Това е почерпката от мен по случай именният ми ден! Желая на всички именници много здраве и весел празник и на тях и на софиянци!
И ние използваме Астера кидс, но трябва и аз да си мия зъбите, за да ги мие и той!

, обаче защо така само едно голо
Ааа, нЕма да се разбереме с тебе... 

, но за да не губим от така характерния си (напоследък) чар, сутринта паднахме на ръба на спалнята и сега сме с цицина и на веждата...
Снимки няма да показвам, че Ема ще се откаже от нас ваче с държавен вестник. 
Я бързо тука на отчет! 

), че дечицата много печелят от цялата тази работа. Учат се на самостоятелност, на ред и дисциплина 

Взехме решение с мъжо, ако Румен не може да свикне на ясли, го пращаме при майка ми за два три месеца и след това пак пробваме (ако се пази мястото де). Определено с времето ще стана по-убедена, че е готов (то като гледам мойто адаптиране ще е по-трудно от неговото
Но ти не се коси, нали знаеш, че Гоги пере, а вчера цял ден и глади с ютията, има време и други неща ще усвои. Аз съм на принципа, че мъжа трябва да помага вкъщи. Така, че Жули ще си я гледа като писано яйце.

/на патерица/
Пожелавам на Гоги бързо оздравяване,Жули му праща 

Така,че ние засега се гледаме в къщи с помощта на детегледачка.Пък ако има баби на разположение още по-добре..
И на мен като цяло този месец ми е тръгнал от самото начало с краката нагоре, по - отвратителен не съм имала в живота си... 
Мислех си, че веднъж завинаги си е "отишъл" от нашите географски ширини
, ама явно не е така и топлото време си е нож с две остриета... Миличките Гоги и Ева... ДАНО вече са по - добре мъниците.
Такова притеснение покрай тази гадост с Вели не бях изпитвала през живота си.
Съчувствам на майките отвсякъде...