Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 402
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
 kaffeetrmker_2 а добро утро! Ехе днес ще одите на масово унищожаване на ПИЦИ-ех, че кеф-тоз път никакво скатаване -ИСКАМ СНИМКИ! Crossing Arms Наде, Меги????Никаквои оправдания -"Паднаха ми батериите"! И аз душа нося /че сега и две/ и снимки искам да зяпам.
 При мен нищо ново освен, че нещо кантар на не ме долюбва... Whistling ама айде ся подробности-тъкмо си тежа на мястото smile3532
Меги купих си кат твойта нощница със щъркела..и 2те цепки аз кърмене..ха-ха мнооо и се кефя....аз викам на продавачката тез дупки за ко са-мъжа ми да бърка по лесно ли  Mr. Green и тя  ме гледа умноо  newsm53 ма нали съм си простачка не се стърпях.... newsm78 и и викам..а да имате и с дупки отпред....мъжо да се ориентира..... Joy

# 211
Добро утро, мили мами!
Днес се очертава приятно прохладен, но слънчев ден, без студен вятър - само за разходки и висене по сладкарници с приятели lalalala
Записвам се днес първичка, станах рано, оправих къщата, изпратих тати на работа, а баткото още   smile3524
Правя си кафенце и след малко ще поемам по задачки - отивам на училище с "С 9 месеца на училище". Тази лекция ще ми е първата и много се вълнувам - най-накрая и аз като нормалните бременни да ходя на училище... Видях, че доста от вас ще са там - мога ли и аз да се присъединя към вас?

# 212
МАМА МИА прати СМС да ви прати поздрави.Тя е добре,ама си няма нет още,праща на всички целувки  Hug Каза, че е добре, в петък е на ЖК и ще докладва!

# 213
Гале, мерси за поздравите  Hug
А нещо за четвъртък? Ще ходите ли на лекцията на 9м.? Ка върви даскалото?
Откъде ги взехте тез нощници. Аз вчера гледах тук таме ама все едни бабешки намерих

# 214
МАМА МИА прати СМС да ви прати поздрави.
Само като го прочетох това и ми се разтуптя сърцето. Реших, че имаме трето бебе вече  Embarassed

# 215
Айде и аз да се разпиша, че и на мен ми е едно смарангясано хич и не ми се пише.
Аз пък да ви кажа хич не искам бебо да се появява скоро, още с нищо не съм готова така, че се надявам да си остане в коремчето до термина.
Абе девойки струва ли ви се че бебоците ритат по-слабо. Моя мушморок само ме натиска тук там и почти не рита вече. Пък майка ми вика, че спре ли да рита  7 дни и раждаш.  Tired
Айде туй за сега, че ще отида да подремна малко.
А да забравих да се похваля, че днес влизам в деветия. Честито и на другите тумбалани с термин 11.10.

# 216
Здравейте мамчета  bouquet
Да се разпиша и аз тази седмица поне веднъж Embarassed
Пък да ви кажа какво направих вчера с моя бременлииски мозък
Излизаме снощи с приятели на ресторант и аз реших да си сложа годежния пръстен, слагам го рядко а за последно миналата неделя.
Та поедно време искам да си сваля пръстена и гледам че пъста ми се подул като кебабче, слагах му лед, като се прибрахме с какво ли не го мъчих, то веро ,сапун,олио с нищо не излиза. Сутринта ставам пръста ми още по надут и до сега, знам че може да го разреже златар ама хич не ми се иска......

# 217
...Сутринта ставам пръста ми още по надут и до сега, знам че може да го разреже златар ама хич не ми се иска......

Няма шега с тези пръстени, потърси помощ и то колкото се може по-бързо, на моя приятелка преди 2 години (бременна) така по нощите една зъболекарка от един спешен кабинет се наложи да и реже халката   Peace

# 218
Днес съм решила да съм в хорисонтално положение и засега се справям добре. Но се притеснявам, че нямаме комплектче за изписване...даже не сме разглеждали. Дано тия дни таткото да намери време да излезем, че да не ни свари неподготвени малчунчо Simple Smile

mimi_mimi, бебчетата няма как да ритат толкова много, тъй като им е тясно Simple Smile Моето само се движи малко по малко и ми се появяват подутини насам натам Simple Smile Но е нормално 8ми 9ти месец да се поукроти Simple Smile

tsvetentse, ох, незнам какво да те посъветвам. На твое място бих изчакала малко да спадне пръста. Пак го измий със студена вода, после пак с олио и така пробвай още малко...Надявам се да не се налага да го режат!

# 219
Здравейте на всички и от мен. )))

Аз тези дни не съм писала, ама за да не ви досаждам. Че вие сега си имате други грижи. )
Сега да се отчета за Калина - 1965гр сме вече, най-сетне започнахме да гоним 2кг. ))) Мъчат ни обаче коликите за съжаление, дават и едни капки, но май кел файда от тях.

tsvetentse, гледай да държиш ръката нагоре известно време, също като краката. Не го мъчи, защото така още повече ще се подуе пръста. Постой 10-15мин, колкото издържиш и пробвай пак със сапун.

