Отговори
# 15
31 са си доста да  Rolling Eyes Дано да е хубава яслата ви.
Тези коластри тем подобни са на Aqua Source - чрез дистрибутори се разпространяват. Хранителна добавка са.
За цената - коластрата е към 60лв - 120 капсули, а течната АФА - не си спомням  Embarassed ама по-малко беше от коластрата.

Ние заминаваме на балкан тази вечер и ще се появим в неделя, ама с тези дъждове  Close но пък поне няма да сме в София.

Хайде желая ви весели почивни дни!

# 16
Здравейте КРАСИВИ!
Честито на новата ни темичка.Дано с нея да са си отишли болестите,а да са дошли много зъбки и нови думички в бедничките за сега речници на малките ни гарджета.
Какво написах и аз се чудя newsm78 ,но ме разбрахте.  love001 на всички.

# 17
Здравейте и от мен!  Hug

Днес трябваше да заминем с Али на Сандански, но имах лош късмет.Вчера на обяд така зверски ме заболя корема, че вечерта се наложи да ходя до спешното във ВМА на хирург, защото не се издържаше вече.Прегледаха ме 2-ма лекари и казаха, че или съм с вирус или е от някаква храна  Confused А бях много зле. Днес не ме боли толкова, но пък ми е едно отпаднало, зашеметено ... Даже преди обяд се разревах на мъжа ми по телефона ...  Cry Бяхме си сами с Алекса, не пътувахме естествено, тя иска да играем, аз не мога да стана от леглото и като се сдухах ... Обадих се на мъжа ми да си идва, наревах се по телефона и изобщо цирка беше пълен. Свекито като видя, че няма да ходим - тя дойде в София. Да помага Simple Smile И така.Сега съм по-добре, но не се знае какво е и що е, дано поне не си заразя детето  Praynig Praynig Praynig

И така! Тъпо, ама ...  Sick

Хайде лека вечер на всички и до утре ( с нови сили и с по-малко болежки  Joy )

# 18
Вили,бързо оздравяване мила Hug

# 19
Здравейте и от нас!
Влизам набързо да се разпиша и да напиша за новостите около нас. В нашите сме и не съм си на моя комп, та не мога и със снимки да се похваля Sad
Кръстихме най-после Симона на 1-ви септември, уж Симеоновден Simple Smile Направихме си екскурзийка до Чифлика и я кръстихме в Троянския манастир. Беше много хубаво, попа беше един младичък и не ревахме много много. Природата - страхотна, минерален външен басейн в хотела, въздух, детето се разнообрази.
Бяхте ме питали за очите. Ходихме на очен ( даже 2-ма), ама не можем сега да и прегледаме с капки очните дъна - много плаче, а то трябва съдействие от детето. За сега ще отложим.
Симона, да кажа съвсем се разприказва, все повтаря..много ми е хубаво да си говорим  Heart Eyes Обаче е станала и голям бяс, не разбира от дума. Също е непредпазлива и се удря. И като и кажа, че ще се удари така, тя ми вика: мине ( че ще и мине )  Crazy Изобщо не можем да се разберем Simple Smile
Хайде и дано скоро мога да сложа снимки, че този комп е един стар и бааавен Simple Smile

# 20
Пеперудка честито ви християнче да е живо и здраво малката Симона
много късмет и желая  bouquet  bouquet
Виличка бързо да се оправяш мила,аз вчера беше толкова студено викам край почнаха болестите и вирусите преди да сме тръгнали на детска #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 21
  • София
Честито кръщение на Симона!  bouquet
Орхидейке ,ние точно така направихме-почнахме с болестите. От вчера е с температура и разстройство. Явно доста страда,защото пъшка и охка. Явно има някакво грипче. Ходихме на лекар и ни изписа капки за нос и уши. ooooh! Мъка,мъка.
Та казвайте вие ефикасни методи за диета ,че нищо не ще да яде. Пробвали ли сте на ХИП сока от моркови и ориз?
Виличка,как си?

# 22
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!

Telma,  Hug!Ще се посъветвам с дистрибутор и започвам , защото вече направо ми писна от болести #2gunfire!

Vili4ka, а на гинеколог ходи ли , да не би нещо такова да е !Бързо оздравяване ти пожелавам ! Hug

nenepygka, честито !Да ти е живо и здраво християнчето и Господ  да я закриля! Hug
Четох ,една мама (на 3-тия РД на палавата си дъщеря ) беше написала -"Благодаря ти господи , че я опази в моментите, в които искаше да се самоунищожи!"Беше ми странно , но сега я разбирам на пълно! Grinning

Да си похваля детето -вече втори ден като си изяде храната и го смъкна от стола си иска чинийката и отива в кухнята и я пуска в мивката (добре , че е пластмасова , че докато се усетя първия път вече беше я метнал )!После се хваща за плота набира се и гледа къде е паднала!  JoyJoy

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 11:53 от VIVKA

# 23
Neda, много лошо с тези болести! CryДано бързо да се оправи малкия чаровник! Praynig
Калоян беше 5 дни на диета(заради алергията и почти не ядеше)!Много течности давай -оризова вода(слагам малко сол + захар-става подобно на Хидратин алфа-защото губят соли ) , чай от шипка (има много вит С и затяга ), джоджен(подходящ при разтройство и болки в стомаха), картофи ,ориз + моркови , солети , препечени филийки, аз давах и обикновени бисквити!А като не иска да яде не го карай , важно е течности да пие да не се обезводни !Като имаме проблеми  от този род нищо купешко не давам -държа аз да си го приготвя-да знам какво има вътре  и да няма консерванти !
Много гушки и бързо оздравяване! Hug Hug Hug

