Отговори
# 135
Здравей и добре дошла от мен.Имам едно въпросче.В първа поликлиника в Бургас ли си раждала?
A стига бе! Че в Бургас и в поликлиниката ли може да се ражда? Shocked Или на болницата така й се вика? Embarassed Че аз нали не съм кореняк-бургазлийка и хич не съм наясно... Blush
Стефан днес се е държал много добре на яслата, сутринта си е хапнал, на обед - също много добре, през деня си е играл с някакви кубчета... Нямам търпение да започна да го оставям за по цял ден, да видя как ще му се отрази. Че вкъщи, ако не е заспал, е просто... ooooh!  ooooh!  ooooh!
Орхидейка, много кофти това с gsm-а. Няма ли друг начин да се разблокира клавиатурата?
Тоя пък дребния си търси биберона... Rolling Eyes Вчера постигнах великия успех да ги приспя и двамата по едно и също време следобед, че и аз дремнах малко, обаче днес явно няма да имам този късмет. Стефан спинка, даже сам си легна в леглото и заспа, обаче дребният се кокори...

# 136
Здравей и добре дошла от мен.Имам едно въпросче.В първа поликлиника в Бургас ли си раждала?
A стига бе! Че в Бургас и в поликлиниката ли може да се ражда? Shocked Или на болницата така й се вика? Embarassed Че аз нали не съм кореняк-бургазлийка и хич не съм наясно... Blush
 Поликлиника,болница все тая,който е от тук ме разбира.Но като се замисля ако бях написала "новата болница"защото имаме и стара щяхте да ме разберете по правилно.Извинявам се за което.

# 137
ЧЕСТИТО ВЛИЗАНЕ В 8-МИЯ МЕСЕЦ НА ДЕС!   bouquet Много цунки на тумбачето, да кажеш после на консултацията какво са казали, как се развива мацката! Peace
Eййй Аини опасна си,аз бях съвсем изключила, че дойде итова време Mr. Green Ама толкова мило ми стана че се сетихте за мен,много сте сладки всички,БЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet Hug
То вярно времето си лети,ама за мен все не е достатъчно бързо.Във вторник се видяхме с бебето и всичко е ок само,че вървим малко едрички,чак док 2 пъти ми мери височината на фундуса и се беше бая ококорила,че няма грешка Shocked Само да сме живи и здрави пък каквито такива Praynig
Орхидейка,ама не е ли малък баткото ви за такива "играчки".Сега няма да му се караш тогава,щом сте го снабдили с gsm,то стават и фалове понякога Wink
Мишленце,страхотна снимка Hug

Браво на всички геройчета в яслите,дано никой да не плачка вече Heart Eyes

За кръщенето - за мен е много важно детето да е кръстено колкото може по рано,а иначе всеки си знае Peace

# 138
  • София
Привет и от мен на новите майчета! welcomeИ  Hug за ветеранките!
Аз чета и ми е интересно ,но не ми се пише ,защото ме тресат ясленски тревоги и терзания.
Толкова мъчително не съм правила изследвания досега.
Много се радвам на децата ,които се адаптират добре. Моят няма да е от тях.  ConfusedВчера само докато му вземат кръв пропища болницата и изпадна в изтерия.Май наистина девойките по-лесно се справят и с това. Grinning Нали вече те са силния пол.
Мишленце ,и аз искам да видя хубавата снимка отблизо-прекрасни сте.
Дес ,малко останало -а? Времето лети и ние с него!

# 139
Нищо, нищо, едра, дребна, важното е да е здрава! Пък и то не е гаранция. Със Стефан като бях малоумният ми доктор се опитваше да си изпроси секцио, защото "бебето много едро, май ще мине 4 кила", при което Стефан се роди точно 3 кг. ooooh!

# 140
  • Пловдив
Здравейте и от нас! Hug

Много пишете, не мога да ви изчета! Grinning
mimito-dobri4koto, mama Megi, добре дошли! welcome

Гледам, че много дечица тръгват на ясли. Дано е безпроблемно и бързо свикването с новата обстановка! Peace Аз засега Криско няма да го давам. Ще го гледам, докато не получа новата работа, за която кандидатствам. А докато я почна, ще минат месеци. Много дълги процедури по назначаване. А и без това не знам как ще свикне без мен, много трудно ми се вижда. Нали още се кърмим, заспива на гърда и хич не ми е ясно как би станало.

Ние ще кръщаваме Криско в неделя.  bishop Дано не шава много.  Wink Кръстница ще е сестра ми. После ще кача снимки.

Исках още да пиша, но младежът се събуди!

# 141
Ех Деска да знаеш по какви места ми в лиза тука в нета и как ми разблокира паролата за влизане не е истина просто никак не е малък но  виждам че явно може и малката да е виновна  защото умира за АЛУТУ(алото) и да говори с БАТАТИ(бати и тати в едно изречение)като го взема сега от предичилищната ще го попитам Peace

# 142
Момичета, ще се постарая да си дам снимката в по-нормален размер Embarassed То срамота. Днес бяхме на интервю за виза за щатите с мъжа ми и показахме снимката от списанието/същата дето ви дадох, само че на списание/ и човека вика, аааааа от списание не важи, дайте други снимки и аз естествено нямам, мъжа ми извади едно календарче от както бяха на 8 месеца, срам и резил Crazy Нещо не ни остава време за снимки напоследък. Иначе взехме виза и ще пътуваме скоро, мишките остават с бабите за гаранция че ще се върнем Joy

Роситка, още първия ден ги заведохме за закуска ,така ми казаха. Но вкъщи им дадох един банан и една ябълка разделени. После са си хапнали и от ясленската закуска, после и обяда, сестрата ги похвали как хубаво са яли и не стига това, ами и вкъщи като ги взех точно след обяда и като се прибрахме викат ам ам, та си ометоха и първото и второто от кухнята /както обикновено/, просто не знам къде го слагат това цялото ядене. Бодливка ги е виждала как омитет по 2 бурканчета и ми е свидетел, че не лъжа Laughing

Днес мислех да ги оставям за цял ден, обаче мишките лепнаха май градинския сопол и днес не съм ги водила.  Дано до понеделник се оправят.

Да ви призная откакто са на ясла доста разправии за играчки има и даже се бият един друг Sad

А пък за майтап се оказа, че едната сестра била сестра на мъжа ми и го помни и каза да й го доведа да го види. Днес като звъннах да кажа, че няма да ходят на старшата и тя вика -  оооо,вие ли сте на Асен жената и аз съм му била сестра в яслата, искам да го видя, помня го много добре Laughing Оказа се, че бил в същата група като малък Laughing Мъжа ми е изумен, все пак са минали 36 години Laughing Та ма йтеорията му, че е и много послушно дете ще се окаже вятър и мъгла, иначе нямаше да го помнят така добре. Досега все казвае, че децата са луди хлапета като мен,ама нъцки hahaha Ще ги разпитам аз едно хубаво Whistling

# 143
Аааа, мишленце, що бе? И аз съм била кротка като агне, същински ангел, обаче и мен ме помнят до ден днешен! Даже аз не мога да си разпозная лелите и сестрите на улицата, а те като ме видят; "Ама това Анито ли е?"  Embarassed
Честито за визите! Ако не е тайна, по какъв повод - работа или ваканция? Blush

# 144
  • Варна
Привет!

Добре дошли на новите попълнения!  wavey

Браво на бързо адаптиращите се ясленски малчугани и по-леко свикване на останалите и техните майки!  Praynig

Мишленце, къде  е тази снимка, че аз нито малка, нито голяма виждам...
Деска, нищо не остана до победата! Кураж, дружке!  Hug

Малко се побърквам (вече към много), защото освен че ни тресат първолачески трески, ходим по ваксини разни, а и оправяме новата стая на Светлин. Мъжът ми вече окончателно сглоби секцията и аз нареждам багаж като гламава. Тази нощ ще спи сам, а аз ще съм младоженка  Laughing Mr. Green и ще спя при съпруга си...вече. Party Преместихме леглото на Саши и ще сме си тримцата.

Всичко сме стегнали за 15-ти, ще ви се отчета със снимки и подробен разказ!

# 145
Аааа, мишленце, що бе? И аз съм била кротка като агне, същински ангел, обаче и мен ме помнят до ден днешен! Даже аз не мога да си разпозная лелите и сестрите на улицата, а те като ме видят; "Ама това Анито ли е?"  Embarassed
Честито за визите! Ако не е тайна, по какъв повод - работа или ваканция? Blush

Ваканция Party На братовчеда на мъжа ми му се роди бебе - братовчедче на нашите и ще ходим да го видим, пък и да видим малко свят и той нас да види Laughing

Не ще да е било от кротост при мъжа ми запомнянето, в детската е отхапал на едно момиче ухото, защото тормозело всички наред. той и досега гордо разправя как висяло и после как всички го уважавали и че въпреки пердаха, дето е изял си струвало ooooh! Дано моите са по-мирни, ама като гледам на гората няма да се метнат. Аз си спомням, че на майка ми веднъж не й издържаха нервите и ме би с точилката Joy Ама я бях извадила от равновесие наистина. Flutter

# 146
На братовчеда на мъжа ми му се роди бебе - братовчедче на нашите и ще ходим да го видим, пък и да видим малко свят и той нас да види Laughing
Това второто е по-важно - че сте хубави. Пък то - свят - какво да му гледаш! Joy Честито за племенничето!   bouquet
А на майка ти верно не са й издържали нервите! Laughing
Бис, айде честито  luvbed! След някоя и друга седмица да няма  EFP  Mr. Green Ама така е - всяка жаба да си знае гьола, казваше дядо. А Светли вълнува ли се за събота? bowuu
Ох, мойто мило ме зарадва, че утре се прибират от плаване  smile3548 - с един ден по-рано! Слава богу, че морето е било доста бурно и малко се притеснявах.  smile3549
Хайде лека нощ, че Стефан изяви желание да му чета приказки  Shocked, брех да му се ненадява човек на това дете! Praynig

# 147
  • Варна

Бис, айде честито  luvbed! След някоя и друга седмица да няма  EFP  Mr. Green

Пу-пу-пу!!!! Как не се посвени да го кажеш!!! ooooh! #Cussing out Hug

# 148
mama Megi , добре дошла и от мен!

mimito-dobri4koto, права си за вътрешната потребност. Аз имам такава Борил да има правото на избор (може и да бъркам). Теб те води силна вяра в Бог.
Просто споделих още един поглед. Вижда ми се съвсем различно сам да си спомянш деня, а не само твоите родители. Сега има камери де, което e добре. Един ден могат да видят, чуят и разберат сами какво точно им се е случило. Но едно време не е било така.

galita, това е много важен детайл наистина. Трябва да използваме думите винаги на място, правилно до минимален нюаснс. Иначе се случват недоразумения.
Преди 18 съм минавала вероятно за атеист. Сега може би пак минавам за такъв.  Под покръстване разбирам общо приемането на православната вяра. Под кръщаване – самото събитие.
Както сама казах вече институцията не ме вълнува особено в своите подробности, това включва и терминологията свързана с нея. Извинявам се за неяснотата и уточнявам, че елемент на насилие не е присъствал. Романтичното решение е взето след мои размишления и никой не е настоявал по какъвто и да е начин. Всичко написано от мен беше в посока «свободен избор» и даже малко се изненадах на реакцията ти.

Telma, аз наистина останах много впечатлена колко разбира. Поне при Борил никога не ми се  е случвало толкова ясно да проличи. Може би защото още не говори или просто е като онези момченца...опитва се да решава много от проблемите с инат и рев.

mishlentze, срамота е наистина. Такава хубава снимка и ти тук ни дразниш с някаква нейна миниатюра. Нямаш ли я наистина по-голяма?

Gushanka, тъкмо мислех да ти пиша на лични да питам какво става. Нещо много чезнеш напоследък. Сиурна съм, чв има все нещо интересно да разкажеш.

# 149
Sea Women сега ли ще сте 1 клас?

Общи условия

Активация на акаунт