Морски шепот, мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни!

• 17 584
  • 296
  •   1
Отговори
# 150

Това е почерпката от мен по случай именният ми ден! Желая на всички именници много здраве и весел празник и на тях и на софиянци!

И ние използваме Астера кидс, но трябва и аз да си мия зъбите, за да ги мие и той!

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 10:12 от paizy

# 151
Здравейте,
 Ани, докато бяхме на Берковица Цвети почна да повръща от всичко почти. Единственото което ядеше беше на обяд пиле фрикасе, а следобяд на Ганчев едно от пюретата Лека нощ с гриз плодово. От всичко друго повръщаше и от млякото вечер и от кашата сутрин.
Давай й половин час преди ядене Натриев цитрат той е против повръщане.
Дано скоро да се оправи.

Приятен ден! Hug

# 152
  • Пловдив
Честит имен ден на Люба, Пайзи и всички малки и големи, които празнуват!!!

Всички болнички да оздравяват бързо  Praynig

# 153
  • София
Честит Имен Ден на Вера,Надя иЛюба !
Бъдете здрави и все така лъчезарни.
Аз днес ще се пръсна от главоболие,едва гледам.А като се сетя какво ме чака след работа и ми се реве.Иван е станал голямо мрънкало,ако продължава в същия дух и ще ме откаже от мераците за второ.
 За среща в Трявна и аз съм за.

# 154
  • София
Честит имен ден на всички именнички - големи и мънички! И най - специално на Люба и Верчето (Пейзи) за тях се сещам само в момента...  Embarassed, да са живи и здрави, обичани и щастливи и да си носят хубавите имена с много вяра, надежда и любов!

Честит празник и на всички съграждани! Laughing

Даниеле, стискам ви палци цяла сутрин! Praynig Praynig Praynig

Анна, давай на Евка САМО лечебна Хумана, не експериментирай с други неща, Велизар ми повръщаше всичко друго. А и по съвет на педито може да изкара доста време само на нея, не е проблем, защото е много хранителна, а пък е лесноусвоима. Можеш да я даваш в шише като АМ, или на каша. Освен това и запича (ако сте хванали вируса с повръщането и р - вото), дано не сте де...  Praynig

Сисе, ти се завърна а ни липсваше много...  Heart Eyes, обаче защо така само едно голо  Laughingкафе и чайче ни сервира, без никакъв отчет какви сте ги свършили вкъщи, без снимки, без дори да пишеш как е Божи... Naughty Ааа, нЕма да се разбереме с тебе...  Crossing Arms

За пастата, нашата е Ненедент, а четката Орал Би. Само че много ни е страх и ни е проблемно това миене, все си мисли, че лекарства ще му завираш в устата и е мъкааа... #Cussing out
Да докладвам, че носът ни хвана "прилична" коричка  ooooh!, но за да не губим от така характерния си (напоследък) чар, сутринта паднахме на ръба на спалнята и сега сме с цицина и на веждата...  ooooh! ooooh! ooooh! Снимки няма да показвам, че Ема ще се откаже от нас ваче с държавен вестник.  Mr. Green А нейните фотоси с чешмата и пред чемширите  Mr. Green са направо невероятни. Прелестна е!!! Heart Eyes

Това е засега, много мами ми се губят, да не вадя "черния" списък, ей! Crossing Arms Я бързо тука на отчет! Naughty