# 24
Айде и аз да се разпиша в новата темичка  Mr. Green
Пожелавам бързо адаптиране в яслата на всички малки ученици и да свикнат по-бързо и от моята принцеса  Peace!
Ние сме добре-сега четири дни ще си почина вкъщи и ще се порадвам на децата,че иначе през работно време-сещате се как е Crazy
За сега толкова от мен-по-късно ще се включа пак-да използвам докато Стаси спи да посвърша нещичко

# 25
Здравейте и от мен!

Аз (да чукам на дърво) днес съм направо екстра - няма и помен от болежки и неразположения!  Party Явно нещо от храна е било това, не е било вирус  Rolling Eyes Важното е, че мина! Благодаря на всички за вниманието!  Hug

Хайде за сега толкова, че Али ме вика!  Joy

# 26
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!   bouquet
Тук слънцето се показа, най-после!
Вили, пази се, да не се случват повече такива неприятности. Радвам се, че днес си добре, а Али сигурно се радва още повече, нали? Grinning
Неда, на вас бързо оздравяване!
Пеперудка,   bouquet Честито ти християнче и дано Бог бди винаги над нея!
Неда, Телма, и при нас са 30 деца по списък! Rolling Eyes Като ревнат и 30-те, тогава ще ги питам що такива големи групи сформират! Twisted Evil Питах сестрата онзи ден, няма ли начин да се разбият групите, а тя отговори - не, не искат, и освен това отказват да наемат повече персонал! Rolling Eyes Каза, че на моменти полудявали, но това било положението! ooooh!
Ние вчера се възползвахме от последния (явно) хубав летен ден и ходихме на плаж.   grinning039 Со все дечурлига, колички, багажи и манджа. Mr. Green Морето беше много бурно (духаше вятър), но затова пък беше компот от сърфисти - гледка, на която винаги съм се радвала. Беше страхотно да наблюдавам как красивите крила на уиндсърфовете порят вълните, а небето грее от шарените парашутчета на кайт-сърфистите. Винаги съм си мечтаела да се оженя за сърфист, но вместо това си взех моряк-водолаз. Mr. Green
Стефан се накефи максимално, противно на очакванията ми не се уплаши от грамадните вълни, а пищеше от радост. Баща му му беше изкопал дупка в пясъка досами вълните и те влизаха при него, което му се стори ужасно забавно. За съжаление нямахме дигитален фотоапарат в нас, а чак по пътя на връщане стоплих, че имам телефон с камера  ooooh!, та не мога да кача снимки, но наистина се забавлявахме. Максим също се държа много добре, лежа на плажа увит в хавлии и се хилеше като ряпа, а после си поспа в количката. Кърмихме се на плажа.
Затова пък като се върнахме и двамата решиха да врещят в един глас, и двамата безпричинно (Стефан, откак е тръгнал на ясла, е сууупер разлигавен и направо истерясвам покрай него), но в крайна сметка ги укротихме и заспаха.
Ами това е засега от мен, пожелавам ви дългият уикенд да е супер приятен за вас, никой да не се разболява и всички да са в настроение! Аз излизам. Чао и  Hug

# 27
  • София
Ооооо, съвсем забравих за празника-честит! bg
Вивка, Мом ан -сърдечно благодаря за милите думи.  Hug
Вивка ,чудя се как ще как да пробутам оризовата вода,а и за чая знам,че не трябва да давам захар. Как ще го пие незнам? Предния път като се наложи ,не ги искаше-та затова и сега не му продложих. Нищо не иска да яде. Какво става с вашата алергия?
Мом ан ,радвам се ,че сте изкарали добре на плажа. Разказа ти събуди спомените ми от времето ,когато се наложи да поживеем в Бургас 1,5 год. От тогава съм влюбена в вашия град.
Хубави дни и здраве!

# 28
Честит празник!!!

Ние сме при майка на Монтана - малко "почивка" а и да и докараме бавачката за следващите два дни  Mr. Green Обколихме малко магазините и накупихме необходимото на ученика Laughing Жалко че не успях да си намеря нещо за мен, но и утре е ден  Joy

Неда, бързо да оздравява Камен!  Hug

Пепрудка, честито християнче. Да е жива и здрава! newsm51

Вивка, подредено детето! Иска да помага на мама  hahaha Peace

Мом-ан, браво за плажа - май наистина сте използвали последния плажен ден  Wink

# 29
Вивка ,чудя се как ще как да пробутам оризовата вода,а и за чая знам,че не трябва да давам захар. Как ще го пие незнам? Предния път като се наложи ,не ги искаше-та затова и сега не му продложих. Нищо не иска да яде. Какво става с вашата алергия?е!
Аз пък пробутвах хипоалергенното мляко  като го разреждах с глюкоза!Може  да пробваш така да даваш чая !Защо не трябва да слагаш захар?Нашата алергия отшумя и се надявам да нямаме повече проблеми ! Praynig
Как е Камен днес?

Дес , добре ли сте , пак зачезна нещо! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт