Преди 18 съм минавала вероятно за атеист. Сега може би пак минавам за такъв. Под покръстване разбирам общо приемането на православната вяра. Под кръщаване – самото събитие.
Както сама казах вече институцията не ме вълнува особено в своите подробности, това включва и терминологията свързана с нея. Извинявам се за неяснотата и уточнявам, че елемент на насилие не е присъствал. Романтичното решение е взето след мои размишления и никой не е настоявал по какъвто и да е начин. Всичко написано от мен беше в посока «свободен избор» и даже малко се изненадах на реакцията ти.
А за самото събитие - кръщането - моито наблюдения са, че се свързва и с веселие - ядене, пиене, много хора - повод да се съберат роднини и приятели на едно място да отпразнуват ...
Хубави обичаи си имаме наистина - да се черпи за всичко. 
Сега малко за нас - днес следобед ходихме в центъра в друг парк (тя така и му вика - 'дугиа паак') и едно нейно действие (сцена - бих казала) направо ме побърка и умрях от срам, та едвам се сдържах. Тръшна се долу на земята легна по гръб цялата насред централната алея (повода - минимален - за една количка на детенце) и въпреки опитите ми да я вдигна тя се отпускаше и пак лягаше. Аз говорих-говорих, а тя ми се хили и почна да се претъркулва - взе да й харесва. Досега такава сцена не ми беше правила, пък и в нашия парк не си играе с такива деца, явно нова мода ...
sea woman, купихте ли килима за детската? Ще чакам снимки като завършите.
Хайде лека вечер, че много стана!
Но не винаги ми се отдава.
ще стане 
Понякога се заглежда и в Ледена епоха. От време на време й пускам за разнообразие едни клипчета на песнички (на френски
). Това е, на всяко друго филмче реве или веднага или на втората минута.
) вероятно и там е така
Трябва да питам!? Иначе днес за закуска имат сандвич с пастет, домат и чай. За обяд - супа пилешка, яхния грах и забравих какво беше за десерт
Следобяд май беше кроасан и сок.

А затръшкането - той се тръшка откак е навършил 1 година, нали е козирог, обаче от наказание не разбира! Ако му кажа, че го наказвам, въобще няма да разбере какво е това. Пък и с какво да го накажа? Да му прибера играчките? Че те са десетки, няма къде да ги прибера. Да не излиза навън? Е как да затворя малко дете по цял ден у дома? Затова проявявам пълен игнор и той се тръшка, тръшка, па като види, че не минава номера, става, идва при мен и почва да ми се умилква.
тия вируси имам чувството, че си живеят в детските градини.
СИгурна съм,че е от променливото време,ти сама казваш че цял месец удържахте фронта и за 2 дни.Ама то врем ли е като време ту топло ту ледено студено.Позагрей я нещичко и пак да кажа (като развален грамофон

! След някоя и друга седмица да няма