Джиджа, за комплектчето не се безпокой, това мое и в последният момент. )))

# 220
Здравейте,
много ми е заспало днес ...До сега готвих и се скапах. Въобще не ми се пише.
mishonka95 много са ми интересни твоите постове. С много инфо- забавно е!
galentinass, казвай от къде ги взе тези нощници с щъркелите, че и аз все само бабешки виждам. Дай инфо и за цената. Предварително ти благодаря.

Ние пък само пълен комплект за изписване сме купили с порт бебе. Сега и преносима кошара ще купим,/ дървена имаме/ И това ще е ... Другите неща като се роди бебо. Те не са  кой знае какво, пък и аз имам от Крис. Всичко има по магазините- очите ми остават. Влизам и купувам. Какво да го мисля от сега...
Айде чаоо за сега. Почивайте си много, че после няма да можем.

# 221
Пък майка ми вика, че спре ли да рита  7 дни и раждаш.  Tired

Simple Smile Не знам за седемте дни, ама е много важно да продължаваш да го усещаш, че мърда почти през цялото време. Няма място вече за много ритане и въртене, обаче пак се протяга, праска по някой удар в ребрата...

Ако ви се стори, че се кротнат прекалено много, бегом на лекар.

Браво на малката голяма вече бебка Калина! Още малко остава, и ще ви пуснат вкъщи! Пфу, и колики вече  ooooh! Дано бързо отминат!

# 222
тез прословути нощници ги продават навсякъде където продават пижамки..от тез с картинките,неможе да не сте ги виждали едни такива ярки цветове и с картинки,тук на чаталджа има, ама ги има на много места-има и пижамки-25 лв, нощници 15лв.

# 223
  • София
Здравейте Hug

Ние днес чудесно си изкарахме.  Mr. Green Лекцията на 9м. беше страшно скучна... Confused и добре си  lalalala и ни се скараха няколко пъти.... Crazy Crazy Но то нормално за нас... Joy После и похапнахме, така че сме щастливи и доволни... Mr. Green

Аз междувременно и на преглед минах и докладвам. Коремът ми е 107 см.  Joy, главичката на бебка добре се е наместила. Гледахме се на ехограф и какво излезе - главичката -BPD - 9,8 , което отговаря на 40 г.с.  #Crazy , крачетата и те едни дълги и също избързват с една-две седмици (ама забравих колко бяха) и накрая изненадата - тегло 3318 гр.  Laughing. Това беше измерено с новия апарат, лекарката реши и със стария да видим какво ще покаже, защото нали различни формули използват , така че там също излезе 3286 гр. Слончета сме и това си е. А последния път, когато измервархме теглото бебка беше с малко под нормите, така че очаквах и сега да е по-мъничка към 2500-2700 гр., а тя си е наваксала и то доста. Иначе плацентата ми е остаряла вече - 3 степен, околоплодните води са намалели и чакаме включване.  smile3508Само проблем е, че тя добре си е наместила главичката обаче е малко лицево към родовия канал, а трябвало тилно и ако остане така и секцио може да се наложи.  Confused Но най-вероятно ще се намести и преди раждането ще се решава. Другата хубава новина е, че следващата седмица ще ми правят запис, по-следващата пак ще ме гледат за разкритие и ако няма индикации ще мислим за предизвикване. Така че до 2 седмици ще се ражда и това е.  Joy 

Изпратихме и Надето и Меги на преглед и ще чакаме доклади и от тях.  Hug Като се върнат в къщи първо тук да докладват.  Peace

# 224
  • София, Павлово
Здравейте мами! Опитах се първо да прочета какво съм пропуснала и изчезна нета - за това сега ще пиша, а после ще чета (е първо проверих дали имаме още бебета - но слава Богу забавихме темпото). Ние изкарахме безаварийно на морето и в неделя си пристигнахме. Да ви се похваля моето момченце се е обърнало - явно многото плуване и разходки са си свършили работата! Вчера бях при Мазнейкова и го видях колко голям и дебеличък е станал! За две седмици е качил 700 гр. с тази скорост ако се роди на термина си ще е над 4100 кг! Но да ми е жив и здрав пък все ще излезе някак си.  Ето го:   
Така сладко си спеше - чакахме го 2-3 мин да се завърти или поне да пусне пъпната връв и плацентата за да му видим целият профил, но на - не пожела. Показа ни дупето си и атрибута си  Grinning

Мирама Да ти е жива и здрава девойката - въпреки, че е толкова мъничка е толкова сладка.. бързо да расте и да си дойде в къщи.

Исках и още нещо да кажа ама забравих  newsm78
Целувки на всички като се сетя ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт