
Люси -много неприятно,надявам се,че бързо ще приключат следствени и прочие действия и да няма големи щети..

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 13:49 от mimozata

# 174
  • София
Люба приеми и моите най-искренни съболезнования.
Ани сподели какъв е начина да се смени функцията на копчето,защото Иван ми изключва компютъра по 3 пъти (най-малко),а за хард диска изобщо и не бях си помислила Embarassed.За сега майка ми е сложила един голям заек пред компютъра,за да не ходи да го пипа,защото на него му е като играчка и освен,че го изключва ходи и да го включва.Но това върши временна работа,защото разбойника свикна вече с него и разбра,че заека не е страшен.
 А снощи какъв рев му дръпна,направо откачих,незнам от зъб ли беше или нещо друго го болеше.
Относно НЕ-тата вече съм се предала.Това моето дете е изтървана работа и не ми се мисли как ще се дисциплинираме от тук нататък.Ама и таткото ни е за критика,все на простотии го учи.За пример:онзи ден си купихме нов хладилник с фризер и първото нещо ,което таткото ни направи след като го донесе в къщи беше да покаже"какви вратички има хладилника и как се отварят" и познайте сега къде се забавлява Иван  #Cussing out

# 175
Здравейте, Майчета!

Виждам, че проявявате голям интерес към функциите на бутона на компютъра. Та изключването му става от менюто на десктопа. От properies - screen saver, долу в дясно има бутон  power и от неговото меню избирате какво да прави бутона на компютъра (do nothing съм сложила аз за да не се случва нищо при натискането му докато компютъра работи). Но това, за съжаление, не е рецепта срещу включване на компютър!

Кабранска, приеми и моите съболезнования.
Люси, много неприятна история. Влизам ти в положение. Дано поне по-скоро се оттърсиш от отрицателните емоции. Иначе да се бориш с българските институции си е направо геройство!
Дано болничките вече Ева и Гого да са по-добре и пак да си щуреят на воля  Praynig

Момичета, нямам никакво настроение за писане, така че останете си със здраве и ви пожелавам много усмивки!

# 176
  • София
Кате само една снимка излиза,а искам още.Сама неможах да намеря албума и се надявам ти да ни го покажеш.
 Танче,а ти защо нямаш настроение днес?

# 177
Танче,а ти защо нямаш настроение днес?
То само днес да беше.... нещо ми е криво от доста време. Много ми е нервно и тъпо, НО никой не ми е виновен, че съм си избрала да гледам три деца...
Щото аз съм си самотна майка!

# 178
Танче, благодарско за инфото, че и мен много ме тормози малкото с копчето на компютъра и то точно когато се наканя да пиша във форума, напиша някой дълъг пост и хоп - натисне копчето. Ха, сега ще го питам как ще го изключва. А ти - я по-ведро, чакаме си веселите и изпълнени с оптимизъм постове.  Peace

За НЕ-тата - и ние хич не ги уважаваме. Даже напротив. Тези, които ни видяха на Златните знаят, че за мойто диване НЕ е ДА. Така, че съм се отказала вече. Аз си викам НЕ, то си продължава и така... А днес какъв срам брах в магазина. От няколко дни Гоги си играе с баща си като се настъпват, баща му издава невероятно измъчени звуци, а Гого се залива от смях и днес в магазина за секунди се обърнах да взема нещо и го чувам как се смее по същия начин, обръщам се и гледам как настъпва един човек, спрял пред витрината, а човека му се смее и не знае как да се отърве от него. Хващам го за ръка и тръгваме, но той се измъкна от мен и се връща пак при човека. Щях да потъна.  Embarassed Накрая на човечеца му писна явно и си тръгна без да си купи нищо. 

Люси, много гадна случка. Дано успеят да ги хванат. А за системата - нямам думи просто.  #2gunfire

Момичета, благодаря за подкрепата. При нас положението не е много розово. Все още си вдига Т, поне е по-ниска, но започнах от днес АБ, защото вече е доста обезводнен и все така си дриска. За три дни си личи как видимо е отслабнало милото.  Продължава категорично да ми отказва ядене, освен Хумана-та. Вчера е на 3 шишета по 170 мл. Днес продължава по същия начин. Сега му свалих Т и заспа, дано повече да не вдига. Анна, как е Евка? Да я нацелуваш!

Чаочи за сега!

# 179
Дала съм грешен линк, за което се извинявам  Embarassed

Ето правилния: http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/?action=v … rent=P1060890.jpg

Общи условия

Активация на акаунт