Ние малко се поизгубихме напоследък-бяхме 2 седмици на почивка във Велинград (минахме и през Пловдив, но то малко инцидентно тръгнах,че я бях отписала вече тая почивка, дето се отлага 1000 пъти, та не се сетих да искам координати на някоя мама-доброволец). Антон понесе пътуването учудващо добре, аз малко се бях притеснила,защото това му беше първото дълго пътуване (е,ако не броим прибирането от Пловдив след раждането и после като ходихме на консултация първия месец), там малко 'подивя'-усвоихме нови магарии като плезене, крещене като не иска нещо, вреше се при големите деца и от сорта
Сега обаче пак подозрително се е кротнал и предпочита самосиндикалните занимания 
С две думи почивката мина супер,но още след връщането се почнаха главоболията-в момента е така зачервен под памперса,че е направо страшно да го гледам, нямам идея как се получи, такова чудо досега не е било, но явно много го боли милото и плаче
Мажа с разни щуротии, бани с отвари правя, но още е зле...ако някой знае нещо ефикасно, да помага 
Радвам се,че сте си изкарали добре на събирането, а за Трявна тук във форума има доста писано и все хубави неща (то нали ние първоначално там щяхме да ходим, та изчетох де що има по въпроса
)Имар-че, а теб да те порицая публично пред строя
Имаш голяяяяяма черна точка и чакам поправка
За копчето на компютъра-и при нас е болна тема, не по 3, ами по не знам колко пъти се повтаря упражнението...ама нали съм технически неграмотна
Ааааа, Люба, що не вметнеш на свеки, ей тъй, между другото, че си видяла я колиенце, я пръстенче, дето много ще си 'ходи' с обичките?
Фи, стискаме палци всичко да се оправи възможно най-скоро

Хайде...лека нощ на всички
Единственото, което помогна при нас беше крем на "Себа Мед" ЗА подсичане.

/ и се развиках и цапнах през ръката Жули..Точно на едно интересно предаване ,тя реши да разучи картата на сателитния приемнки -вади я и я разглежда,съответно телевизията спира.. 
имаше и други, които не познавам, но такава сладка групичка са - да ги изпапка човек направо. 
. Хайде вече край 
- в неделя Мариса седи при майка ми (все пак и ние трябва да останеме насаме) и тя си открила бибата някъде и като заспивала с шишето както винаги го хвърлила и си взела бибата и заспала с нея - така и във вторник нещо не можеше да заспи вечерта изпи си млякото и мрънка и се върти чуди се каква поза да заеме и аз се сетих че и аз имам една биба някъде и я дадох и така вчера цял ден си я е цокала ама аз съм виновна че я изрових от кревата сутринта и я сложих на видно място днес я покрих. Ще се опитам да я предлагам само вечер ако не може да заспи по време на цокането на млякото. Баща й й се смее, че като бебе не искаше биба (ама тогава си имаше моята биба)
а сега и много й се радва като я гледа с нея защото така му се струвала още по мъничка. 

Ех....имало едно време....