Rosita
Аз мисля, че никога не е късно, или рано да се кръсти детето

Ние кръстихме Бояна малко преди да навърши годинка.
БОДЛИВКА Много добре си обяснила смисъла на кръщенето.

А за това кога да стане и т.н.всеки решава сам.Мен ме кръщаваха на 7г./в Рилския манастир/.Имаше още едно дете на моята възраст и него го бяха съблякли голо.Спомням си,че категорично отказах да си сваля гащите/за наще съм била дете,но аз имах вече притеснения
Дарина я кръстихме почти преди година/на 17-ти септември -Вяра,Надежда и Любов/ в"нашия" манастир Св.Мина.Там ходех да паля свещ и преди да забременея и бременна с патериците, и след това.
Съгласна съм , че никога не е рано или късно , разбира се ! Всеки сам решава кога и къде. А и ние ако бяхме решили някъде , където е по - далече , сигурно още щяхме да отлагаме , защото нямаме кола. А и зависи детето кога е родено, защото доста от родителите предпочитат да е през лятото . Добре , че празника Успение Богородинчно е през лятото

Ако не беше през лятото сигурно пак щеше да решим да е на този ден
ама щеше да е по- трудно ако е студено , дрехи сваляй , слагай , може би нямаше цялата да я събличаме , незнам.. 
БОДЛИВКА - защо с патериците ?

Обаче малко я поразглезих и сега си нося последствията. Вземам мерки, че иначе....... Сложих няколко нови снимки в албумчето.
... по-добре да не си прави труда въобще 
... милото ми ... дано се отпусне и за яденето там 
А, между другото, линка, който си дала не ми се отваря, но аз все пак ти виждах преди аватара
Много цунки на тумбачето, да кажеш после на консултацията какво са казали, как се развива мацката!
Досега наистина стачкуваше и не искаше да яде там, но аз реших да не му се връзвам и да го оставя да гладува, докато прояде. И прояде. Вече реве някак примирено, само като го оставям или вземам наобед. През останалото време си е кротък. Ако почне и да се заиграва с децата, ще го пиша успех!
Сега уж майка ми помага и пак закъснявам за работа. Засега не е проблем, ама ако стане система 
и то блокиран сега зацепих защо Незнаел къде е
ах само да ми падне