# 155
  • София
Олче, аз и без това мислех да се отчитам Wink
Първо честит имен ден на всички празнуващи! Да са живи, здрави и изпълнени с положителни емоции!  bouquet
FY, не си писала скоро, как сте, отчети се, ако имаш време, че се притесняваме за вас. Същото важи и за другите иначе редовно пишещи мами, които скоро не са се обаждали.
И ние си имаме четка на орал би и паста за зъби ненедент, ама още не сме ги използвали и то по моя вина. Ей, все не мога да се наканя за това миене - или забравям, а и трябва да е през деня, защото вечерта Румчо като си изпие млякото в леглото, заспива веднага, значи тогава ще е трудно миенето, ще трябва да се реорганизирам явно Rolling Eyes
Дано болните дечица бързо да оздравеят. Ако знаете колко ми е криво за тия ясли. То досадна сигурно ви станах вече, ама хем искам да го пращам Румчо и да видим, дали ще може да се адаптира, аз да си тръгна на работа и също да се адаптирам. Хем като го гледам, имам чувството, че е много привързан към мен (все заедно сме били откакто се е родил, рядко е оставян с бабите) - гушка се, целува ме, аз към него също и се притеснявам как ще му се отрази тази раздяла. А и не е от тия дето много обичат с други деца да си играят. От друга страна така или иначе все един ден ще дойде този момент и може би тогава ще ни е по-трудно да се разделяме Crazy Rolling Eyes А и ако не го пусна сега, най-рано ще е юни догодина и дотогава мисля, че прекалено много ще ми доиде стоенето вкъщи и бебешките истории. Луда работа и колкото и да ми е криво, ще вземем да я пробваме яслата, пък ще видим какво ще стане...
Ще трябва да се научи от чаша да пие, аз от вчера го пробвам, само си бърбуника вътре, а не пие, дано да свикне. И с гърнето сме до никъде - само два пъти е акал, а там ги слагат и директорката спомена, че трябвало да ги отказва памперсите вече Shocked

# 156
Благодаря Ви момичета,..пожелавам всичко най-хубаво/здраве,късмет,любов и всичко каквото се сетят/ и на другите именнички в темата...И на всички Софиянки-честит празник!/на мен ,обаче хич не ми е весело,защото имаме смъртен случай в семейството-вуйчо ми почина вчера,днес е погребението,а и Асен пак е на път....та празненство няма да има,но това да е..../

# 157
  • София
люба, моите съболезнования Praynig

# 158
  • София
Кабранска, много съжалявам за загубата ви... Незнаех, че не ти е празнично днес. Sad

Бъбълче, хич не ни досаждаш, нали всички минаваме през това и ни вълнуват едни и същи неща. Ние за ясла не сме кандидатствали, но споменах, че има вероятност майка ми да гледа Вели, което е по - добрият вариант за него, а аз да си търся работа... Само че се притеснявам, че и той е болезнено привързан към мен и има дни, в които е като някаква лепка  Laughing, не иска никой друг. Но в присъствието на баба си пък слуша повече и не се лигави толкова, та все си мисля, че като му опре до г**а на човек (дори и малък такъв) Mr. Green, с всичко се свиква. Вярно, че сред непознати адаптацията е по - дълга и трудна, но пак всичко си опира до детето. Rolling Eyes Мойто мнение е (като изключим "случайното" уж боледуване в дет. ясли  #2gunfire), че дечицата много печелят от цялата тази работа. Учат се на самостоятелност, на ред и дисциплина  Mr. Green, а и общуването със себеподобни е безценно за цялостното им развитие. Отказването от памперси, биби и "прояждането" на непасирана храна много често се учат именно в яслите. Peace
Желая ти да се успокоиш и Румката много леко и неусетно да се адаптира, (както и ти в новата работна атмосфера), да не боледувате и плачете ХИЧ, а времето, което ви остава да прекарвате заедно да оползотворявате максимално весело и щастливо.
Малко като чат го обърнах (и в телеграфен стил...  Embarassed), ама ми е слабост Румчо отдавна, голям е сладур! Heart Eyes

# 159
  • София
За съжаление е гадния вирус. Cry Вече сме и с температура. До утре трябва да изкараме на течности само и усещам, че тази нощ няма да се спи. Shocked
Люба съжалявам за загубата ти. Все пак честит имен ден на теб и всички други празнуващи!

# 160
Люба, приеми и моите съболезнования за загубата ви!

Честит имен ден на всички именници днес, да са им живи и здрави имената.

На болничките пожелавам бързо оздравяване. Анна, дано Евка да го изкара по леко тоя вирус и да имате спокойна нощ!  Heart Eyes

# 161
  • София
Люба, моите съболезнования за вуйчо ти.
Анна, дано бързо да свалите температурата и Евка да спи през нощта Praynig
Олче, благодаря ти за окуражителните думи, стопли ми се сърцето  bouquet Взехме решение с мъжо, ако Румен не може да свикне на ясли, го пращаме при майка ми за два три месеца и след това пак пробваме (ако се пази мястото де). Определено с времето ще стана по-убедена, че е готов (то като гледам мойто адаптиране ще е по-трудно от неговото Embarassed Rolling Eyes). А за гледането на Вели от баба му и как ще свикне, може и да те учуди, както мен Румчо като отидохме да го вземем от Чирпан, след като пет дни беше с баба си и дядо си, ами в началото не искаше да идва в мен...
Лека и спокойна нощ ви желая!

# 162
Добро утро и от мен!
Е, за мен не е нито добро, нито утро! Цяла нощ не сме спали. Гоги вдигна 38,8 градуса Т и се подриска вчера, цяла нощ не мога да я сваля, направо грее миличкото. Пробвах да му слагам оцетени кърпи под мишничките и на челцето, но не ги иска и реве. За сега уж овладяхме положението и заспа, но ще видим до кога. Да не говорим, че от три дни почти нищо не е хапвал. Снощи му взех лечебна Хумана и за мое щастие изпи поне 150 мл. от нея. Днес май цял ден ще сме на Хумана, че всичко друго ми отказва. Да не говорим, че и той е като лепнат за мен. Нали миналата седмица го гледа свеки и то милото все си мисли, че ще го оставя при тях и все ме дебне и ми виси на врата. Като малко бебче не съм го носил толкова много, но може и да е от болестта. Ще се гушкаме, няма как.

Мимоз, прочетох, прочетох!  Naughty Но ти не се коси, нали знаеш, че Гоги пере, а вчера цял ден и глади с ютията, има време и други неща ще усвои. Аз съм на принципа, че мъжа трябва да помага вкъщи. Така, че Жули ще си я гледа като писано яйце.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ОТ ВЧЕРА!

Дано и другите болни дечица да оздравяват бързо и много целувки на нашата приятелка ЕвкаPraynig

Успешна адаптация на Румчо в яслата, а мама малко по-малко да се притеснява, нещата ще се наредят от самосебе си.  Peace

Люба, съжалявам за загубата ви!

От мен за сега толкова, като имаме подобрение ще пиша пак, че ми е едно таково криво!

На всички желая слънчев и весел ден!

# 163
Честит имен ден на именничките!  bouquet  /на патерица/
Кабранска,моите съболезнования.
Лони-успокоих се,значи да не се заглеждам в други кандидат зетьове  Joy Пожелавам на Гоги бързо оздравяване,Жули му праща  Hug
На Евка също,дано днес вече е овладяно положението и при двамата  Praynig
Бабъл,дано Румен няма проблем с адаптация.За мен обаче яслата е най ама най-краен вариант за гледане на малко дете..Да не говорим,че още не могат да говорят и споделят какво се е случило,а това сериозно ме притеснява.. Cry Така,че ние засега се гледаме в къщи с помощта на детегледачка.Пък ако има баби на разположение още по-добре..

# 164
  • София
Все лоши новини в нашия форум...  Sad И на мен като цяло този месец ми е тръгнал от самото начало с краката нагоре, по - отвратителен не съм имала в живота си... Sick
И за този вирус думи нямам...  ooooh! Мислех си, че веднъж завинаги си е "отишъл" от нашите географски ширини Simple Smile, ама явно не е така и топлото време си е нож с две остриета... Миличките Гоги и Ева... ДАНО вече са по - добре мъниците. Praynig Такова притеснение покрай тази гадост с Вели не бях изпитвала през живота си.  Sad Съчувствам на майките отвсякъде...
Бъбълче, решението ви ми се струва много на място. Цунки на Румката и ни го покажи на някоя снимка този бонбон, кандидат - ученик...  Heart Eyes
Приятни разходки на всички, много настроение и дано това да са лошите новини вече тук. Имам нужда някой да се похвали с нещо положително...
Сисеее....................? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт